Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BORIS TOMAŠIČ

BORIS TOMAŠIČ

Ali kdo ve, kateri sogovornik je v tej pogovorni oddaji uporabil tematiko migracije. Množične migracije, ki jih je prva dovolila in začela Angela Merkel niso dobre za Evropo.

Te migracije bodo v nekaj letih pripeljale do verske vojne.

V Evropi ni takih verskih fanatikov kot so migranti.

Ali Sušteršič, ali Grims, al pa M.Turk, se mi zdi, da prvi

Bravo za rekord!!

Smo gledali, odlični gostje!!!

Pa kaj si bodo še fanatiki spomnili za promocijo idiotskih oddaj, neuravnovešenih voditeljev in poveličevanja JJ! Sedi pet iz marketinga- ameriška, ruska ali argentinska šola;))?

Nisem noben fanatik, ker spremljam Novo24TV in živim normalno življenje!

Sram te bodi! Kakšna demokracija je to, da ti imaš lahko svoje mnenje, drug, ki pa ni takega mnenja kot, pa se spkoh ne sme izrazit!? Marš

Za Borisa sem vedela, da bo zmogel, obvlada sam sebe, česgitke Boris.

Res dobra oddaja. Super gosti. Pohvalno.

Bravo. Seveda nisem sredi noči gledal. Sem spal. Sem pa vse posnel in šel kasneje skozi intervjuje. Političnih gostov v glavnem nisem gledal, ker se z njimi popolnoma strinjam, jih podpiram, ampak sem vedel kaj bodo povedali. Je pa nekaj bilo res zanimivih: Požar, Žiga Turk, Boštjan M.Turk, Boscarol, Lukšič (čeprav je komunist, vsaj pride v studio), Ferfila (pove še drugo plat vojne v Ukrajini, res zanimivo), Miloš Čirić, vse ženske (mahnjen sem na ženske, razen Zverove). Mogoče sem še koga pozabil omeniti. Oko se mi je zasolzilo, ko je nastopila 16 letna invalidka Ajda. V redu, Martin Strel je res en brezveznik, ampak kaj češ, kolateralna škoda intervjujev, sem ga prevrtel. V glavnem bravo Boris Tomašič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close