Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BORIS TOMAŠIČ

BORIS TOMAŠIČ

Odgovor na objavo uporabnika
Kako, 28.09.2023 ob 13:34

Kako na noriTV dela nekdo na -ič

Kako to da na RTV sploh nihče ne dela?

Zvezdan Martić mogoče?

Popay npr, 28.09.2023 ob 13:06

pa ja…

a se gremo demokracije in svobodnega govora…

nora24tv rola..

ugibanje…, koliko komentarjev je napisal ena oseba pod različnimi niki..

kje je fora… vsi komentarji hvalijo tega podpihovalca konfliktov, ta nor janšističen SdS greznica program pa nobenga drugega ne briga razen naci fašitičnih komunističnih, torej janšističnih vernikov.. jst to sranje ne bi gledal, da mi plačejo v miljonih €

pa še eno vprašanje…

je kdo govoril prooti vašemu pacientu… aaa aaa… NI predvidevam in se 101 % NE motim.

Podpis!

Bistvo njegovih oddaj je blatenje po drugih in povzdigovanje Janše. Vedno eno in isto. Tudi tokrat je bilo tako. Za večino gostov se ni vedelo, kdo so in kaj so. Saj drugih niti niso uspeli dobit v oddajo. Ni čudno.

Večinoma dolgovezni in dolgočasni gostje. Kacin se vam je dopadel? Sam vprašam. 🙂  Kajti med kovidom se večini Slovencev ni. Zdaj pa mu ploskate?

Hinavci. Rekord gor al dol. Kaj imamo Slovenci od tega? NIČ.

Več kot polovico postov je napisala ena in ista oseba.

🙂

Čestitke!!!

Izjemno izjemno . Na koncu sen jokal .Veliko novega . Npr. , ko je za revijo Borec leta 1962 Dežman Tonček napisal , da je v Dražgošah padlo VEČ  tisoč Nemcev , uradno je 27 .In tako dalje , npr. Miloš Čirič je povedal ogromno novega …Neprecenljivo .

Podpis?

Nisem gledala, je pa moj oče rekel, da je spremljal pogovor z Boscarolom in je bil navdušen, da je skromen pa moder človek.

Sicer pa ja, kje je novinarska, cehovska srenja? Se res ne upajo? Toliko o svobodi….

Se pridružujem, samo spoštovanje do Borisa in celotni ekipi

T.Rex, 28.09.2023 ob 15:20

Nisem gledala, je pa moj oče rekel, da je spremljal pogovor z Boscarolom in je bil navdušen, da je skromen pa moder človek.

Sicer pa ja, kje je novinarska, cehovska srenja? Se res ne upajo? Toliko o svobodi….

Ne veš pa, da Boscarol kot po tekočem traku odpušča svoje delavce in najame nove. Kovanec ima dve plati. In obe plati je dobro poznati, preden si ustvarimo mnenje o nekom. Ne kar na prvo žogo.

Kje ste to gledali? Kdaj? Bom še jaz…nazaj zavrtela! Hvala !!!

Hmmm521, 28.09.2023 ob 15:35

Kje ste to gledali? Kdaj? Bom še jaz…nazaj zavrtela! Hvala !!!

NOVA 24 TV

Zelo dobre vsebine, izjemen dosežek.

Res je bilo izjemnooo, priporočam ogled vsem, ki ste zamudili…najbolj pa Martina Strela in Boscarola sem si zapomnila.

Martina Strela sem gledala. Katastrofa!

Tip je naduvan. Samo hvali se. Pa Amerika, Amerika….. na koncu si želi pa starost dočakati v Sloveniji, ki jo tako pljuva. Svašta! Inpravi, da nima denarja, da bi starost dočakal v njemu ljubi Ameriki, saj da so storitve predrage, sploh zdravstvo. In bo takrat pač Slovenija dobra, ki jo je popljuval. Zdaj se pa čedalje bolj vrača domov. Zanimivo.

Zmotilo me je njegovo hvaljenje vsepovprek, Amerika ga hoče, Amerika to, Amerika ono…. A on je čedalje več v Sloveniji in niti pod razno ne bo na stara leta v Ameriki. hahahaha………….  🙂

Zapit Dolenjc. Naduvan. On je to, on je ovo,….cel Svet ga želi, ga čaka…. 🙂

Smešen mi je bil, ko je govoril, kako je Kolumbijca usekal. Takrat je verjetno cviček deloval. Hahaha…. Pa kako bi skorajda oskarja dobil v Ameriki za neki film, pa je tam nekdo komentiral, da ga Martin preveč cuka. hahaha…. Sicer bi dobil OSKARJA! Po njegovo…hahaha….

Ajaj… no toliko. 🙂

yukon154, 28.09.2023 ob 13:36

Garantirano vse te komentarje hvale piše eden in isti sendvičar. Tako prozorno je, da se samo smejiš. No, pač more zaslužit sendvič in pingo sok. Ne bo pa pomagalo, da nora24 obstane in da jajasto puklasti pacient pride še kdaj na ablast.

Razumljivo, ne vem le, zakaj se v glavnem predstavlja kot ženska? Očitno pa je, da so v hudi stiski, čim odpira že nekaj dni enake teme. Izgleda da bo nora24 v kratkem izdihnila. A še fehtarijo narod za prostovoljne prispevke?

Sami sds idioti ste tukaj vidim…

Se ena znucana tema ?

V občinstvu nič mladih… Samo starejši. Za posrat.

Matr ste eni nevoščljivi, pa saj to je pričakovano za naš narod..

Super oddaja je bila, sicer pa so vse njegove oddaje itak vedno super in pika.

Anonimno 3442, 28.09.2023 ob 16:02

NOVA 24 TV

Hvala!

Popay, čas te je že zdavnaj povozil.

Berem tole temo, levaki ste res bedaki, ne morete iz svoje omejenosti, tip je nekaj dosegel, nekaj kar še nihče ni, vi pa v svoji norosti niste sposobni reči čestitamo, namesto tega pljuvate, to je odraz vaše nestrpnosti in nekulture !

Takole bom dejal, zasluži si vse čestitke in spoštovanje, pa naj vam bo tip všeč ali ne, ne pa pljuvanje.

Kaj je sovražni govor, kaj je sovreštvo, točno to kar smo zgoraj brali od levakov !

Rekord za najdaljši anilingus puklotu, čestitke z moje strani.

Anonimno 1461, 29.09.2023 ob 05:51

Berem tole temo, levaki ste res bedaki, ne morete iz svoje omejenosti, tip je nekaj dosegel, nekaj kar še nihče ni, vi pa v svoji norosti niste sposobni reči čestitamo, namesto tega pljuvate, to je odraz vaše nestrpnosti in nekulture !

Takole bom dejal, zasluži si vse čestitke in spoštovanje, pa naj vam bo tip všeč ali ne, ne pa pljuvanje.

Kaj je sovražni govor, kaj je sovreštvo, točno to kar smo zgoraj brali od levakov !

lejte vi, ki gledate ta naci fašistično komunistični program., nora24tv, no to vse je janšizem..

vi boste lapali o kulturi…, pokvarjenci SdS ovci, ali pač tisti, ki gledate ta šoder od programa…..

primer… VAŠE KULTURE

takrat ko so bili protesti proti prevarantski pacientovi vladi v času korone.. je ta opica na nora24tv kazal sliko enga tipa z titovko na glavi, tip je bil verjetno pijan in ok.. tud škrbast..

On je kazal sliko tega tipa in se norčeval iz njega, PODPIHOVAL GLEDALCE, sem pogledal na yt……, pol so bili pa še tviti janšistov…, prav štel sem jih tam do 50 dokler se nisem naveličal.., ko sem vrtel krog na miški se kar ni nehalo, ziher jih je bilo čez 300…. vsi so se norčevali iz tega človeka.., banda janšistična pokvarjena…

vi boste o kulturi pisali ali govorili.., posebej pa ta jebiveter nima kaj za govort o kulturi, ker osnova sovraštva v Sloveniji prihaja glih od njega in od tega njegovega programa….

KDO VAS NE POZNA VAS DRAGO PLAČA..,

………………………………………………

@Samozavestna

jst sem realen človek… in se niti ne trudim, da me čas ne bi povozil, vse letom primerno pri meni.., sem človek tradicije pozitivnih ljudi z dušo, ki jih cenim., ne glede na nacionalnost.., skratka svetovljan…,  se dobro počutim v svoji koži, ločim med dobrim in zlom in ja, vse kar je ekstremno  desno, SdS greznica in ekstremno levo.. Levica je totalen podn v vseh pogledih.. … pri meni je vse pošlihtano za nazaj, za zdej in verjemi, da bo tudi za naprej, tam nekje do konca mojega časa.., zato, ti kar lepo potegen qurac tistemu, ki ga čas ni povozil, mogoče glih tej opici na nora24tv al tistemu idiotu z očali, ki je bil  stalno z njim, kadar sem slučajno narobe tipko pritisnil…, moreš bit pač vedno s časom na isti valovni dolžini,  v treeendu seveda….. ?

?

tega modela sem mislil napopat…, tisti samo-zjebeni …

Še vedno odzvanja v meni ta tako nepričakovani rekord in ne morem si misliti, kako je bilo izvrstno vse izpeljano.

Mladi, srednjih let, stari, sogovorniki so imeli kaj povedati in so skupaj z voditeljem pogovorne oddaje ustvarjali zelo gledano oddajo.

Nepričakovano a vendar imenitno.

Kaj vse se da narediti, če je pravi človek na pravem mestu.

Čestitke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close