Borelioza od klopa
Uf, šele zdaj sem opazil, da sem se narobe izrazil…šlo je za bioresonanco, ne bioenergijo. Se opravičujem za površnost.
[/quote]
Khem, zastarana borelioza je ena najbolj priljubljenih diagnoz bioresonančarjev. 🙂 In vsi čudežno ozdravijo. Postavijo ti diagnozo za bolezen, ki je nimaš, drago plačaš zdravljenje in na koncu si “ozdravljen” nečesa, česar sploh imel nisi. Ni boljšega biznisa. :)) In seveda ne pozabijo poudarit, da zdravniki zastarane borelioze ne vidijo zmeraj na testih, da ne bi slučajno kdo prišel na idejo, da zaradi nevarnega stanja, kot je zastarana borelioza, stopi do zdravnika. Kdor je boreliozo prebolel, pa ve, kakšno sranje klamf je postaviti tako diagnozo nekomu, ki ima blage težave z nečim. Borelioza je huda bolezen.
No prav, potem se pa zdravite samo s tistim, kar vam farmacija omogoča…če mislite, da tudi ta ni biznis, ste ravno tako v zmoti, kot očitno jaz in vsi, ki jim je alternativna medicina pomagala. Itak noben ničesar ne opravlja v svoj minus ali škodo, pač logika gospodarstva. Saj vem, da boste šli v luft, češ, zdravil za boreliozo ni treba doplačevat, pri bioresonanci pa so zneski juhuhu, vseeno pa se mi zdi prav, da sem omenil možnost tovrstnega zdravljenja, saj dejansko nekaterim lahko spremeni življenje na bolje. Če koga kaj več zanima, naj si pogoogla kak članek od gospoda po imenu Bene Behrič.
Lep pozdrav!
Sosedov pes je fasal boreliozo. Je čistokrven nemški ovčar. Pred boleznijo je bil kot bik velik in širok, danes je ga samo kost in koža, včasih ga vidim, da komaj hodi oz. ima trde sklepe. Na srečo je njegov lastnik veterinar, tako, da ima vsak dan najboljšo oskrbo, ampak še vedno, je že kar nekaj let od tega, pa se mu ni nič stanje popravilo, kljub najboljši oskrbi, ki jo lahko pes dobi.
Sem šla še enkrat brat tvoje umotvore. Sam si napisal/a, da so bolezen prebolel skoraj brez posledic. Ergo??? Kaj ti je potem sploh bilo in je bila bolezen sploh uradno potrjena? Bistvo bioresonance je ravno v postavljanju fiktivnih diagnoz in zdravljenju le teh. Bi pa rada videla korenjaka bioresonančarja, ki bi pozdravil pravo boreliozo in hud potek klopnega meningitisa. Pozdravit nekoga, ki mu nič ni, znam pa tudi jaz. In ne govorim na pamet, gledam te stvari v svoji okolici. Človeku nič ni, je pač malo utrujen, ga boli glava tudi n tam – da ima 10 kil preveč, se ne giblje, baše se z nezdravo hrano, seveda ni noben faktor.
Potem gre na bioresonanco in gospod – vi imate boreliozo!! Vse njegove težave čudežno pozdravljene in razložene. Pa veste, mal bo treba tudi shujšat in spremenit življenjski slog. Ko mu govoriš ti, ne sliši, ko reče gospod bioresonančar, se mu prikaže Marija. Pusti jurja za terapije, odvrže 10 kil in je prenovljen. In vse gre zasluga bioresonanci, ki ga je ozdravila zastarane borelioze. :)) In taki ljudje imajo volilno pravico. Pa delaj s svojim denarjem, kar češ, ampak ne, te čirule čarule je treba zdaj vsem vsiljevat, kar to je najboljši izum tega sveta. Čudodelci!!
Sem šla še enkrat brat tvoje umotvore. Sam si napisal/a, da so bolezen prebolel skoraj brez posledic. Ergo??? Kaj ti je potem sploh bilo in je bila bolezen sploh uradno potrjena? Bistvo bioresonance je ravno v postavljanju fiktivnih diagnoz in zdravljenju le teh. Bi pa rada videla korenjaka bioresonančarja, ki bi pozdravil pravo boreliozo in hud potek klopnega meningitisa. Pozdravit nekoga, ki mu nič ni, znam pa tudi jaz. In ne govorim na pamet, gledam te stvari v svoji okolici. Človeku nič ni, je pač malo utrujen, ga boli glava tudi n tam – da ima 10 kil preveč, se ne giblje, baše se z nezdravo hrano, seveda ni noben faktor.
Potem gre na bioresonanco in gospod – vi imate boreliozo!! Vse njegove težave čudežno pozdravljene in razložene. Pa veste, mal bo treba tudi shujšat in spremenit življenjski slog. Ko mu govoriš ti, ne sliši, ko reče gospod bioresonančar, se mu prikaže Marija. Pusti jurja za terapije, odvrže 10 kil in je prenovljen. In vse gre zasluga bioresonanci, ki ga je ozdravila zastarane borelioze. :)) In taki ljudje imajo volilno pravico. Pa delaj s svojim denarjem, kar češ, ampak ne, te čirule čarule je treba zdaj vsem vsiljevat, kar to je najboljši izum tega sveta. Čudodelci!!
[/quote]
Itak. takemu tut cedevita ali tictac v škatlici od kapsul pomaga. Pa še vsem tistim, ki imajo bolezen v glavi, namišljeno ali ne.
[/quote]
Slabo bereš in preveč sklepaš. Nazadnje sem imel KME (klopni meningitis), ko so me na infekcijski testirali, sem imel istočasno zaznana borelijska protitelesa ali karkoli že ugotavljajo tam, ki pa so bila ravno pod mejo, a so me vseeno preventivno zdravili z antibiotiki, za vsak slučaj. Za boreliozo sem zbolel oziroma jo imam še vedno v sebi od okrog 11.leta, kar pomeni, da jo je zaznala tako uradna medicina, kot tudi bioresonančni test, katerega sem po nekaj mesecih od prebolenja KME na željo moje mamice (ki je mimogrede medicinska sestra) opravil. Z bioresnonanco se sam nikoli nisem zdravil, bil sem le na testiranju za odkrivanje prisotnosti in aktivnosti borelije, tam so ugotovili zastarano in neaktivno. Pravim pa, da poznam kar nekaj ljudi, ki se jim je stanje izboljšalo po tej “čudežni alternativi”, pa so bili vsi pred tem na antibiotikih za zdravljenje borelioze, a jim ni pomagalo tako zelo, kot ravno bioresonanca in zelišča.
Lej, meni je čisto vseeno, katere metode zdravljenja uporabljate, zaradi mene lahko hodite po tablete za vsako malenkost, če vam tako odgovarja. Mene se to ne tiče. Če pa vem, da se da kako drugače pomagat, bom pa z veseljem delil informacije tudi tukaj na MONu.
Lep ponedeljek. Pa klopov se pazite✌
Slabo bereš in preveč sklepaš. Nazadnje sem imel KME (klopni meningitis), ko so me na infekcijski testirali, sem imel istočasno zaznana borelijska protitelesa ali karkoli že ugotavljajo tam, ki pa so bila ravno pod mejo, a so me vseeno preventivno zdravili z antibiotiki, za vsak slučaj. Za boreliozo sem zbolel oziroma jo imam še vedno v sebi od okrog 11.leta, kar pomeni, da jo je zaznala tako uradna medicina, kot tudi bioresonančni test, katerega sem po nekaj mesecih od prebolenja KME na željo moje mamice (ki je mimogrede medicinska sestra) opravil. Z bioresnonanco se sam nikoli nisem zdravil, bil sem le na testiranju za odkrivanje prisotnosti in aktivnosti borelije, tam so ugotovili zastarano in neaktivno. Pravim pa, da poznam kar nekaj ljudi, ki se jim je stanje izboljšalo po tej “čudežni alternativi”, pa so bili vsi pred tem na antibiotikih za zdravljenje borelioze, a jim ni pomagalo tako zelo, kot ravno bioresonanca in zelišča.
Lej, meni je čisto vseeno, katere metode zdravljenja uporabljate, zaradi mene lahko hodite po tablete za vsako malenkost, če vam tako odgovarja. Mene se to ne tiče. Če pa vem, da se da kako drugače pomagat, bom pa z veseljem delil informacije tudi tukaj na MONu.
Lep ponedeljek. Pa klopov se pazite✌
[/quote]
Poznam 5 oseb, ki so bili v zadnjem letu na bioresonanci, 4 so dobili diagnozo borelioze. 🙂 Bioresonanca se pač ravna po modi. Pred petimi leti je bil aktualen amalgam in kandida, zdaj se je to malo izpelo (oziroma se klientelo v zvezi s tem že obrali), zdaj je na tapeti borelioza. Pred petimi leti ni bilo osebe na bioresonanci, ki ji ne bi odkrili “kandide”. Je bila takrat tako razširjena in se je človeštvo v petih letih čudežno pozdravilo? Danes te diagnoze praktično ne postavljajo več.
Čez pet let bo pa spet nekaj drugega. Pa gremo nov krog striženja ovc. In zaradi borelioze lahko obereš človeka na vsake par let, če je tako trmast, da hodi nazaj, ker pazi, zadeva se ponovi. 🙂 Ste spet tukaj, gospod? Ježeš, veste, terapija ne zaleže za zmeraj.
pri 19 meje pičil klop, imela kolobar, takoj šla na infekcijsko kliniko, dobila močne antibiotike in vse je bilo ok. do l 37 leta, to je 17 let od pika, ko je vse skupaj izbruhnilo ven in sem morala spet nv bolnico na infuzije antibiotikov,. potem so mi pregledali kri in je zdravnik rekel, da NIKOLI ne bo šla borelioza iz mene, ker ko je enkrat v telesu je tam. pika, amen. se mi občasno kaže v sklepih, ko me bolijo komolci, ramena, hujšega menda (še) ni.
[/quote]
pri meni isto.
Med nosečnostjo sem imela boreliozo. Meni se je zgodilo tako, da sem imela klopa. Po odstranitvi klopa me je na mestu vgriza srbelo več dni. Opazovala sem mesto in ni bilo fleka, le majhna rdeča pikica od ugriza, ki je počasi izginjala.
Po 1 mesecu so se mi pojavile težave. Najprej me je nenormalno bolela glava, takšnega hudega glavobola še nisem imela nikoli v življenju. Tablet mi sploh ni pomagal. Potem sem na desno stran ušesa nehala slišati, drugi dan, desna stran obraza je sploh nisem več čutila, povesila se mi je desna veka, usta…. cela desna stran obraza je bila paralizirana! Tudi okus v ustih je poplnoma izginil, hrane nisem več ne vonjala ne okušala, vse je bilo brez okusa. Šla k zdravniku, misli je da sem doživela možkansko kap…. me poslal na nevrološko…..Kljub temu, da sem povedala, da sem imela klopa…. Iz enega oddelka so me potem pošiljali na drugi odtelek…bila sem pri 4 različnih strokovnjakih…. vsi so rekli, da to ni od klopa, če ni bilo fleka! Pa sem popizdila in rekla, da želim da mi vzamejo kri in pregledajo. Po 12 urah pregledov in letanja od dohtarja do dohtarja so me končno poslali na infekcijsko in vzeli kri. Drugi dan zjutraj me kličejo, da moram nujno nazaj pridet, ker imam boreliozo! Vsi so bili šokirani in začudeni kako to, da sem imela boreliozo, če nisem imela nobenega fleka. Ja fak jst ne vem, mela sm pač klopa in pika, fleka pa ne.
Ja 30 dni sem vsak dan hodila na infuzio-antibiotik. Stanje se je takoj po prvi dozi že izboljšalo.
Od takrat do danes po 10 letih še nisem imela nobenih zdravstvenih težav….
Upam, da bo tako tudi ostalo!
Forum je zaprt za komentiranje.