bojim se službene žurke
Jaz sem se vsa leta a službenih zabavah držala nazaj, mislim popila sem nekaj, vendar ko sem začutila dosti, sem nehala, pa ne zato, da bi s kom seksala, ampak enostavno ko se napijem, počnem neumnosti: gorvorim do nezavesti, povem stvari, ki niso za vsaka ušesa, pojem seveda glasno – posluha pa nimam ravno, plešem – tudi na mizi če je treba…
Tako da ja: jaz sem se le zadržala takih neumnosti, no malo sem že preveč govorila in take, ampak seksala pa nisem po WCjih no.
Tudi s sodelavcem sem sekasal, ampak ne v pijanem stanju in na javnih mestih – no sva bila pa oba frej in sva se imela super.
Tako da jaz mislim, da na službenih zabavah se je treba le malo zadržat.
Če že kaj misliš, res naredi z glavo – pojdita po zabavi v hotel in mir, tako da nobeden ne bo videl. Madona no ženske, pa kako se obnašate no!?
Veš kaj, jaz te pa razumem. Ne poslušaj zlobnih pripomb, to govorijo tiste, ki pač tega še niso doživele. In ne povezuj sreče v zakonu s tem iskrenjem&flirtom. Gre bolj za nek občutek biti spet preplavljen z zaljubljenostjo, malo nostalgije.
Skratka, nič narobe. Uživej. A NA DALJAVI. Skratka, pamet v roke! In ne pretiravaj. Preprosto ne spravi se v situacijo, da se zadeva razvije naprej. Nobenih kavic, itn. Če se ti zdi verjetno, da bo tale žurka malo nevarna, ja, ostani doma.
Srečno!
Lahko ti povem le to, kaj se zgodi “po tem” ko padeš. Razdrti čustveno in fizično sta dve družini. Če se seveda izve, pa se verjemi. Toliko trpljenja, ki se zgodi zaradi enih iskric med sodelavci in metuljčkov, ki navsezadnje minejo po nekaj mesecih, če pa imata “jajca” in zaživita skupaj pa še prej . Toliko hudega, da če bi vsi metuljčkarji to vedeli, ne bi nihče prestopil te meje. Ampak jo, in tudi ti jo boš verjetno. Vrednost tistega kar imaš doma pa boš cenila, ko bo prepozno ali pa nikoli.
Srečno
Napisala si tako, kot da ni to odvisno od tvoje volje, kot da si žrtev slepih, zunanjih okoliščin, ki te brez lastne volje pri(silijo) v nekaj, da imaš povsem zavezane roke, kar ti je po moje zgolj v opravičilo, da se izogneš lastni odgovornosti. Podobno je pri iskanju zunajih krivcev. Za odhod tja se sama odločaš, tudi kaj boš počela je odvisno zgolj od tebe. Izgovor ne more biti niti alkohol, ker če boš kaj spila, bo to z namenom, da boš imela spet samopravičilo pri roki, češ da si izgubila “razsodnost”.
Za svoje dejanja moraš vedno prevzeti odgovornost. Normalno je tudi, da so ti tudi drugi moški simpatični, ampak spet je odvisno od tebe, kako daleč greš, koliko poleta oz. goriva daješ svojim romantičnim fantazijam, kaj si pravzprav želiš, kaj pričakuješ od ljubimca, kako blizu si si z možem …
Sodelavci so osebe, s katerimi preživimo ogromno časa, zato je nujno vzpostaviti primerno distanco. Meni je nepredstavljivo, da bi se imel željo povaljati s sodelavko, pa sem imel že zelo mlade in lušne sodelavke..Na sodelavce je treba gledati kot na dobre kolege, ali pa, če obstaja vzajemen interes, v štartu razčistiti, da sta za skupaj in bosta skupaj in to drugim tudi povedati.
Vsako šmiranje emd sodelavci, spogledovanje, afere..pa vodi samo v nesrečo.
Forum je zaprt za komentiranje.