Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bojim se službene žurke

bojim se službene žurke

Ja, berems podnjo temo, o tisti, ki je seksala na wc-ju na službeni žurki….

Mi jo imamo v petek. In z enim sodelavcem že dlje časa iskri po zraku. Oba sva poročena, nikoli se ni nič zgodilo, ne govorilo, ampak obema je očitna ta tiha privlačnost….mogoče tudi privlačnost prepovedanega. Opazila sem, da se bolj rihtam za v službo, metuljčki v trebuhu, da niti jesti ne morem – en dober stranski učinek, ker sem šla dol par kilc 🙂

Se pa iskreno bojim same sebe, ker si nisem več podobna. Čisto me je zmešalo in nisem več prepričana, da se znam kontrolirat. Zavestno sem se ga začela izogibat in razmišljam celo, da ne grem na žurko…..ker….saj veste – prilika dela tatu.

Lahko me obsojate – se tudi sama. Enostavno je močnejše od mene…..Včasih se sprašujem, kako te le ne bo v ne vem – 40 letih zakona – vsaj enkrat zaščemelo po drugem.

Zelo bi mi pomagalo, če bi mi kdo povedal, kaj storiti v podobni situaciji…pa ne le glede tega, da pač na službeno žurko ne grem, ampak na splošno glede te privlačnosti….naj se nekam zaprem in čakam, da mine?

Imam občutek, da bomo sedaj spet spremljali eno telenovelo tukaj.

Bolje, da ne greš…, to so nevarne zadeve potem bomo pa spet brali tukaj…:)))

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Pomisli na to, kako bi se ti počutila, če bi se tvoj mož “zapalil” za eno sodelavko…pa čeprav tega ne bi vedela…no mogoče pa on doživlja kaj podobnega….pa ti niti ne veš 🙂
Odloči se po najboljši vesti…in predvsem pretehtaj, kaj ti ta veza lahko da in kaj ti lahko vzame! Srečno!

Najbolj enostavno je, da greš na službeno žurko, tam pa ne piješ alkohola oziroma ga spiješ le toliko, kolikor ga še znaš nositi. Pri meni je to le en kozarček. Jaz vedno tako počnem, na službenih in privatnih žurkah, in nikoli nimam problemov z obnašanjem. Pa še naslednjega dne nimam pokvarjenega z mačkom, kar je pa sploh fajn.

Če boš na žuru trezna, se boš tudi s to ‘privlačnostjo’ znala spopasti, tako kot se znaš na delovnem mestu. Če si pa nagnjena k alkoholizmu, se pravi, da se ga na žurih rada napiješ, potem pa pač ne hodit.

40 let zakona, pa službena žurka,…???

Pa četudi si se poročila pri 15 ih, moraš bit tik pred penzjonom,…In se ti da flirtat v službi?????

Nisem poročena 40 let – tisto je bilo le razmišljanje, kako v tako dolgem času te niti enkrat ne zamika kdo drug…

Poročena sem 4 leta, oz. skupaj sva že desetletje. Ja, seveda imam slabo vest in se grozno počutim, ampak enostavno ne kontroliram svojih občutij. Vam se to nikoli ne zgodi?

Glede žurke, me ne skrbi alkohol. Bojim se same sebe, ker se mi zdi, kot da napetost narašča in narašča in če se me samo dotakne, bo eksplozija.

Kako si ga zbit iz glave, kako??? Vem, kaj lahko vse zgubim, samo bojim se, da bi v določenem trenutku zgubila razsodnost.

Meni se žal oziroma na srečo niti sanja ne, o čem ti to; in ne vem, ali naj napišem, da upam, da ti lahko pomaga katera, ki je dala skozi nekaj podobnega? Ker v bistvu upam, da tole ni razširjen pojav.
Očitno si človek instant užitkov, ki ne razmišlja o posledicah oziroma je zmožen dati glavo v pesek in odmisliti neprijetnosti (sklepam tudi na podlagi tiste pripombe o kilah – torej ješ, čeprav veš, kam to vodi – flirtaš, čeprav veš, kam to vodi).

Temu se strokovno baje reče klimakterične težave.
Hormoni bezljajo po svoje in pride do izrazitih (neracionalnih) seksualnih potreb, predvsem se zveča apetit po mladem mesu.
Ženska se prične zavedati, da ni več mlada in da (počasi) postaja starka.

Tudi pri moških se to pokaže. Kupijo si težke motocikle ali bolj športen avto, športajo 2x več kot pred svojimi 30 leti (tekajo naokoli in se prsijo pred mladimi ženskami, v fitnesu razkazujejo svoje že malo uvele mišice, oblačijo se poudarjeno športno in seksapilno).
Skratka obnašajo se tako, kot da bi bili v drugi puberteti.

Tako, da ni panike. Postajaš stara in si želiš na še kakšen vlak naslade, da ne bi čisto vsi peljali mimo tebe. Kar korajžno. Če tvoj mož ne izve, bo vse ok. Če pa izve, pač ne bosta govorila dolgo časa, a nič zato. Če si z njim 40 let v zakonu, pomeni, da itak brez tebe ne more.

Moje mnenje je, da ne smeš na zabavo, ker se bo zgodilo. Vem 100%. Morda ne ravno na zabavi, pač pa po zabavi. 🙂 Razen, če se odločiš za to, razmisliš kaj lahko dobiš, kaj izgubiš. In, če se že zgodi, da sta oba zaupanja vredna, da to ostane med vama…, da ne trpi še kdo drug. Hm, o morali pa ne bi, itak me bodo spljuvale nekatere, ki so pa tako vredu, nič krvave pod kožo ha ha…

tudi tvoj prvi? Razmišljam, če res drži, da tista, ki se ne zgoni pred poroko, išče kurce potem in je hudo.

Iščemo občutek, da smo ljubljene.

Predstavljaj si ga, kako si vrta po nosu in praska po anusu s hemeroidi. Verjetno celo v obratnem vrstnem redu.

Ne ni moj prvi, je pa res, da sem vedno imela resne zveze z eno izjemo – enkrat enonočno avanturo. Poročila sem se pri 29ih. Je pa res, da sva že 12 let v zvezi in čisto možno, da mi tudi zaradi tega seka.

Mogoče bo pomagalo, ker ga sedaj za par tednov ne bom videla – se bova križala z dopusti….na žurko pa mogoče res boljše, da ne grem, ker si ne zaupam.

Ne ni moj prvi, je pa res, da sem vedno imela resne zveze z eno izjemo – enkrat enonočno avanturo. Poročila sem se pri 29ih. Je pa res, da sva že 12 let v zvezi in čisto možno, da mi tudi zaradi tega seka.

Mogoče bo pomagalo, ker ga sedaj za par tednov ne bom videla – se bova križala z dopusti….na žurko pa mogoče res boljše, da ne grem, ker si ne zaupam.[/quote]

Ne bodi smešna, še vedno obstaja možnost, da se izkaže za slabega ljubimca, sicer se pa itak nič ne znuca in ne ostanejo vidni znaki.
Nikar pa ne seksajta v stranišču. Ne bodi poceni, naj plača hotelsko sobo.

Sama sem tudi približno tvojih let,ampak,ko smo imeli mi prejšnji teden žurko sploh pomislila nisem na kaj takega.Ker si zaupam in,ker sem srečna v zakonu.V svojem zakonu nič ne pogrešaš.Ti pa očitno,da ti gredo tale stvari po glavi.Da si sploh dovoliš,da te sodelavec zmede,pa poročen..ej ženske,nevem,kakšno pamet imate,res ne.Malo se v roke vzami,in ugotovi,kaj bi sploh rada od svojega življenja.

Ja, madona; pa ne pijte alkohola, če se ne znate kontrolirati!
Bolje, da ostanete doma, kot da se obnašate kot vaški norci na slab dan!

Lahko greš na žurko, lahko se z njim pogovarjaš, klepetaš, vendar pa se vzdrži sexa. Sex je na takšnih mestih že tako in tako neprimeren – tudi, če ne bi bila poročena.

zaupanja vase in v lasten samonadzor potem je najbolje, da kar pustiš službo. Kdove, lahko se kdaj med službenim časom slučajno znajdeta skupaj pred Ž in M straniščem. Bosta potem kar noter smuknila in med delovnim časom opravila?

Morda te bo kdaj našel samo v sobi s fotokopircem, arhivu, skladišču in se bosta kar tam ‘dolčkala’?

Bosta oba sama ponoči delala nadure …

Stokrat te lahko okoliščine pripeljejo v skušnjavo, če se ji ne zmoreš upreti boš slej ko prej podlegla.

Meni se močno zdi, da iščeš izgovore, da bi se kaj zgodilo, tako ‘ponesreči/namenoma’.

Lepo te prosim, če ga boš že sračkala, ne seksajta na stranišču!

Ker potem boš ti WC Račka, on pa Mr. Muscolo!!!!!!

če boš kaj doživela, obvezno javi tu … kokic sem nakupla 6 vrečk

Pojdi na žur pa fajn se imej:)

Funkcionalno pismena pa ravno nisi, kajne? Daj še enkrat preberi zgoraj napisano, pa malo vklopi možganske celice, preden začneš bedarije pisat.

Avtorica, nimam pametnega nasveta. Včasih samokonktrola dela čudeže, včasih pa se niti ne vklopi. V vsakem primeru pa pazi, koliko boš spila. Vsak kozarček preveč pomeni manjšo samokontrolo. In srečno1

Namesto mene gresta lahko 2. Se mi ne da niti jest, niti plesat, nič. Mogoče bom kar umrla.

Avtorica, kar pojdi na žurko in se občuduj, kako imaš vse pod kontrolo. Tvoja diagnoza: povišan nivo spolnih hormonov. Ampak vse o.k., ker vsaj veš, da si živa.

Doma pred odhodom…

ne razumem te tvoje logike, dlje čase se iskri, pa ne upaš it na žurko? če se iskri, se bo iskrilo pa se bo doiskrilo dokler ne bo počlo al na žurki, al pa med delovnim oz. po delovnem času kater kol dan…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close