Bogatim moškim paše…
Moj bivši je bogat, jaz sem pa čisto navadna tuna, pardon riba. Ni bil vzgajan kot bogataš in tudi njegov karakter ni bil tak. Ko se je ločil, je bil dve leti sam, potem je spoznal mene – sem kar nekaj let starejša od njegove prejšnje žene.
Sicer sem bila že na začetku zelo skeptična in moram rečt, da preveč denarja tudi ni okej, če ga nimaš namena grabit z obema rokama … Primer: jaz rada kampiram s šotorom, ampak moje sanje so pa en kombi, preurejen v avtodom. To bi imela (tako kot veliko ljudi, ki jih poznam). In on gre in kupi nek luksuzni avtodom za šest oseb, veliko reč, ki je jaz niti vozit nisem upala. Avto seveda opremljen z vsem živim. Meni to sploh ni bila fora – jaz si nisem predstavljala razkošnega doma, da v bistvu voziš svojo hišo s seboj, ampak da na počitnicah malo tudi improviziraš in živiš čim bolj preprosto. Pa recimo sem videla v izložbi kako lepo reč in sem zavzdihnila, oh, to bi pa imela, in on gre in mi kupi za darilo. Saj je fajn in lepo za pogledat, ampak obležalo je v omari, ker si tistega nisem mogla nikoli oblečt.
Skratka, zame to ni bilo čisto to in sva se potem razšla. Ni pa nikoli iskal modnega dodatka (torej mlade manekenke), ampak vedno partnerko. Je tak človek, da je težko sam. Kot partner je bil res dober, ljubeč, pozoren, samo zame je imel preveč denarja 🙂 Pa sem si vedno predstavljala, da je to lahko samo pozitivno.
Glede tiste Rusinje – enkrat sem gledala dokumentarec o mladih Rusinjah … kaj morajo te ženske vse dati skozi, da sploh lahko živijo. Tako da jo čisto razumem. V zakonu jo je posiljeval vsaj samo eden, če bi ostala v Moskvi, bi jo pa vsak dan drug (ker bi se prostituirala). Prav žalostna sem bila ob tistem filmu, res.
Mogoče ste me narobe razumeli, to žensko, ki sem jo spoznala rusinjo, bivši mož bogataš ni posiljeval. Ona mi je pravila da je bil sex robotski da se je ona počutila kot posiljena, brez čustev, brez poljubljanja, ona mu ni pustila da jo poljublja. Ker ga ni ljubila. Sedaj, ko spoznava druge moške se v bistvu uči odpirati in izražati ljubezen pri 30. Drugače je pa tako to sem slišala da rusinjam že od malih nog baje doma pravijo da je dobro da se poročijo z bogatimi, tako da je možno da so tako tudi vzgojene. Je pa res kot pravi avtorica zgoraj, v Rusiji je še večja beda kot v Sloveniji. Zato jim starši že od malih nog pravijo da se morajo poročiti z bogatimi, da izplavajo iz revščine.
Samo rusinj v tujini ne marajo preveč, vsaj tak feeling sem jaz dobila. Ker so dobile naziv golddigerke, in vsak ki omeni rusinjo se nekako nasmehne v smislu AHA now its clear. Verjamem da niso vse rusinje takšne, samo veliko jih je pa after the money. Mogoče ravno zaradi tega washbraina od staršev.
pa prav imajo da profitirajo z svojim denarjem dokler pa drugi samo sanjajo ..Dekleta posebno pa tiste ki so visoko solane so kot mesne muhe one grejo bolj tam kjer je vec denarja ..bojo vse bolj sle za typi ki imajo money kot pa za tistimi ki so spufani ..Vemo tudi koliko njihova ljubezen velja –samo debeljino racuna na banki in denarnice ..Zakaj bi se zafrkaval in gubil cas z grdavsi ce imas moznost da streses
lepotice po katerih vsi sanjajo ..Ko ti pa je zadosti pa jo samo zamenjas kot gume na avtu ..Take punce so samo dobre za potres za vse ostalo pa ni treba racunati ..Tako je zares naravno da jim ti moski vrnejo
isto kar jim one dajo razlika med njimi in kur-bami je pa da so javne da so bolj pociscene in veckrat bolj inteligentne ..V njihovi druzbi pa lahko grejo bilo kam =potiche za expozicijo ali pa tudi barbies ki govorijo
in tudi noge razsirijo ce potrebno tudi za kolege ce jim to frisno meso posodimo za zabavo dokler pa se ze oni ze z drugo zabavajo ..Vsak po svoje profitira blondinke so tukaj za njihovo rit one pa da bi kaj denarja z lahkoto zasluzila ON da se zabava vse dokler bo se eno bolj lepe najdo ..
Vsi pa vejo kaj jih caka prva si bo dala rit explodirati za nekaj listov barvanega papirja –katerega pa ta drugi ima v isobilju in za njega ta denar nic ne pomeni ker je to samo papir z katerim placuje lastne usluge ..Najbolj bedasta je pa punca ki misli da bo tudi ona bogata postala –namesto tega je pa samo
ku***rva za bogatase ki jo vrzejo v stranisce komaj jim je zadosti ..
Živjo!
Sam sem, vsaj za Slovenske razmere, precej premožen – in lahko potrdim, da imam ob sebi lepe ženske, definitivno brez otrok. Stalne veze me ne zanimajo, rad se imam lepo, in to je znanstveno dokazano, z eno partnerko od 3 do 6 mesecev, pol sledi menjava…
Seveda mora imeti tudi nekaj v glavi, to je samoumevno…
Otroci so pa eno veliko breme, osebno jih sploh ne prebavljam, in tudi zenske, ki so rodile, niso več – kako da rečem “zame uporabne” – sem probal, in je pač preveč telesnih posledic….
Res? Sem prepričana, da je dobrotljivost del človekova značaja in tisti, ki rad deli z drugimi to vedno počne ne glede na to ali ima vsega preveč ali malo.[/quote]
Večina ultra bogatašev v tujini to počne zaradi davkov, ne zaradi značaja. Če ne gre za podedovano premoženje, je verjetno bolj malo velikih “karakternih” dobrotnikov med bogataši. Lahko pa da se motim, ne vem.
Po mojih slovenksih izkušnjah pa je tako, da najraje in najpogosteje pomagajo ljudem v stiski, tisti, ki tudi sami nimajo veliko.
Res? Sem prepričana, da je dobrotljivost del človekova značaja in tisti, ki rad deli z drugimi to vedno počne ne glede na to ali ima vsega preveč ali malo.[/quote]
Večina ultra bogatašev v tujini to počne zaradi davkov, ne zaradi značaja. Če ne gre za podedovano premoženje, je verjetno bolj malo velikih “karakternih” dobrotnikov med bogataši. Lahko pa da se motim, ne vem.
Po mojih slovenksih izkušnjah pa je tako, da najraje in najpogosteje pomagajo ljudem v stiski, tisti, ki tudi sami nimajo veliko.[/quote]Najpogosteje si res pomagajo tisti, ki tudi sami nimajo, ker se taki tudi družijo med sabo, podobno se tudi oni, ki imajo in si pomagajo (na račun onih, ki nimajo?).
Bogastvo pridobljeno ali podedovano oz na drugi strani revščina je neko stanje, v katerem smo, in seveda načne tudi naš značaj, pogled na svet, celo vrednote…podobno kot te lahko bolezen ali kaka druga tragična situacija (bližnjega) psihofizično izmaliči, te tudi denar oz beda…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Večina ultra bogatašev v tujini to počne zaradi davkov, ne zaradi značaja. Če ne gre za podedovano premoženje, je verjetno bolj malo velikih “karakternih” dobrotnikov med bogataši. Lahko pa da se motim, ne vem.
Po mojih slovenksih izkušnjah pa je tako, da najraje in najpogosteje pomagajo ljudem v stiski, tisti, ki tudi sami nimajo veliko.[/quote]Najpogosteje si res pomagajo tisti, ki tudi sami nimajo, ker se taki tudi družijo med sabo, podobno se tudi oni, ki imajo in si pomagajo (na račun onih, ki nimajo?).
Bogastvo pridobljeno ali podedovano oz na drugi strani revščina je neko stanje, v katerem smo, in seveda načne tudi naš značaj, pogled na svet, celo vrednote…podobno kot te lahko bolezen ali kaka druga tragična situacija (bližnjega) psihofizično izmaliči, te tudi denar oz beda…[/quote]Je to dobro ali slabo?
Po tem bi bilo dovolj, da nekomu podariš kup denarja in se mu bo spremenil pogled na svet, značaj, vrednote…. ?
Mislim, da pomagajo le tisti, ki razumejo, kako se nekdo počuti, kaj doživlja, ker imajo sami lastno izkušnjo, moralni čut in seveda neko (materialno?) možnost pomagat. Ostali, ki tega nimajo pač gledajo stran…. :/
Užitek je streči ženskam, sploh ko si bogat! Ni večjega zadovoljstva kot dajati, ji kupiti avto, stanovanje, obleke, potovanja. Moški smo zato, da (prave) ženske strežemo, še posebej ko nam to vračajo s spoštovanjem, podpiranjem, ljubeznijo, erotiko in spolnostjo :)[/quote]
sin kot otrok – mati (nezadovoljna mati, zaprta, trpeča, ponižna, depresivna, oče odsoten, pijanec..)
odrasel sin – ženske (streči, ustreči, služiti, osrečevati, dvigati razpoloženje ženskam)
“Osrečevati mater” preko ženskih izbrank, ki so načeloma zelo podobne materi kot psihološki profil.
Forum je zaprt za komentiranje.