Bogatim moškim paše…
Moje izkušnje z bogatimi:
Ni važno koliko je star bogat tip ali kako izgleda. Vsak si bo želel ob sebi žensko staro od nekje 25-33. Manekenska postava, zelo lep obraz, po možnosti brez otrok. Mene je v angliji full pecal tip star 45 iz Texasa milijonar, 4 otroci, ločen. Sem mu na koncu rekla da naj raje išče ženske ki so tam nekje nad 35 stare pa da imajo tut otroke, ker bi se sigurno bolje ujel s tako. Mi je takoj rekel da to pa ni šanse žensko z otrokom da so po njegovem zmešane. Tip si je v glavo prav vbil da hoče žensko od 27 do največ 35, brez otrok pa izgled manekenke.
Tako da vsi premožnejši moški želijo imeti ob sebi lepotico brez otrok. Pa veliko teh bogatunov izgubi stik z realnostjo, full se jim zviša ego, in mislijo da lahko dobijo lepe ženske, ki jih tudi ljubijo. Na koncu se te zgodbe vedno klavrno končajo. Taki tipi lahko dobijo edino golddigerke, izkoriščevalke.
haha je res, ker sem delala v takem okolju, in vem kaj se dogaja. Večina bogatunov recimo okoli 90% hoče ob sebi lepotico staro od 20-35 brez otrok. Ja itak da so tudi taki med njimi, ki hočejo žensko samo za sex. Veliko jih je pa full osamljenih in si želijo ob sebi imeti točno tako žensko kot sem jo opisala. Oni živijo high class life style in zato želijo imeti ob sebi tudi žensko ki tako izgleda + ima tudi pamet, govori jezike, je izobražena.
Niso vsi prasci, kot pravim veliko teh moških je starih nekje od 43-60 let, so ločeni, bogati podjetniki in si ob sebi želijo imeti lepo mlado ženo. Nekateri iščejo samo sex, veliko jih je pa osamljenih in bi s tako žensko lepo delali. Večinoma jih pa ženske izkoristijo.
Princeska ti si govorila o vseh bogatih moških in temu sem jaz napisala ni res. Tvoje izkušnje niso edina možna resnica. Bi znalo bit, da ima še kdo drug kakšne izkušnje, ki niso enake tvojim. Torej posplošuješ. 🙂 Samo temu oporekam. 🙂
Ja, saj to sem mislila, saj vemo katere ženske so opazne. Ne govorim o supermodelih z 178cm pa 49kg. Govorim o ženskah, ki so lepotice, večina žensk s karizmo so tudi lepotice, ne vse vendar večina. Oni želijo imeti žensko ob sebi s katero se lahko pokažejo, na katero so ponosni tudi na to kako izgleda.
Saj vem da se plehko sliši, samo take so moje izkušnje.
Why should I be worried? Ne vem, kako je s tem ne poznam tega posla niti od daleč kaj šele od blizu, tako da mi ni poznano zakaj ti ni bilo všeč…ženske s karizmo so vedno iskane so go more for it 😉
Kako to misliš, da se precej poznajo leta? Si lahko prosim bolj specifična?
Da se bolj poznajo leta? Ker je treba več delati na telesu da nimam celulita pa da se ne redim. Sicer moram reči da sedaj veliko bolje jem kot sem recimo 7, 8 let nazaj. Veliko bolj zdravo. Sem bolj disciplinirana pri hrani sedaj, pri obrokih. Doma imam par naprav fitness kolo pa un circle glide sem si kupila je full dober za noge. Sam ne vadim veliko, jst recmo na dan grem za 20 min na fitness kolo pa ene 15 min circle glide, zdj poleti pa uporabljam od Vichy-a anticelulitno kremo da mi pogladi teksturo kože pa vodo odvaja ta krema dobro. Ne odpravlja pa celulita samo jst če kremo uporabljam z malo vadbe na kolesu ga nimam.
No moje izkušnje so bile takšne da imajo premožni moški zelo radi lepo žensko ob sebi. Seveda če je pa še brihtna je pa toliko večji plus. Je pa med premožnješimi veliko playerjev tam od 30-40, če mladi obogatijo. Tisti nad 40 jim malo pade greben po domače:) samo vseeno imajo nekateri zelo visoke kriterije. Sem se z mnogimi zgovarjala in so bili full nesrečni, ker so jih lepotičke izkoriščale. V bistvu bi jim bilo veliko lažje če bi si iskali ženske njihovih let, ker je med takimi tudi veliko lepih in pametnih in premožnih žensk. Samo za njih mlada, lepa ženska predstavlja tudi nek statusni simbol kot nek vrelec mladosti. Saj vem se sliši stupid sam tak je.
Zelo zanimivo, popolnoma prav, da poskrbiš oz da daš nekaj nase, nihče drug ne bo toliko kakor sama lahko storiš zato. Sama na sebi nekih večjih sprememb pri svojih 31-ih nisem opazila ali pa nočem videti :-/
Kakorkoli že Princess28, že to je pohvalno da se ti sploh da, marsikateri slej ali prej vsa ta disciplina in odpovedovanja dol padejo in se hladnokrvno prepustijo temu kar sledi.
Odkrito povedano: ne bi imel prav nič proti, če bi bil bogat. Se mi pa zdi, da bi mi bilo to kar ovira v primeru iskanja resne partnerke.[/quote]
Zakaj? Premalo zaupaš v svoje druge vrednosti? Bi bilo to edino, kar bi bilo vrednega na tebi? Ali ne zaupaš svojemu občutku za ljudi, ženske?
Forum je zaprt za komentiranje.