Bogati ali srečni
Eh ne razumeš ti mene. Jaz sem srečen človek. Mene osrečijo že malenkosti. Je to absolutno? Verjetno ni. Nimam pa težav s tem, da bi bila nesrečna. Ne rabim jaz vsega bogastva tega sveta, da sem pomirjena sama s sabo, srečna in zadovoljna s svojim življenjem. Mogoče ravno zato delujem kot da delam reklamo za “perfect life” 🙂
Bi bilo pa to vseeno preveč prevzetno trdit, da je sreča popolna. Ne vem, meni je to butast izraz. Ne paše nekako k moji življenjski filozofiji.[/quote]
Goldfiševa je vzgojila lepo cvetko ameriškega importiranega win-win ekonomizma, povezanega z new-ageom. In kot vsak “dober ekonomist”, to prodaja praznodušnim potrošniškom, ki mislijo, da lahko kupijo filozofijo sreče, v katero je sama tudi trdno prepričana :)))[/quote]
Zlatim ribicam je lažje. Izpolnjujejo želje. Ni vrag, da si ne bodo znale izpolnit željo po popolni sreči. 🙂
Eh ne razumeš ti mene. Jaz sem srečen človek. Mene osrečijo že malenkosti. Je to absolutno? Verjetno ni. Nimam pa težav s tem, da bi bila nesrečna. Ne rabim jaz vsega bogastva tega sveta, da sem pomirjena sama s sabo, srečna in zadovoljna s svojim življenjem. Mogoče ravno zato delujem kot da delam reklamo za “perfect life” 🙂
Bi bilo pa to vseeno preveč prevzetno trdit, da je sreča popolna. Ne vem, meni je to butast izraz. Ne paše nekako k moji življenjski filozofiji.[/quote]
Goldfiševa je vzgojila lepo cvetko ameriškega importiranega win-win ekonomizma, povezanega z new-ageom. In kot vsak “dober ekonomist”, to prodaja praznodušnim potrošniškom, ki mislijo, da lahko kupijo filozofijo sreče, v katero je sama tudi trdno prepričana :)))[/quote]
Kako me ti lepo poznaš, na kateri strani imaš to zapisano?:) Ne spomnim se, da bi midva kje skupaj pasla krave. Aja, ti imaš širino s področja psihologije, kjer je še kakšna luknja (sicer zelo omejena in majhna), ti priskočijo na pomoč izobražene prijateljice.
Hvala za povzetek bistva, ki je pravzaprav le tvoja ocena nečesa, kar ni.
Kakšen luksuz! Je razlika, kje ležiš in se pražiš na soncu, če je to na plaži ali pa doma? :)))
Ko govoriš o “statusu”, ravno to pomeni. Če pa si skoz v vodi, rada plavaš, pa je to drugo.[/quote]
Preveč se trudiš replicirat mi. 🙂
Niti ne razumeš kaj mislim z besedo status. Ne družbeni status, luksuz. Ampak status smaozaposlene osebe, bučko!
Kakšen luksuz! Je razlika, kje ležiš in se pražiš na soncu, če je to na plaži ali pa doma? :)))
Ko govoriš o “statusu”, ravno to pomeni. Če pa si skoz v vodi, rada plavaš, pa je to drugo.[/quote]
Niti ne razumeš kaj mislim z besedo status. Ne družbeni status, luksuz. Ampak status smaozaposlene osebe, bučko![/quote]
Povej, kaj pomeni “zabušavanje na plaži”? :))) Jaz si t tu predstavljam kot nemško penzionistko, ki gre od časa do časa malo namočit noge v vodo, pa ki se praži na soncu, da je “lepa” zagorela. In to vse bi lahko počela doma. 😀
Niti ne razumeš kaj mislim z besedo status. Ne družbeni status, luksuz. Ampak status smaozaposlene osebe, bučko![/quote]
Povej, kaj pomeni “zabušavanje na plaži”? :))) Jaz si t tu predstavljam kot nemško penzionistko, ki gre od časa do časa malo namočit noge v vodo, pa ki se praži na soncu, da je “lepa” zagorela. In to vse bi lahko počela doma. :D[/quote]
Jaz sem bojda “narejena” na morju, rojena ob morju, pa še vodno znamenje po horoskopu (saj ne da bi se kaj preveč ozirala na to. 🙂 ) Po mojih žilah se pretaka mediteranska kri. Žiivim pa trenutno v Ljubljani. Nekako mi zabušavanje ob Ljubljanici ne paše. Še manj doma na kavču. Potrebujem morje, sonce, morski zrak. Ljubljana me včasih začne preveč dušit, moram na jug. Pa tudi če kot nemška penzionistka. 🙂 Imam pa tam tudi ene par nečakov, ki so zadnja let zaame kot magnet, ki me vleče tja.
Povej, kaj pomeni “zabušavanje na plaži”? :))) Jaz si t tu predstavljam kot nemško penzionistko, ki gre od časa do časa malo namočit noge v vodo, pa ki se praži na soncu, da je “lepa” zagorela. In to vse bi lahko počela doma. :D[/quote]
Jaz sem bojda “narejena” na morju, rojena ob morju, pa še vodno znamenje po horoskopu (saj ne da bi se kaj preveč ozirala na to. 🙂 ) Po mojih žilah se pretaka mediteranska kri. Žiivim pa trenutno v Ljubljani. Nekako mi zabušavanje ob Ljubljanici ne paše. Še manj doma na kavču. Potrebujem morje, sonce, morski zrak. Ljubljana me včasih začne preveč dušit, moram na jug. Pa tudi če kot nemška penzionistka. 🙂 Imam pa tam tudi ene par nečakov, ki so zadnja let zaame kot magnet, ki me vleče tja.[/quote]
Bikinka, kljub “mediteranski krvi” nimaš medteranskega temperamenta, ker nisi čisto nič “vročekrvna”, ampak deluješ bolj flegmatsko umirjeno Predstavljam si te, da bi z Robijem lahko sadila nasade kamilic. :))) Mogoče te je kak nemški turist naredil ob polni luni, ko je bilo vse mirno na obali. 😀
Jaz sem bojda “narejena” na morju, rojena ob morju, pa še vodno znamenje po horoskopu (saj ne da bi se kaj preveč ozirala na to. 🙂 ) Po mojih žilah se pretaka mediteranska kri. Žiivim pa trenutno v Ljubljani. Nekako mi zabušavanje ob Ljubljanici ne paše. Še manj doma na kavču. Potrebujem morje, sonce, morski zrak. Ljubljana me včasih začne preveč dušit, moram na jug. Pa tudi če kot nemška penzionistka. 🙂 Imam pa tam tudi ene par nečakov, ki so zadnja let zaame kot magnet, ki me vleče tja.[/quote]
Bikinka, kljub “mediteranski krvi” nimaš medteranskega temperamenta, ker nisi čisto nič “vročekrvna”, ampak deluješ bolj flegmatsko umirjeno Predstavljam si te, da bi z Robijem lahko sadila nasade kamilic. :))) Mogoče te je kak nemški turist naredil ob polni luni, ko je bilo vse mirno na obali. :D[/quote]
Na forumske kontinentalce se pa res ne splača trošit mediteranski temperament. Ste kot nadležnemuhe sredi sieste. Zamahneš z roko in spiš dalje.
Zvečer ste pa kot komarji, ko zavohajo Autan.
ha ha ha .. a ti si tudi ena od tistih, zaradi katerih svojim obmorskim bejbam rečejo: “tako mlada pa već “slovenka” “☺ (radodajka)[/quote]
Ne, to so govorili za Slovenke na Hrvaškem večinoma. In to govorijo na obali za Ljubljančanke in Štajerke. Še se ne pokaže sonce, one že odvržejo modrce. Domačinke jih ne.
Drugače pa me ni treba podjebavat. Ti ne bo lajf za to nič lepši in boljši.
Jaz vem kdo sem in ne rabim poalgat računov tebi, da mi daš identiteto.
Saj mogoče pa niti Slovenka nisem, tako da itak tolčeš mimo.
ha ha ha .. a ti si tudi ena od tistih, zaradi katerih svojim obmorskim bejbam rečejo: “tako mlada pa već “slovenka” “☺ (radodajka)[/quote]
Ne, to so govorili za Slovenke na Hrvaškem večinoma. In to govorijo na obali za Ljubljančanke in Štajerke. Še se ne pokaže sonce, one že odvržejo modrce. Domačinke jih ne.
Saj mogoče pa niti Slovenka nisem, tako da itak tolčeš mimo.[/quote]
v času ki ga preživiš na MONu in načinu kot se izpostavljaš/promoviraš … bi tudi na cest zaslužila vsaj za dober avto … razmisli kaj mi hočeš povedati in kako svet deluje ☺
v času ki ga preživiš na MONu in načinu kot se izpostavljaš/promoviraš … bi tudi na cest zaslužila vsaj za dober avto … razmisli kaj mi hočeš povedati in kako svet deluje ☺[/quote]
Imam dober avto. Brez dela na cesti.
Če bi pa zdaj rad še mene po hitrem postopku strpal v greznico, pa kar izvoli. A misliš da me gane? 🙂
v času ki ga preživiš na MONu in načinu kot se izpostavljaš/promoviraš … bi tudi na cest zaslužila vsaj za dober avto … razmisli kaj mi hočeš povedati in kako svet deluje ☺[/quote]
NM-3w = PROKLETI SMRAD !
Groza, to je težko gledati – ti prizori, skoraj isto kot žensko vso razpelišeno ven z velikim oprsjem, ki doji otroka brez sramu vsem na očeh – te so povsem brez sramu. :)))[/quote]
Mene ne moti. :)[/quote]
Kako to, da te ne moti, ko tvoj pogleda za razgaljenimi Ljubljančankami in temperamentnimi Štajerkami, ki ga povabijo na špricer. :))
Kako to, da te ne moti, ko tvoj pogleda za razgaljenimi Ljubljančankami in temperamentnimi Štajerkami, ki ga povabijo na špricer. :))[/quote]
Ni Primorec. Je vedel kaj in zakaj je izbral. Če bi ga še kakšna privlačila, bi morala bit bolj moj tip ženske.[/quote]
Mlada frača ustreza vsakemu “tipu moškega”, ali kje ti živiš? :))))
Ni Primorec. Je vedel kaj in zakaj je izbral. Če bi ga še kakšna privlačila, bi morala bit bolj moj tip ženske.[/quote]
Mlada frača ustreza vsakemu “tipu moškega”, ali kje ti živiš? :))))[/quote]
Ah ne gre za frače. Gre za to, da se moški težko upre. Za to je poskrbela mati narava, da lahko svoja sema raztrosi na čim več njiv. To ni nič novega. In kaj pravzaprav hočeš zdaj?
Mlada frača ustreza vsakemu “tipu moškega”, ali kje ti živiš? :))))[/quote]
Ah ne gre za frače. Gre za to, da se moški težko upre. Za to je poskrbela mati narava, da lahko svoja sema raztrosi na čim več njiv. To ni nič novega. In kaj pravzaprav hočeš zdaj?[/quote]
Menda je tvoj drugačen, tako kot jaz? :))) Mu je sekirca padla v med, ko je izbral tebe, še zdaj si menda liže sladke prste. 😀
Ah ne gre za frače. Gre za to, da se moški težko upre. Za to je poskrbela mati narava, da lahko svoja sema raztrosi na čim več njiv. To ni nič novega. In kaj pravzaprav hočeš zdaj?[/quote]
Menda je tvoj drugačen, tako kot jaz? :))) Mu je sekirca padla v med, ko je izbral tebe, še zdaj si menda liže sladke prste. :D[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.