Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bogata soseda pa v najemu

Bogata soseda pa v najemu

Idiotozem na kubik! Samo zato, ker najema, še ne pomeni, da nima nobene nepremičnine ali da vse zagoni ali da nima nič od življenja.

Odgovor na objavo uporabnika
Eh, 31.12.2021 ob 12:39

Idiotozem na kubik! Samo zato, ker najema, še ne pomeni, da nima nobene nepremičnine ali da vse zagoni ali da nima nič od življenja.

Če vse zagoni, ima sigurno veliko od življenja.

Če ima visoko plačo in glede na to, da je samska, ima sigurno veliko od živeljnja :). Grem stavit, da uživa sto na uro.

No, da povem zakaj sem odprla to temo. Pred par dnevi je bila tule ena tema, nekje 12, 13 strani. In tam ste monovci intenzivni pljuvali po ženski, ker je v najemu, jo zmerjali z zgubo in podobno.

No, da povem kakšna je ta moja soseda v resnici:

Uspešna, prijetna, razgledana ženska. Do službe ima par korakov. V službi uživa, ima zelo fleksibelen čas. Njene podrejene so zelo zadovoljne z njo. Se ok razumejo. Te njene kolegice namreč tudi tule srečujem, včasih kako rečemo.

Ta moja soseda ima torej fajn službo, v kateri uživa, povrh pa fajn zasluži. Z ljudmi se dobro razume tako v službi kot s sosedi. Ima hobije, je v odlični kondiciji.

In ja, zajema življenje z veliko žlico. Nič ji ne manjka, nobena socilakarca ni (kot na monu zmerjate najemnike). Še manj, da bi bila kaka zagrenjenka, ker je samska, brez otrok.

V glavnem, fajn ji gre in ja, prijetna ženska. Kam pa da denar, to pa res ne vem :). Lahko, da vse zapravi, lahko ,da investira, lahko kaj vem kaj. Bistvo je, da ji gre v življenju fajn. Da ima nekaj od živeljnjna.

V razmislek monovcem, ki pljuvate po najemninikih.

Aja, seveda pa ne živimo v LJ. Živimo na podeželju. V prijetnem okolju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close