Blokiranje vseh neregistriranih
hahahahahahahhahahahahahhahahahahhahaha, 16.12.2021 ob 12:07
Kokoši, 16.12.2021 ob 11:16
Andromeda server, 16.12.2021 ob 11:05
Wolf-Lundmark-Melotte
ANDROMEDA SERVER, are you connecting with me?
Im loosing my energy.
I need energy.
Here everything is dead. No sources of energy. Here is no natural sources of energy for centuries now.
Im only one that steel exist.
Im need help.
?
Im only one that steel exist.
glupa kokoš. pol pa res velja tista da si moderator. a dlje od kopipajst ne vleče? hahahahahahhagahaghahahahaahahahahhahaaaasaa
V čem je problem? Kaj hočeš povedati s copypastom?
dolgolaskica, 15.12.2021 ob 19:37
Oziroma onemogocit pisanje neregistriranim
To bi blo edino prou 🙂
Ne da pisejo v tvojem imenu 🙂
Js pisem zgolj in samo pod registr.nickom tko da umirte se fejkerji
Forum je bil pred časom “prenovljen” (na slabše, kar se tiče tehnične podpore) in se vsi registrirani s starimi niki, ki že pišemo leta sem gor, nismo mogli več prijavit, zato nas večina sedaj piše pod anonimnimi.
Očitno je edina opcija, da se na novo registriramo in upokojimo stari nik.
Evo, Matjazka ni več, se je prerodil v Matiasa. Ampak saj ste ženske zagotovo začutile pozitivne vibracije? 🙂 Namreč moj 1. post je bil pod Kokoškino temo, samo on je razštelan in zarostan ko staro kladivo, da bi mu potegnilo. 🙂
Kot je znano in dokazano, je bil tudi ta portal na plačilni listi fašističnih korporacij.
Namreč, pred namernim uničenjem tega foruma, je bil ta portal med najbolj obiskanimi. Bil je skoraj brez cenzure in je zato s svojimi objavami in resnicami, ogrožal cepilni genocidni plan politike in fašističnih korporacij. Zato je tudi ta portal prejel določena finančna sredstva, da se pod pretvezo nadgradnje, zmanjša uporabnost in obiskanost in da več ne predstavlja tako velike grožnje fašističnim cepilnim genocidnim planom.
matias, 16.12.2021 ob 13:02
Forum je bil pred časom “prenovljen” (na slabše, kar se tiče tehnične podpore) in se vsi registrirani s starimi niki, ki že pišemo leta sem gor, nismo mogli več prijavit, zato nas večina sedaj piše pod anonimnimi.
Očitno je edina opcija, da se na novo registriramo in upokojimo stari nik.
Evo, Matjazka ni več, se je prerodil v Matiasa. Ampak saj ste ženske zagotovo začutile pozitivne vibracije? 🙂 Namreč moj 1. post je bil pod Kokoškino temo, samo on je razštelan in zarostan ko staro kladivo, da bi mu potegnilo. 🙂
MATIAS,
A bi že nehal z svojo obsedenostjo zmano.
A ne vidiš, da ti večinoma ne odgovarjam?
Ženske, da so začutile pozitivne vibracije? Jao čudak!!! Kako že pišeš v temi, ki sem jo odprl o tebi?
“Js sm hetero, hetero, hetero…”
Ja najhujši jebač si, zdaj se pa pomiri.
In še nekaj ženske in jaz imamo radi prave moške. Ker poglej sebe, ko si mel kot matjazko v avatarju našminkane ustnice. Fuuuj!!!
Našminkan v najlonkah, ženskih spodnjih hlačkah in z lasuljo ti osvajaš ženske. ??
Nočem si niti predstavljati.
Kokoši ?, 16.12.2021 ob 13:40
MATIAS,
A bi že nehal z svojo obsedenostjo zmano.
A ne vidiš, da ti večinoma ne odgovarjam?
Ženske, da so začutile pozitivne vibracije? Jao čudak!!! Kako že pišeš v temi, ki sem jo odprl o tebi?
“Js sm hetero, hetero, hetero…”
Ja najhujši jebač si, zdaj se pa pomiri.
In še nekaj ženske in jaz imamo radi prave moške. Ker poglej sebe, ko si mel kot matjazko v avatarju našminkane ustnice. Fuuuj!!!
Našminkan v najlonkah, ženskih spodnjih hlačkah in z lasuljo ti osvajaš ženske. ??
Nočem si niti predstavljati.
dj tip še po englihš ne znaš šprahat kukr se zagre. pol se boš šu pa forumskega šerloka hahaha
We don’t using sun energy, 16.12.2021 ob 13:44
dj tip še po englihš ne znaš šprahat kukr se zagre. pol se boš šu pa forumskega šerloka hahaha
Ej debil, sam je napisu, da je matjazko. A ne znaš brat?
Zdej ni dovolj niti to, da osebe SAME napišejo, kdo so bile pod drugim vzdevkom, da bi vam bilo kaj jasno debili slaboumni.
Forum je zaprt za komentiranje.