Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Blokiranje vseh neregistriranih

Blokiranje vseh neregistriranih

Z blokiranjem neregistriranih se nebo nic spremenilo. Forum namrec zagotavlja anonimnost monovcev. To je isto kot, pelcovati je treba vse prebivalce v Zloveniji. Ko pa stojim pred kontejnerjem z hitrimi Covid testi, pa vidim koliko ljudi je še ne cepljenih. Zato je tvoj predlog mlatenje prazne slame.

tudi sam sem na prejšnjem forumu bil registriran kot Campari. Pa sem kljub temu komentiral pod različnimi vzdevki. Sedaj tukaj nisem registriran in isto pišem pod različnimi nick name. Vendar mene lahko moderatorji takoj izsledijo na facebooku. Jaz namreč nič ne skrivam. Malo težje je najti tiste ¨undergound¨ ki niso na nobenem socialnem omrežju.

Odgovor na objavo uporabnika
Moj dan D, 15.12.2021 ob 23:47

Zartrose izven profila, 15.12.2021 ob 21:27

Ah bejž bejž! Jaz sem registrirana pod Zartrose od leta 2018 (prišla gor 2016 pa skoz pišem pod tem imenom!) pa ga v tem novem forumu svojega lastnega profila ne morem uporabljat! To je blesavo!!

pa dol mi visi za zasebna sporočila, ta sem si zablokirala ker so mi kar eni pisal not ne vem kaj so mislili, da jim bom jaz dala, ker naj bi bila stara in grda???? Domišljija dela na polno hahaha!!

Vseeno bi pa rada pisala iz svojega profila pa pač ne morem, in pišem izven profila ??

Mi je pa zanimivo to, d določeni lahko pišejo iz svojih starih profilov in ko sem jih vprašala kako to, so pa me ignoriral. To je tko ko novi lastnici dišiš ali pa pač ne ???.. ljubosumnica stara!

Tole je zmazek in nič kaj drugega, kar je ostalo od odličnega starega foruma. Zdaj seveda bi oni zablokirali vpogled na staro registracijo. Ve se čemu. Ne ne bom se registrirala na nov forum, ker mi je to izpod časti. Nove in lepe, ki na starem forumu niso prišle v ospredje so pač sedaj na stopnički ena. Pa če bi v avatar propale Salmo Hajek bi naši moški dol popadali kolk lepe so naše curice. Hahaha

res je zmazek od foruma.

—-

Ne vidim fore v novi registraciji, če že imam registiran profil!

Kako se to vidi? Odkar je ta forum “prenovljen”, se ne vidi registriranih, nekaj  časa se ni dalo registrirat (poleg ostalih 100 pomanjkljivosti). Kako je sedaj, ne vem. Redko pridem, saj je stvar na pol delujoča že kako leto.

So pred leti enkrat poskusili tako, da so lahko pisali samo registrirani in je forum v par dneh skoraj čisto umrl, tri nove teme na dan in 5 odgovorov.

So hitro šli spet na staro verzijo nazaj, da lahko piše vsak.

Jaz sem bila na starem forumu registrirana in vedno, ampak res vedno pisala tako, tule pa se ne mislim registrirat ponovno. Samo zaradi ZS niti pod razno ne. Sem pač pri vsakem odgovoru nekdo drug.

Anglescina je pa dovoljeno uorabljat? Ali tudi to ne.

Forum je praktično neuporaben.  Za kaj resnega … ne gre. Skoraj nič ne deluje. Registracija je zadnja stvar, ki bi kaj “pomagala”.

Tudi sama sem se želela tu registrirati, pa mi niti emaila ne odobrijo. Moj email, ki sem ga hotela imeti je sex.lutka@hotmail.com Napisala sem svojo letnico 2021, kar je povsem točno. Vodstvo je mnenja, da sem še premlada zato so zahtevali skrbnika zame. Nazadnje so mi email popolnoma ukinili, lahko sami preverite.

Andromeda server, 15.12.2021 ob 20:50

robotic voice, I don’t know yet

ANDROMEDA SERVER, in last days i’m trying to connect with you. Im from Wolf-Lundmark-Melotte. ?

a ni forum med.over.net tudi v hrvaškem jeziku?

CrazY FroG ?, 15.12.2021 ob 20:21

No, predvsem to zadnje je res lh prednost, glede na prakso sčja zadnje dni ? tnx..

No, pa da vidimo, če je žabici možno”ukrasti” monovsko ime…

CrazY FroG ?, 16.12.2021 ob 10:29

No, pa da vidimo, če je žabici možno”ukrasti” monovsko ime…

Ja!!! Možno je ukrasti vzdevek!! Zdaj lahko napišem, da sem cirkusantska žabica, ki skače skozi ognjene obroče!??

Dvomim, sa je zgornji prispevek napisala Replika, ona se ne izraža tako (pelcovati???).

Wolf-Lundmark-Melotte

CrazY FroG ?, 16.12.2021 ob 10:31

Ja!!! Možno je ukrasti vzdevek!! Zdaj lahko napišem, da sem cirkusantska žabica, ki skače skozi ognjene obroče!??

..ma včasih se res počutim, kot da sm v cirkusu in skačem čez ognjene obroče ?

Andromeda server, 16.12.2021 ob 11:05

Wolf-Lundmark-Melotte

ANDROMEDA SERVER, are you connecting with me?

Im loosing my energy.

I need energy.

Here everything is dead. No sources of energy. Here is no natural sources of energy for centuries now.

Im only one that steel exist.

Im need help.

?

Tudi sam sem že nekajkrat pisal pod drugi nick name. Vendar nikoli nic zaljivega. Ce se ne motim je to bilo pod monmonci. Sicer pa mene to ne moti. Moti me pa, da ene teme gledam po ves teden na samem vrhu. Kao da so TOP teme.

Seveda da ni prava replika.

To sem samo jaz, sem tudi registrirana, ampak je genialni novi forum poskrbel, da registrirana ne morem objavljati.

Brez veze res, tale forum.  Moj obisk je padel z cca 30 objav na dan na enega ali dva na dan, pa še upada.

Kokoši, 16.12.2021 ob 11:16

ANDROMEDA SERVER, are you connecting with me?

Im loosing my energy.

I need energy.

Here everything is dead. No sources of energy. Here is no natural sources of energy for centuries now.

Im only one that steel exist.

Im need help.

?

☀

Andromeda server, 16.12.2021 ob 11:47

☀

Sun?

We don’t using sun energy.

Can you come to me?

Ampak če me na monu zaposlijo kpt moderatorko, bom spet povečala število svojih objav.

Kokoši, 16.12.2021 ob 11:50

Sun?

Can you come to me?

HHHH … He

Im only one that steel exist.

glupa kokoš. pol pa res velja tista da si moderator. a dlje od kopipajst ne vleče? hahahahahahhagahaghahahahaahahahahhahaaaasaa

ta je še boljša hhahhahahahaha. v

Replika54g1, 16.12.2021 ob 11:59

Ampak če me na monu zaposlijo kpt moderatorko, bom spet povečala število svojih objav.

Ti kar.

Mene že dolg ne gane več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close