bližnica
Šopek ivanjščic. :)[/quote]
pa: ti si tako posebna, enratna, tako odstopaš od drugih, tako me razumeš …. da bi ti ga vsadil :P[/quote]
Mislim, da si prekratek zame. 🙂
pa: ti si tako posebna, enratna, tako odstopaš od drugih, tako me razumeš …. da bi ti ga vsadil :P[/quote]
Mislim, da si prekratek zame. :)[/quote]
koliko v € položiš na verodostojnost tvoje izjave 🙂
Mislim, da si prekratek zame. :)[/quote]
koliko v € položiš na verodostojnost tvoje izjave :)[/quote]
Hehe, se mi je zdelo, da boš imel le cm v mislih: :)))
Kako si predvidljiv. 😉
koliko v € položiš na verodostojnost tvoje izjave :)[/quote]
Hehe, se mi je zdelo, da boš imel le cm v mislih: :)))
Kako si predvidljiv. ;)[/quote]
srce: € je oznaka za EMU valuto (Evro) … ne cm oneta 😛
si povedala vse o svojem IQ.
Zato, ker si tako zelo čustven, pa imaš probleme z ženskami.[/quote]
Spider, da te ne bom spomnil na tvoj “dogodek” in tvojo čustvenost nekaj mesecev/let nazaj, kako dolgo si se čustveno navezoval na eno. 🙂 Ker ni šlo, si ves ženski spol okrivil tvojega spodletelega poskusa. In to potem označjuješ za pogum. Sram bi te moralo bit.
Ne, sam si me spomnil na to, ker druge ponižuješ samo zaradi tega, ker se v resnici sramuješ sebe.
No, da ti razložim. Na deklico si se zelo dolgo navezoval. To ne more naredit moški, ki ni čustven, ki si ne želi bližine in pozornosti ženske. Potem ti ni uspelo in si doživel strašno razočaranje. Na podlagi tega si se odločil, da se ti to ne splača, da ženske tega niso vredne. Tako se nisi naučil ničesar iz tega, ker si za vse okrivil njo, za vse. Mogoče te bo kdaj minilo… tega ne ve nihče. In zdaj druge označuješ, da imajo probleme z ženskami, ker so čustveni. Razumljivo, ker verjameš, da je bil to vzrok pri tebi, čustvenost. Zdaj, ko nisi več čustven, pa nimaš več problemov. To je res. Si pa za ogromno tudi prikrajšan. Čustvenost ni nič drugega, kot hrepenenje po tem, da nas nekdo sprejme, ljubi, nas spoštuje. Ti si se vsemu temu odpovedal, ker v sebi verjameš, da si ženske tega ne zaslužijo. V resnici pa ne veš oziroma se bojiš ponovno na to pot, ker več kaj se lahko spet zgodi. In temu praviš pogum.
Model, če bom hotel svojo psihoanalizo, bom za mnenje prosil nekoga, ki je v življenju prebral kaj več od priročnikov za samospoznavanje.
Vedno iste prazne turobne besede, s pomočjo katerih, si domišljaš, lahko zajameš vsako situacijo. In to s pomočjo tvojega skromnega izkustva in teorije, saj knjig ne bereš kaj dosti..
A to, da ne berem je dejstvo ali samo tvoje samoprepičevanje, zato, da lahko izničiš vrednost moje analize? Prebral sem ogromno Spider, naj te “potolažim”.
Forum je zaprt za komentiranje.