bližnica
Meni se naštete opcije zdijo bolj bližnjice do enega drugega organa…
Nekako tako kot tale zajeb:
[img]http://kvak.napovednik.com/slike/040305c.jpg[/img]
Če smo že pri humorju:
Glede na to, kakšni štori znajo biti dandanašnji moški, bi rekla, da je dober začetek že, če kažeš znake življenja.
Ravno zadnjič mi pravi starejši sosed, da kakšni so ti današnji mladci. Je rekel, jaz bi šel 20 km peš do ženske, če bi bilo treba, tale mladina pa mirno bulji v svoje telefone, ko mimo njih šetkajo punce v kratkih krilcih.
Tipična izjava obupanega ostarelega fukfehtarja, ki mu nič na tem svetu ni jasno. No, sej taki tipi, kljub svoji bojda “moški” drži, v življenju niso prišli dlje, kot do ene ženske, če, pa do lajanja na mlade kelnarce v gostilni. Bedni tradicionalisti, ki so kupili teorijo, da “ženska naredi moškega” , kar pomeni, tam nekje po vojski so oženili prvo Jožico, ki je pokazala zanimanje in ostanek življenja prevegetirali v bednem zakonu.
Če še kateri budali ni jasno, bolj se trudiš okoli bab, večji kreten izpadeš, manj se trudiš, raje te imajo, same pridejo do tebe, ker jim ni jasno, zakaj se ne trudiš, ko pa so one tako “lepe”.
Če imaš žensko rad, se ni treba nič posebej trudit. 😉 Vse delaš z veseljem. Če pa ne, pol pa zna bit napor. In seveda pridejo do tebe, da jim nekdo pokloni tisti košček “ljubezni”. 🙂
Jao Spider, kakšne teorije. Pa še celo držijo, le ti tako posplošuješ, da jih raztalaš kar na vse.
Forum je zaprt za komentiranje.