bivša partnerja-najboljša prijatelja
Senza in Marko, oba srečna v svoji zvezi, potem se pa po cele dneve prerekata s forumaši in se ob tem kao še zabavata. Fajn hobi, ni kej. Potem se pa še čudiš zakaj ti je seba111 napisal, da si brez humorja. Svašta res, kira glupa pi*ka…
Meni je zelo žal, da ti med komentiranjem nisi sposoben narediti ničesar drugega, jaz namreč počasi končujem večerjo za štiri osebe, pa stanovanje je tudi zgledno pospravljeno. Latentna gospodinja, kaj ‘češ…
Ti pa je dokazuj, kako si inteligenten, dela imaš še ogromno.
No, ne pretiravaj. 1 minuto časa sem ti posvetil. Saj vem, da si želiš več, vendar sem žal zaseden. 😉
Vidim, da so ti smeški vendarle všeč. Lepo, da si se malo sprostil. :)[/quote]
Ne to samo oponašam glupe kure Marko, matjazko in On_ ki VEDNO limajo te gnojne smejčeke kao smešni ljudje…
Ne laži se spet…. Noge si narazn držala da te je en porival…. to je bil višek tvojega dela med komentiranjem….
morda si se celo stuširala…. večerje za 4 pa garant nisi naredla…. pa tudi če si, kos kruha pa med nista glih višek repetoarja razen če si nezdrava oseba pa večer pripravljaš kovečerjosilo….
Ja, saj tega oponašanja si že kar nekaj prevzel. Škoda le, da to ni del tebe, ampak vse to delaš z nekim občutkom odpora oziroma upora. Ti je to kaj znano v tvojem življenju?
Ja, saj tega oponašanja si že kar nekaj prevzel. Škoda le, da to ni del tebe, ampak vse to delaš z nekim občutkom odpora oziroma upora. Ti je to kaj znano v tvojem življenju?[/quote]
Ne tole delam zato da se vidi kak glupi so tile podjebantski smejčki :))))))))))))))))
Ja, saj tega oponašanja si že kar nekaj prevzel. Škoda le, da to ni del tebe, ampak vse to delaš z nekim občutkom odpora oziroma upora. Ti je to kaj znano v tvojem življenju?[/quote]
Ne tole delam zato da se vidi kak glupi so tile podjebantski smejčki :))))))))))))))))[/quote]
No, glupi so, če se človek mora pretvarjat zraven. To si uspel dokazat. Tebi res ne pašejo. Upam, da se jih ne boš navadil. 😉
Ne tole delam zato da se vidi kak glupi so tile podjebantski smejčki :))))))))))))))))[/quote]
No, glupi so, če se človek mora pretvarjat zraven. To si uspel dokazat. Tebi res ne pašejo. Upam, da se jih ne boš navadil. ;)[/quote]
Nobenemu ne PAŠEJO ker so podjebantski sploh ko jih je več kot EN….
tiste fore :))))))))))))))))))))))))))))))) samo povedo da se delate norca na kao prefinjen način pa vas eni takoj spregledamo….
spet se boš lagal ampak jaz vem da je tak in bv da se trudiš sploh razlagat kaj dalje…. najmanj pašejo ravno vam ki jih največ uporabljate…
Vidim, da so ti smeški vendarle všeč. Lepo, da si se malo sprostil. :)[/quote]
Ne to samo oponašam glupe kure Marko, matjazko in On_ ki VEDNO limajo te gnojne smejčeke kao smešni ljudje…
Ne laži se spet…. Noge si narazn držala da te je en porival…. to je bil višek tvojega dela med komentiranjem….
morda si se celo stuširala…. večerje za 4 pa garant nisi naredla…. pa tudi če si, kos kruha pa med nista glih višek repetoarja razen če si nezdrava oseba pa večer pripravljaš kovečerjosilo….[/quote]
Matkic, meni ni treba razlagati, zakaj uporabljaš smeške, zaradi mene jih lahko uporabiš v vsakem stavku, ali pa popolnoma prenehaš z uporabo…
O tem, kdo laže, si že (na)pisal:
Rekla bom samo tole, če bi bila najboljša prijatelja po ločitvi, zakaj po tem nista več v zakonu!?[/quote]
Po mojem je to pri bivših zakoncih zelo težko izvedljivo. Pri kom, ki ima za sabo cel kup kratkotrajnih razmerij, je pa najbrž možno, da kakšen bivši postane oziroma ostane tudi zelo dober prijatelj. Sploh pri kakšnih kratkotrjanih zvezah, ki so nastale iz dolgoletnih prijateljstev, potem sta pa ugotovila, da je bila to “napaka” in da je boljše ostat samo frend. Ampak meni se zdi, da je tega vseeno zelo malo, ker moraš bit za to prav poseben človek.In ko enkrat prestopiš meje prjateljstva, ni nikoli več isto in pot nazaj ni enostavna.
Ja, ampak ti si sfalil nekaj pomembnega. Da je partner na drugem mestu. Tako se je vsaj razumelo. Če se s svojim partnerjem ne moreš pogovorit o stvareh, o katerih se lahko s prijateljem, potem ne vem v čem je smisel take zveze. Verjetno v nekih polovičarskih ugodnostih, ki nikogar ne zadovoljujejo.
Ja, ampak ti si sfalil nekaj pomembnega. Da je partner na drugem mestu. Tako se je vsaj razumelo. Če se s svojim partnerjem ne moreš pogovorit o stvareh, o katerih se lahko s prijateljem, potem ne vem v čem je smisel take zveze. Verjetno v nekih polovičarskih ugodnostih, ki nikogar ne zadovoljujejo.[/quote]
Kje se je razumelo oz kdo je razumel? Ti? Aja ok, jasno!
Če bi imela prijatelja že vnaprej zato, da mu lahko jočem, ko v razmerju stvari na funkcionirajo, potem bi to zame pomenilo, da v razmerje nisem vložila vsega, kar lahko. Kot sam ugotavljaš je danes res težko, da dva ostaneta skupaj na veke vekov. Prav zato ker je težko, če želiš vsaj poskusiti, se mi zdi, da moraš dati v razmerje vse, kar lahko. In če s človekom nisi stkal tako tesne vezi, da mu lahko rečeš, da je tvoj najboljši prijatelj, potem ti ta oseba ni najbližje. in če ti ni najbližje … res mislim, da dolgoročno to razmerje ne bi imelo šanse.
Če se bova razšla, bo to prav gotovo težka preizkušnja. Ali bi to bilo v solzah ali ne, si predstavljam, da je odvisno od tega, kako bi se razšla. Zdi se mi pa smotano, da bi zdaj živela svoje življenje na pol, zato da bi si mogoče enkrat v prihodnje prihranila nekaj solz. Solze so del življenja tako kot nasmeh. In če ne tvegaš solza, tudi nasmeh ne more biti tako širok.
Ja, ampak ti si sfalil nekaj pomembnega. Da je partner na drugem mestu. Tako se je vsaj razumelo. Če se s svojim partnerjem ne moreš pogovorit o stvareh, o katerih se lahko s prijateljem, potem ne vem v čem je smisel take zveze. Verjetno v nekih polovičarskih ugodnostih, ki nikogar ne zadovoljujejo.[/quote]
Partner ne more in NE SME biti vedno na prvem mestu….
Kje se je razumelo oz kdo je razumel? Ti? Aja ok, jasno![/quote]
Jaz in predvsem avtor:
Kako si pa ti?
Partner ne more in NE SME biti vedno na prvem mestu….[/quote]
Če želiš bit samski, potem imaš prav. 😉
Če bi imela prijatelja že vnaprej zato, da mu lahko jočem, ko v razmerju stvari na funkcionirajo, potem bi to zame pomenilo, da v razmerje nisem vložila vsega, kar lahko. Kot sam ugotavljaš je danes res težko, da dva ostaneta skupaj na veke vekov. Prav zato ker je težko, če želiš vsaj poskusiti, se mi zdi, da moraš dati v razmerje vse, kar lahko. In če s človekom nisi stkal tako tesne vezi, da mu lahko rečeš, da je tvoj najboljši prijatelj, potem ti ta oseba ni najbližje. in če ti ni najbližje … res mislim, da dolgoročno to razmerje ne bi imelo šanse.
Če se bova razšla, bo to prav gotovo težka preizkušnja. Ali bi to bilo v solzah ali ne, si predstavljam, da je odvisno od tega, kako bi se razšla. Zdi se mi pa smotano, da bi zdaj živela svoje življenje na pol, zato da bi si mogoče enkrat v prihodnje prihranila nekaj solz. Solze so del življenja tako kot nasmeh. In če ne tvegaš solza, tudi nasmeh ne more biti tako širok.[/quote]
Point je v tem Pandora da imaš ti pač best frenda/ico konstantno ISTO osebo, ni nujno da ji jamraš kak je v razmerju ampak point je v tem, da maš isto best frendico ki ji pač lahko poveš VSE in si za njo vedno tam….
Ne rečejo zastojn da punce pridejo pa grejo prijatelji pa ostanejo za vedno…. punce lahko zamenjaš s fanti….
Torej h komu greš ko ti je težko brez best frenda in brez partnerja? k 2nd best frendu? on verjetno misli in upa da je tvoj BEST frend ti ga pa tako izkoriščaš ko pač nimaš novega best frenda….
Na 500 km se vidi, da nisi še doživel neke prave veze, ki bi imela potencial, da bi se razvila v kaj dolgoročnejšega… :P[/quote]
Punce pridejo in grejo, prijatelji pa ostanejo za vedno…. in iz te druge opcije mora biti tudi best frend….
jaz nikdar nebi mel punce/partnerke za best frendice
Torej ti hočeš rečt da menjuješ BEST frende tako kot menjuješ partnerje…. ni čudno da si osamljena pol…
Jaz mam najbolše prijatle že iz OSNOVNE šole… torej se družimo in poznamo že 12+ let (rečmo da smo se tam med 5-7 razredom tak prav začeli družit) in oni so ostaliz MANO ne glede na katerokoli žensko ki je prišla mimo….
na 500km se vidi to da ti ne ceniš pravega prijatelja/ice, ker če bi jo je nebi NIKDAR menjala…. ne more tvoj best frend postat partner in ko z njim končaš najdeš drugega BEST frenda….
Best frend mora biti nekdo h katermu lahko greš na pogovor ko maš tega partnerja, pa naslednjega pa zmes ko si samska….
to je ravno POINT …
Seveda pa ga nesmeš zanemarit ko imaš partnerja ker potem je prav da ga izgubiš za zmeraj![/quote]
Na kratko:
Si ne predstavljam, da bi z nekom drugim delila kakšne stvari, ki jih delim le s svojim partnerjem. Tudi če bi imela najboljšo prijateljico – in jo imam, z njo lahko delim vse, razen tega, kar se najintimnejšega dogaja v mojem odnosu s partnerjem. To delim samo z njim in nikomer drugim. Zakaj je tako, ne vem. Ampak tako pač zame je. Zato ugotavljam, da mi je partner v bistvu najboljši prijatelj, ker je edini, s katerim delim res vse.
Ti rabiš prijatelja, da bo s tabo, ne glede na to, katerakoli ženska pride mimo (priti mimo ni enako kot imeti resno razmerje …). Jaz pa imam prijatelja, na katerega računam, da bo z mano za vedno in da ne bo prišel nihče drug mimo. Če se pač ne bo izteklo tako, bom verjetno v življenju imela 3, 4 prijatelje. Kar se mi spet ne zdi tako grozno…
Ti si z nekimi prijatelji 12 let. Jaz sem z mojim več kot 12. Ti praviš, da bo tvoj za vedno. Jaz upam, da bo moj za vedno. Jaz z njim še seksam, ti očitno ne :). Meni se ni treba ukvarjat z razmejevanjem pozornosti med dvema človekoma, ker imam samo enega. Ti praviš, da nimam safe-neta, Jaz pravim, da sem pripravljena sprejeti tveganje, in to, sa sem brez safe-neta, zahteva od mene, da se za razmerje še bolj trudim
Morda ne cenim prijateljev dovolj. Vendar tudi nikoli nisem šla v nobeno resno razmerje z mislijo, da rabim za zraven prijatelja, ki me bo potolažil, ko bodo v razmerju težave. Zame je to isto, kot da bi šla v razmerje s figo v žepu.
Resnih partnerjev sem imela malo, zato best frendov tudi. Ničesar ne menjujem in zato ne čutim, da bi bila osamljena.
In kaj si po tvoje misli tvoja partnerka, ko greš ti jokat h drugi? To, kar praviš, da ne rečejo zastonj, je res. Potrebno pa je omeniti, kdo to najpogosteje govori. Taki,ki partnerje pogosto menjajo, torej taki ki jim je partner vedno na drugem mestu. Logično, da ne ostanejo dolgo skupaj. Kdo si pa želi bit druga violina? (retorično vprašanje)
Forum je zaprt za komentiranje.