bivša partnerja-najboljša prijatelja
Kar ji boš povedal, je konec koncev tako vseeno. Meni pa še posebej. 🙂
Po moje ne iščeš best frendice. Po mojem si ti išči, kar hočeš. Meni pa je partnerka najboljša ljubimka, najboljša prijateljica in še kaj. In ko izgubim partnerko, mesto najboljšega prijatelja pač avtomatsko in logično, zasede tisti, ki je bil med temu, ki mu najbolj zaupam, na drugem mestu. Ne vidim nobenega problema v tem, razen tega, da izgubim partnerko. Kar pa ti tako ali tako ne razumeš, ker tega še nisi imel.
Ti pa znaš cenit prijatelje. Upam, da ti bo ta, ki je danes na drugem mestu, nekega dne obrnil hrbet in te poslal v ku*ac.[/quote]
točno tak…..
Ne morem verjet kak gnil folk se sprehaja med mano po svetu…
Pa saj poznam enega takega… je dobo pičko pa nas vse odjebo… zdaj je pička nejga odjebala pa smo vsi njega še zraven, noben ga ne pokliče za pijačo noben se ne druži z njim…. to pa je to ko je punca več vredna kot nekdo ki bi lahko bil tvoj prijatelj ZA ZMERAJ….
taki niso vredni da jih pljunem…
Ti pa znaš cenit prijatelje. Upam, da ti bo ta, ki je danes na drugem mestu, nekega dne obrnil hrbet in te poslal v ku*ac.[/quote]
Oh, pa ne, da si tipičen slovenceljski privoščljivček… 😮
Bebav komentar. Stavim, da si tudi v faco bebava.[/quote]
Bebavo je to, da staviš na stvari, ki jih ne moreš preveriti.
Bebavo je to, da staviš na stvari, ki jih ne moreš preveriti.[/quote]
Ni potrebe… tovornjakarji pravijo da te samo dogystyle…. ker drugač je tvoja face TURN OFF!
Aha, ko greš stavit tekmo med Juventusom in Man Utdjem, najprej preveriš, če bo točno tak rezultat, kot si obkrožil, potem greš šele stavit tekmo.
Ni potrebe… tovornjakarji pravijo da te samo dogystyle…. ker drugač je tvoja face TURN OFF![/quote]
Zanimivo, jaz s tovornjakarji nimam nobenih stikov, tako da ne vem, kaj spet bluziš.
Ni potrebe… tovornjakarji pravijo da te samo dogystyle…. ker drugač je tvoja face TURN OFF![/quote]
Zanimivo, jaz s tovornjakarji nimam nobenih stikov, tako da ne vem, kaj spet bluziš.[/quote]
Saj vem da uradno ne …..
Aha, ko greš stavit tekmo med Juventusom in Man Utdjem, najprej preveriš, če bo točno tak rezultat, kot si obkrožil, potem greš šele stavit tekmo.[/quote]
Mnja, ko je izid tekme znan, je podatek preverljiv, a ne?
O tem, kakšen obraz imam, boš pa vedno lahko samo ugibal, saj sem ti že povedala, da nimam nobene želje po tem, da bi te spoznala.
Aha, ko greš stavit tekmo med Juventusom in Man Utdjem, najprej preveriš, če bo točno tak rezultat, kot si obkrožil, potem greš šele stavit tekmo.[/quote]
Mnja, ko je izid tekme znan, je podatek preverljiv, a ne?
O tem, kakšen obraz imam, boš pa vedno lahko samo ugibal, saj sem ti že povedala, da nimam nobene želje po tem, da bi te spoznala.[/quote]
Če Sadni stopi v mesto je najgrši obraz ki ga v celem dnevu vidi na tromostovju ravno tvoj 🙂
Pa če si z LJ ali ne …
Zdaj pa dokaži da ni res 😉
Zanimivo, jaz s tovornjakarji nimam nobenih stikov, tako da ne vem, kaj spet bluziš.[/quote]
Saj vem da uradno ne …..[/quote]
Jah, očitno je tvoja realnost res zelo v kurcu, ko se tako trmasto oklepaš svojih fantazij…
Saj vem da uradno ne …..[/quote]
Jah, očitno je tvoja realnost res zelo v kurcu, ko se tako trmasto oklepaš svojih fantazij…[/quote]
Tako kot ti svojih.. .nič več ali manj…. vse kar ti ”vidiš” ali ”prebereš” kar napišem je potem ven tvoja fantazija… razen če dokažeš da je res…..
Jaz sem to kar ti napišeš toliko kot to kar jaz rečem za tebe
Zraven pa še izvoli tiste gnile matjazkomarkoonete smejčeke…
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Jah, očitno je tvoja realnost res zelo v kurcu, ko se tako trmasto oklepaš svojih fantazij…[/quote]
Tako kot ti svojih.. .nič več ali manj…. vse kar ti ”vidiš” ali ”prebereš” kar napišem je potem ven tvoja fantazija… razen če dokažeš da je res…..
:)))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]
Ja, ko prebiram tvoje poste, je v njih ogromno primitivizma, zato trdim, da si primitivec. In za to ne potrebujem nobenih dokazov, ker jih popaš kar sam. Ko pa ti napišeš, da sem kurba, se pa lahko samo nasmehnem, ker se zavedam, da nimaš pojma, kdo sem, kaj počnem in kako funkcioniram.
Ti kar laži, mene tvoja natolcevanja pač ne prizadenejo. Veseli pa me, da takih ljudi, kot si ti, nimam v svoji bližini. In naj tako ostane… 🙂
:)))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]
Ja, ko prebiram tvoje poste, je v njih ogromno primitivizma, zato trdim, da si primitivec. In za to ne potrebujem nobenih dokazov, ker jih popaš kar sam. Ko pa ti napišeš, da sem kurba, se pa lahko samo nasmehnem, ker se zavedam, da nimaš pojma, kdo sem, kaj počnem in kako funkcioniram.
Ti kar laži, mene tvoja natolcevanja pač ne prizadenejo. Veseli pa me, da takih ljudi, kot si ti, nimam v svoji bližini. In naj tako ostane… :)[/quote]
kaj pa če se jaz samo zajebavam… pa lažem? Kaj pa pol?
Potem je ves tvoj dokaz ničen in tvoja (ali več) trditev spet laž….
Ti imaš pojma o tem kdo sem jaz približno toliko kot jaz o tebi….
Že to da ko ti napišem kurba pa odpišeš pove vse o tebi, ker te zbode in kontinuirano odpisuješ na forumu… če te nebi zbodlo bi me ignorirala…. tako kot jaz nardim z NM-3wjem takoj ko napiše nekaj pametnega o meni…. zelo simpl….
En študentek Sadni te zjebe tak daleč… pa še kaj….
Da ne omenjam niti ko je FDVjevka kurbica Sezna napisala da SAMO PC serviser ne more nič napisat o enih zadevah…. tam ti je vdarla ven vsa tvoja primitivna vrlina ki mi jo očitaš…. to da pa študentke kurbarijo zganjajo pa je tudi dejstvo ti si jo pač podaljšala že v 30ta ker te noben noče kaj dolgo lol
Ti kar laži, mene tvoja natolcevanja pač ne prizadenejo. Veseli pa me, da takih ljudi, kot si ti, nimam v svoji bližini. In naj tako ostane… :)[/quote]
kaj pa če se jaz samo zajebavam… pa lažem? Kaj pa pol?
Potem je ves tvoj dokaz ničen in tvoja (ali več) trditev spet laž….
Ti imaš pojma o tem kdo sem jaz približno toliko kot jaz o tebi….
Že to da ko ti napišem kurba pa odpišeš pove vse o tebi, ker te zbode in kontinuirano odpisuješ na forumu… če te nebi zbodlo bi me ignorirala…. tako kot jaz nardim z NM-3wjem takoj ko napiše nekaj pametnega o meni…. zelo simpl….
En študentek Sadni te zjebe tak daleč… pa še kaj….
Da ne omenjam niti ko je FDVjevka kurbica Sezna napisala da SAMO PC serviser ne more nič napisat o enih zadevah…. tam ti je vdarla ven vsa tvoja primitivna vrlina ki mi jo očitaš…. to da pa študentke kurbarijo zganjajo pa je tudi dejstvo ti si jo pač podaljšala že v 30ta ker te noben noče kaj dolgo lol[/quote]
Hahaha, take zabave pa že dolgo ne. Zdaj vidim, da si me glede tiste uravnilovke RES narobe razumel in da nisi dojel niti moje razlage, zakaj mislim, da so vsi, ki popravljajo računalnike, “vojaki družbene uravnilovke”. Ali jebiga, če ne gre, pač ne gre.
Ostalega sploh ne bom komentirala, ker si itak zgrešil na celi črti.
Ampak zaradi mene si lahko glavni na vasi, če hočeš. Pa upam, da Sadni zaradi izraza študentek ne bo tako užaljen, kot si bil ti zaradi izraza osnovnošolček. Le kdo ga bo v tem primeru branil? 🙂
Pravi prijatelj ti ne obrne hrbta, ampak te razume.
Težko je opazit, če si sam med njimi, pa tega še nisi spoznal. :))[/quote]
spet en kao zabavn komentarček Markota z :))) na koncu misli da je pametene in da piše kao neke fore.
a si že danes povedal vse kaj si delal svoji best frendici petri?
aja ona je itak namišljena
ti si itak psihič tukaj… tebe sem opazo (pa Onega bumbarja) takoj prvi dan Mona….. kaj to pomeni da sta še ene miljonkrat bolj gnila od mene?
Aja ne zdaj morš spet neko kao foro odpisat lol
Forum je zaprt za komentiranje.