bivša partnerja-najboljša prijatelja
In kaj si po tvoje misli tvoja partnerka, ko greš ti jokat h drugi? To, kar praviš, da ne rečejo zastonj, je res. Potrebno pa je omeniti, kdo to najpogosteje govori. Taki,ki partnerje pogosto menjajo, torej taki ki jim je partner vedno na drugem mestu. Logično, da ne ostanejo dolgo skupaj. Kdo si pa želi bit druga violina? (retorično vprašanje)[/quote]
Dobro vprašanje… pa misliš da si prijatelj h kateremu gre pandorica med zvezami se družit pa si želi?
maš prav je KDO hoče bit druga violina :)[/quote]
Moji prijatelji s tem nimajo težav in jaz je tudi nimam s tem, da so njim partnerji na prvem mestu. Za ostale pa ne vem.
Mogoče pa nisi takšna, ker nimaš najboljše prijateljice ?[/quote]
A ti svojim prijateljem vse poveš? Tudi, če bi imel težave s punco?[/quote]
zakaj pa ne?
Pač ne rečeš
Čuj veš prijatl jaz mam TEŽAVO s punco, ampak rečeš
Danes je pa spet tečna pa ma sindrom ženski pa prijatl to ve zakaj se gre 😀
Čakaj, da ima partnerko malo več časa, da zaživita skupaj, da imata otroke, po možnosti še kako bajto… in potem se bova pogovarjala 😛
Jaz sem čudna kreatura. Če bi se to zgodilo, kar praviš, vem, da bom takrat našla nekoga, ki mi bo to pomagal prebroditi, in če ne bom, bom pač sama. Ne rabim zavarovanja 🙂
Nekoga lahko zelo ceniš in ti je zelo všeč. Kar pa ne pomeni, da sta za skupaj in da imata enako vizijo prihodnosti.
Keri fail – saj sem ti napisala. Od prejšnjega. :P[/quote]
Imaš prav, to bi znalo zakomplicirat stvari, AMPAK, najboljši prijatelj je ponavadi nekdo, s katerim sta tudi zelo podobnega razmišljanja. Npr. mojemu best frendu ne diši poroka, otroci in tipično standardno monotono življenje, ki se ga poslužujete vi dolgočasneži. Možno, da ga bo čez 10 let kaj spreobrnilo, nevem, tako kot tudi zase ne morem nič 100 % trditi.[/quote]
Si ziher? Prvi ugovor: včasih se lahko izjemno dobro razumeš z nekom, s katerim si komplementaren – ker ti nudi nekaj, kar ti nimaš in obratno. In drugič: četudi bi veljalo kar pišeš, hudič je v detajlih. Z nekom lahko 95 % enako razmišljaš, vendar imaš lahko pri 1 % stvari tako radikalno drugačne vrednote, da to težko premostiš.
Da lahko res veš, mislim, da potrebuješ primerjavo. In jaz ne nimam s kom delati. Tako da se zanesem na svoj občutek, ki mi pravi, da je bila odločitev pravilna. Če sem pri izbiri imela prave kriterije (zavestne in podzavestne, na osnovi kateirh lahko opredeliš vrabca ali goloba) pa je težko oceniti.[/quote]
Ampak Pandora če si že nekaj vrabcev zamenjala oz. so postali ”golobi” ali ni potem smiselno pomislit ali je tvoj občutek sploh kdaj pravilen kar se tiče tega?
Mislim po tvoji logiki je vsak sedanje NE golob vsi pretekli pa so to verjetno postali ker so nekaj zaradi česar si jih zapustila ali pa si ti za njih postala golob….[/quote]
Streljaš mimo in provociraš na področju, kjer sem “waterproof”. Sem že zdavnaj razčistila, kolikšno težo ima moj občutek.
In ne razumem, zakaj bi se morala pridružiti nacionalnemu športu, po katerem je “zanič” vsak moški, za katerega se nisem odločila, da je “the one and only”. Ne razumem te logike. Obstajamo tudi ljudje, ki imamo kakšnega bivšega partnerja, za katerega lahko rečemo, da je bil o.k., čeprav iz takšnih ali drugačnih razlogov nisva več skupaj. To, da neko razmerje ne funkcionira ali nima neke prihodnosti še ne pomeni, da je kaj narobe s “človekom”. Lahko je zgolj kaj narobe s kombinacijo dveh ljudi.
PA se opravičujem, če v življenju nisem imela celega legla tipov, ki so se izkazali za barabe …
Ampak Pandora če si že nekaj vrabcev zamenjala oz. so postali ”golobi” ali ni potem smiselno pomislit ali je tvoj občutek sploh kdaj pravilen kar se tiče tega?
Mislim po tvoji logiki je vsak sedanje NE golob vsi pretekli pa so to verjetno postali ker so nekaj zaradi česar si jih zapustila ali pa si ti za njih postala golob….[/quote]
Streljaš mimo in provociraš na področju, kjer sem “waterproof”. Sem že zdavnaj razčistila, kolikšno težo ima moj občutek.
In ne razumem, zakaj bi se morala pridružiti nacionalnemu športu, po katerem je “zanič” vsak moški, za katerega se nisem odločila, da je “the one and only”. Ne razumem te logike. Obstajamo tudi ljudje, ki imamo kakšnega bivšega partnerja, za katerega lahko rečemo, da je bil o.k., čeprav iz takšnih ali drugačnih razlogov nisva več skupaj. To, da neko razmerje ne funkcionira ali nima neke prihodnosti še ne pomeni, da je kaj narobe s “človekom”. Lahko je zgolj kaj narobe s kombinacijo dveh ljudi.
PA se opravičujem, če v življenju nisem imela celega legla tipov, ki so se izkazali za barabe …[/quote]
lol
Če sta šla narazen je bil nekdo drugemu napačen…. Ne morta se 2 v zvezi vsest pa rečt en drugemu da je idealen za njo/njega pa rečt da to negre več tak pa it narazen LOLOLOLOL
v enih izmed obeh parov oči mora biti z nekom nekaj narobe ali se z nečim ni strinjal da greta narazen…..
Torej 1 stvar te je mogla dovolj motit ali bila v tvojih očeh NAPAČNA da si končala ti, ali obratno.
PA se opravičujem, če v življenju nisem imela celega legla tipov, ki so se izkazali za barabe …[/quote]
lol
Če sta šla narazen je bil nekdo drugemu napačen…. Ne morta se 2 v zvezi vsest pa rečt en drugemu da je idealen za njo/njega pa rečt da to negre več tak pa it narazen LOLOLOLOL
v enih izmed obeh parov oči mora biti z nekom nekaj narobe ali se z nečim ni strinjal da greta narazen…..
Torej 1 stvar te je mogla dovolj motit ali bila v tvojih očeh NAPAČNA da si končala ti, ali obratno.[/quote]
Če verjameš ali ne, zadeve ne potekajo vedno tako. Razmerje morda ni “ustoličeno”, čeprav sta kot rit in srajca. Ali pa se vnaprej ve, da bosta veliko narazen in se ga zaradi tega ne definira. Ali pa kdo od dveh se preseli na drugi konec sveta za nekaj časa ali oba imata takrat neko željo po tem, da nista zlepljena skupaj, ampak zgolj uživata eden ob drugem in se ne ubadata s formo, s tem, kaj bo, ipd. Je še veliko drugih možnosti poleg tiste, ki jo naštevaš.
Imaš prav, to bi znalo zakomplicirat stvari, AMPAK, najboljši prijatelj je ponavadi nekdo, s katerim sta tudi zelo podobnega razmišljanja. Npr. mojemu best frendu ne diši poroka, otroci in tipično standardno monotono življenje, ki se ga poslužujete vi dolgočasneži. Možno, da ga bo čez 10 let kaj spreobrnilo, nevem, tako kot tudi zase ne morem nič 100 % trditi.[/quote]
Si ziher? Prvi ugovor: včasih se lahko izjemno dobro razumeš z nekom, s katerim si komplementaren – ker ti nudi nekaj, kar ti nimaš in obratno. In drugič: četudi bi veljalo kar pišeš, hudič je v detajlih. Z nekom lahko 95 % enako razmišljaš, vendar imaš lahko pri 1 % stvari tako radikalno drugačne vrednote, da to težko premostiš.[/quote]
Sej s tem nisem mislil, da bi s takšno osebo težko našel skupno besedo in bi zaradi tega težko shajala. Kar sem želel povedat je to, da so nam NAJBOLJŠI prijatelji ponavadi tudi v marsičem podobni, ker ponavadi so oni tisti, s katerimi preživimo največ prostega časa. Tako npr ti hočeš ali nočeš, slej kot prej začneš povzemat njegove fore, njegov način izražanja, obnašanja in isto se dogaja na njegovi strani. Več ali manj dlje ko se družita več teh skupnih točk bosta nabrala. Hkrati sem opazil pri sebi, da se s takšnimi ljudmi tudi zelo težko skregaš. Več časa, ko preživiš z njim, bolj se bosta poznala, posledično tudi vedla kje so meje, npr pri zajebancijah kdaj ne smeš it predaleč, pa to.
Pa to je super. Nobenih težav. Nobenih zakonskih prepirov. Samo užitki. Ko vama paše, se poseksata potem pa adijo do naslednjič. Nič prepirov o denarju, o straniščni deski.[/quote]
Eni očitno ne znajo združit prijetno s koristnim…[/quote]
Sigurno je prijetno, vprašanje koliko je koristno. Aja, za moškega je, ker se sprazni.
Eni očitno ne znajo združit prijetno s koristnim…[/quote]
Sigurno je prijetno, vprašanje koliko je koristno. Aja, za moškega je, ker se sprazni.[/quote]Ko se ženska napolni pa ni koristno? :))))
..moje mnenje je da ženska ali pa mioški z bivšim ali bivšo…”skoeaj” ne moreta biti dobra prijatelja, menja sem, da glede na to..da sta že nekaj med seboj imela..je to le slab alibi za neko prijateljstvo z nekom oziroma “legalna fora”…za sedanjega partnerja ali partnerko…da si “požegna” kakšen f.u.k. z bivšim ali bivšo…..predvsem iz stališča..ker je bivši ali bivša poročena oz. zasedena……bosta verjetno oba tiho…..ker jima paše..da se vsake toliko časa malo poservisirata…….lahko sta kolega ( kar je seveda manj od prijatelja……)…… neke vrste “lehgalizacija” odprtega zakona….in f.u.k..a.n.j.e. z bivšimi……na foro….prijateljstva..
Potem takem je povsem vseeno, če sta dva, ki sta prijatelja, bivša partnerja ali pa nista. Bolj pomembno je torej ali sta prijatelja ali pa le kolega. (preveč) Tesno prijateljstvo je tisto, ki je lahko sumljivo. Koliko pa je preveč? :))
Forum je zaprt za komentiranje.