Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Bil na dolenjskem ta vikend in je pokalo od alkohola

Bil na dolenjskem ta vikend in je pokalo od alkohola

Odgovor na objavo uporabnika
Tako ti povem, 02.02.2022 ob 18:25

Včas je blu 0.5 na Štajerskem v lufti, 02.02.2022 ob 17:48

Se mi zdi…

Na celi Štajerski in Dolenjski ne srečaš toliko pijancev kot ob šestih popoldan med ljubljansko Namo in Figovcem.

PA v BTCju v Lj. v unem notranjem vinotoču tudi – cel dan so nakozarčkani ta okoli šanka…

.https://www.btc-city.com/sl/ljubljana/vsi-ponudniki/ponudnik/city-ljubljana/vinotoc-lajkovic

Imaš cisto prav niti milimetra ne odstopim…

Hahah

Izvirno ☆

Joj no se pa se nese napil v čem je potem poanta?

Kuga s hotu povedat?

Hahaha kaj ces ce si amater?

Da bi prisu v Žalec bi umru?

hrana in pijača se pridela zato se lahko pije in žre, kar zate dvomim

izi171, 03.02.2022 ob 21:58

hrana in pijača se pridela zato se lahko pije in žre, kar zate dvomim

da znaš kaj od tega

Bk blesou ??

Kdaj je pa to bilo. V katerem stoletju.

Čuj lublančan, te še ne veš kak gre to na štajerskem. Uživaj življenje.

Hahah,imaš prav, poznam enga tacga… ampak mu je biu rep v napoto :))))

Ne vem kaj naj bi bilo v tej zgodbici smešnega. Pijandure fuknene

dolenjska242, 31.01.2022 ob 00:07

dolenjci so dost podobni gorenjcem, tankajo čist alkohol, potem pa fukajo koze, to je značilnost gorenjske in dolenjske, sploh gorenjci radi prevzamejo pobudo in seksajo kozo v rit, pa tudi spermajo v vagino, in potem se rodi tipičen slovenec, gorenjski fajh

Tako si nastal torej tudi ti, kot produkt pijanca in koze?

zahaklajo vsakega samo da z njimi dviguje, 30.01.2022 ob 22:20

ja in, 30.01.2022 ob 20:12

en iz ljubljane ki se čudi, 30.01.2022 ob 19:43

Podedovali smo hišo naše prababice na Dolenjskem in sem bil ta vikend dol, da mal pospravim okol hiše… je majhna vas recimo 30 ljudi… to kar sem doživel ta vikend je bilo pomoje nekaj najbolj norega v mojem življenju. nikoli prej nisem bil v tej hiši za dlje časa, zgolj za kratek obisk, pa še to mogoče parkrat v življenju.

Ko so sosedje videli, da sem prišel, so me takoj zvabili k njim domov in sem moral sprobat “nek nov cviček”. Med tem ko sm js en kozarc spil so jih oni pomojem že pol litra do litra. In potem je začelo pokat. Šlo je proti večeru, prišli so še drugi sosedje, prinesli šnops, ta gospodinja ali “mama”, začela kuhat, pripravljat za jest, šla v klet in takoj vrnila za ta šnops in prinesla še par litrov vina. Harmonko takoj vn prinesel “ta stari”, moral sm peti, rekli so da hočjo razdevičt “Lublančana”. Do takrat sem spil pomojem 3 kozarce vina. Potem je en izmed teh, ki so prišli rekel, da drug sosed popravlja traktor in da moramo tja. Ko pridemo tja tip nabasan ko mina in njegova žena švasala nekaj pri traktorju, oni vsi v smeh, jaz nisem vedel za kaj gre.. ok si mislim. Ni šlo 15 minut, že je delala ta žena striptiz…Pa spet nova runda pitja, vsi so morali oznanit, da sem iz Ljubljane in da moram spet nekaj spit. Tale traktorist prinese spet cviček iz kleti.  Do takrat sem spil tam 5-6 kozarcev vina in en šnops. Bil sem res izredno pijan. Kako je šlo naprej si lahko mislite.

Sprejeli so te toplo in veselo. Bi ti tudi njih tako sprejel v Ljubljani? Najbrž ne, le gledal bi kot eno tele.

Dulejnčki samo čakajo, da dobijo “družbo” nekoga za dvigavanje kozarčkov. Da imajo užah, da ga lahka tankajo.

Drugače pa – na dolejnskem je že 0,5 promila alkota u lufti – ni čudno da si bil toliko nabasan potem.

Alkoholizem – slovenski nacionalni šport, žal.

0,5 promila?
Resno???

To je bila meritev narejena v vrtcu?
Dolenjska in štajerska(predvsem prlekija) imata sicer 2,0 promila ”u luftu” 🙂

Oni del z striptizom malo podrobneje opiši, ne delaj polovičarsko ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close