Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi šle punce na obalo?

Bi šle punce na obalo?

Odgovor na objavo uporabnika
Rezi*, 18.08.2025 ob 01:16

Ma veš kaj no, sem glih iz morja iz Hrvaške, prav fino je bilo, pa še koncerti večjih znanih od dole so bili bolj iz confort zone, kjer sem se loh iz kavča na plažo preselila in je bil užitek. Muzika fajn. Hrana je bila pa tudi ok.  Tko da. Pa ko rečem od dole, je razlika v plus in od dole na minus. Ljudje prijazni, spoštljivi. Fajn je bilo. Po drugi strani mir, ko ne vrebajo mašine od dole od sosedov. Fino in fajn. Res fino in faj je bilo. Tko da ne vem, če bi te prenesla, ko odpiraš non stop te poste ?☺️☺️☺️☺️☺️

Sedaj, ko si spočita potrebuješ še kakšno družbo?

Anonimno 9863, 17.08.2025 ob 15:53

Bi šle punce na obalo v Portorož, Koper ali Izolo in na sladoled? Peljem vas lahko tudi jaz in vam plačam kosilo, večerjo in sladoled… Vas bi zanimalo tako punce?

Lahko vzamem s sabo svojo brisačo? Veliko? Z motivom sidra, bo te to zanimalo? Kaj pa praviš na sladoled? Mas raje pistacijo ali kokos okus? Ob kateri uri bi šla, boš povedal?

Nič mi nesi odgovorija. Včere je dobro namočilo tak da gnes ne rabim nič zalevate. Imom cajt zaj za ite na plažo. Mati de bjodo skűhali krompir in žűpo, ke jas nemrem jesti hitre hrone. Tűdi neje problem, če jemo kar na plaži, bodo mati nom djali papirnate talarje in ove plastične žlice. Tudi kofe lehko skűhamo kuj na plaži, samo ke de bomo robili kak faracajg, pa trebamo tűdi kaka drva s sabo pelati, da bomo lažik podkurili. Neke de treba tűdi piti, boš ti ke vzeja zroven??

Odjebite s pofukanimi oglasi, 18.08.2025 ob 10:27

Lahko vzamem s sabo svojo brisačo? Veliko? Z motivom sidra, bo te to zanimalo? Kaj pa praviš na sladoled? Mas raje pistacijo ali kokos okus? Ob kateri uri bi šla, boš povedal?

Lahko ja vzameš s seboj tvojo veliko brisačo z motivom sidra. Kokos okus mi je všeč. Pa tebi kateri okus ti je všeč? Se morava točno zmenit kdaj greva. Kdaj bi ti?

Kontakt preskrbljendober@gmail.com. Tudi lahko sporočiš na email?

Anonimno 9863, 18.08.2025 ob 10:41

Lahko ja vzameš s seboj tvojo veliko brisačo z motivom sidra. Kokos okus mi je všeč. Pa tebi kateri okus ti je všeč? Se morava točno zmenit kdaj greva. Kdaj bi ti?

Kontakt preskrbljendober@gmail.com. Tudi lahko sporočiš na email?

A čez mejo smeš? Boš vzel osebno?

Anonimno811, 17.08.2025 ob 18:21

Skuham lonec zelja in pasulja?

mmm mmm mmm. Grem takoj, v termosko zelčk, pasul in gasa 🙂

Odjebite s pofukanimi oglasi, 18.08.2025 ob 11:23

A čez mejo smeš? Boš vzel osebno?

Čez mejo lahko grem. Bom uzel osebno. Se zmeniva? Kam te zanima, da greva čez mejo?

Grdocmoka

Grenkoslana

Grobomila

Zobestina

Strahotana

Nasilorada

Anonimno 4127, 18.08.2025 ob 11:38

Grdocmoka

Grenkoslana

Grobomila

Zobestina