Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi šle punce na obalo?

Bi šle punce na obalo?

Bi šle punce na obalo v Portorož, Koper ali Izolo in na sladoled? Peljem vas lahko tudi jaz in vam plačam kosilo, večerjo in sladoled… Vas bi zanimalo tako punce?

Če pa so nevihtiči

Marička, si ti en polžek slinavi! Me smo že davno vse na obali, ti se pa spravljaš že dva meseca, pa še kar nisi krenil…

Aja, nobena noče s tabo, sam pa ne najdeš prave ceste… jap, to je pa sranje.

Kaj pa zajtrk? Kje je malica? Koliko kepic sladoleda? Pa kako luisvitton torbico, zlato uro, biserno ogrlico? Pudlja?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9863, 17.08.2025 ob 15:53

Bi šle punce na obalo v Portorož, Koper ali Izolo in na sladoled? Peljem vas lahko tudi jaz in vam plačam kosilo, večerjo in sladoled… Vas bi zanimalo tako punce?

A za dlje nimaš bencina ali ne smeš čez mejo?

Tu smo že, 17.08.2025 ob 16:14

Marička, si ti en polžek slinavi! Me smo že davno vse na obali, ti se pa spravljaš že dva meseca, pa še kar nisi krenil…

Aja, nobena noče s tabo, sam pa ne najdeš prave ceste… jap, to je pa sranje.

Vas lahko pridem obiskat na obalo? Kje ste na obali? Rabite družbo za it ven zvečer?

Anonimno 6495, 17.08.2025 ob 16:32

Kaj pa zajtrk? Kje je malica? Koliko kepic sladoleda? Pa kako luisvitton torbico, zlato uro, biserno ogrlico? Pudlja?

Zajtrk in malico tudi vam plačam. Kepic lahko vzamete koliko hočete. Torbico, uro, ogrlico se moramo točno zmenit. Vas zanima, da se spoznamo?

v Portorož bi šle, in to v hotel.

Jaz bi tűdi ša zroven. Ke lehko? Afto man na servisi že celi tjeden, pa nikak ga ne poprovijo, ge san jih čakam. Pa še toti dež je gnes, se je super, ke nem rabo gnes zalite, itak sn vceraj dosti zalija. Ke lehko gren zroven? Fajn bi blo ke de gremo malo južnije, tom de bolše vremen, tű pri nas pa nede neke toplo. Če bo sunce, nede toplo.

Tina in Marina, 17.08.2025 ob 17:42

v Portorož bi šle, in to v hotel.

Lahko ja v Portorož in v hotel. Se zmenimo? Si izmenjamo kontakt?

Diesel benz, 17.08.2025 ob 16:55

A za dlje nimaš bencina ali ne smeš čez mejo?

Lahko tudi kam bolj daleč čez mejo. Kam bi ti šla?

Ja ke mene neš nič pita? Jas pa bi šo na morje, pa msm afto na servisi. Daj ne zavlačuvli, gremo na brzino dok je še svetlo.

Ki si te zdaj? Kam si se zaj skrija? Ka zaj,  gremo ali ja?

Anonimno 9863, 17.08.2025 ob 17:35

Vas lahko pridem obiskat na obalo? Kje ste na obali? Rabite družbo za it ven zvečer?

Savudrija, hotel Kempinski ????

Te zmasirajo, kakor ti pripada.

Tu smo že, 17.08.2025 ob 18:09

Savudrija, hotel Kempinski ????

Te zmasirajo, kakor ti pripada.

Koliko vas je? Ste dve, tri, štiri…? Kaj počnete zvečer?

Anonimno 9863, 17.08.2025 ob 18:14

Koliko vas je? Ste dve, tri, štiri…? Kaj počnete zvečer?

Štiri smo. Zvečer bomo na plaži pod hotelom, se gremo nage kopat in varnostnike izzivat.
Prideš?

Skuham lonec zelja in pasulja?

V kopru, izoli in v portorožu je strašen dolgčas, ki ni varnostnikov!

Tu smo že, 17.08.2025 ob 18:17

Štiri smo. Zvečer bomo na plaži pod hotelom, se gremo nage kopat in varnostnike izzivat.
Prideš?

Si izmenjamo kontakt, email?

Tebi bo treba kurac odrezat.  Grdoba grda nesposobna, spizdi s foruma in ne nadleguj folka s svojim javkanjem in fehtanjem.  Najdi si eno grdulo, ki te bo sprejemala takšnega kot si, ali pa se fukni z mosta na Soči.

Anonimno 9863, 17.08.2025 ob 18:22

Si izmenjamo kontakt, email?

Imamo tvoj mail že vsi tu na monu.

Moj pa je narezalatebomkobika@gmail.com
Od kolegice še: režemtičefehtarom@gmail.com

Lahko pa pokličeš na 113 , da ne bo treba nam.

Piši, riši, čakam te

brkomrka1936@gmail.com

Vas zanima punce, da bi šle na obalo? Plačam vse jaz. Kontakt preskrbljendober@gmail.com.

Ma veš kaj no, sem glih iz morja iz Hrvaške, prav fino je bilo, pa še koncerti večjih znanih od dole so bili bolj iz confort zone, kjer sem se loh iz kavča na plažo preselila in je bil užitek. Muzika fajn. Hrana je bila pa tudi ok.  Tko da. Pa ko rečem od dole, je razlika v plus in od dole na minus. Ljudje prijazni, spoštljivi. Fajn je bilo. Po drugi strani mir, ko ne vrebajo mašine od dole od sosedov. Fino in fajn. Res fino in faj je bilo. Tko da ne vem, če bi te prenesla, ko odpiraš non stop te poste ?☺️☺️☺️☺️☺️

Anonimno 9863, 18.08.2025 ob 00:50

Vas zanima punce, da bi šle na obalo? Plačam vse jaz. Kontakt preskrbljendober@gmail.com.

No, a nisi šel k puncam v Savudrijo? Še kar tukaj čepiš?
Težka pizda si ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close