Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bi najeli kredit, da greste lahko na sanjsko potovanje?

Bi najeli kredit, da greste lahko na sanjsko potovanje?

[/quote]

kje pa je razlika če daješ na stran 3 leta in greš, ali pa če greš danes in 3 leta odplačuješ?[/quote

Razlika? Trgovino se igraš ko imaš denar, ti si pa očitno kot naša država. Puf na puf. Nekdo bo že popušil.[/quote]
če bi mogoče kdaj šla na pošten dopust, ne bi bila tolk zategnjena 🙂

resnica je pa taka, da (govorim o solo potovanju, ne ležanju v resortu) ti potovanja dajo tako zelo veliko, da je škoda čakat 3 leta, noben % obresti ni vreden prelaganja …

mi res veliko potujemo, zaenkrat brez kreditov, ampak nam so poti v neznano neprimerno bolj pomembne kot karkoli materialnega.

Ne bi vzela kredita za dopust. No, morda res, če bi vedela, da me čaka le par mesecev ali leto življenja…. Še za avto je škoda jemati kredit, kaj šele za dopust.

Zakaj bi bilo škoda jemati kredit, če si z njim kupiš nekaj kar bi rad?

Tale je zakon pesem 😉
Vaš link

No, jaz še nikoli nisem vzela kredit, vedno smo našparali, pa smo videli že dosti sveta. Letos gre naša družina na Tajsko, letalske karte bo prišle cca 300 – 400 eur, vse ostalo pa je zelo poceni, tako hrana kot bivanje (lastna režija), vse kar se gre preko agencij, je pa kar precej dražje.

A bejž? 10 % je malo denarja? Toliko izgublja denar v žaklju? Pa ta je še poceni. In kje je še zavarovanje kredita.

Komitent DA
Znesek kredita 4.000,00 €
Znesek anuitete 117,57 €
Število anuitet 36
Stroški odobritve 20,00 €
Tip zavarovanja Lastno zavarovanje
Premija za zavarovanje 145,74 €
Mesečni stroški vodenja kredita, ki niso upoštevani v anuiteti 1,50 €
Uporabljena skupna letna obrestna mera 3,700 %
Skupna efektivna obrestna mera (EOM) 7,642 %
Izplačilo 3.834,26 €
Skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik 4.452,26 €

Pozor!

Pri izračunu smo uporabili 3,700% nominalno letno obrestno mero
Izračun upošteva pogoje, veljavne na dan izračuna in je izdelan ob predpostavki, da stranka črpa kredit zadnji dan v mesecu, zato interkalarne obresti niso izračunane in niso upoštevane pri izračunu efektivne obrestne mere (EOM).[/quote]
Zakaj bi vlekli kredit 3 leta? Na dopust se gre praviloma vsako leto, tako da tudi odplacilo kredita ne sme trajati dlje kot do naslednjega dopusta. Cena kredita za 1 leto je nekje okrog 10%, to pa spravis not z vplacilom ugodnejsega first-minute paketa ali si zbarantas nizjo ceno zaradi gotovinskega placila.[/quote]

In vsega tega brez kredita seveda ne moreš. :))) Tako bizarnega argumenta pa še ne.

Kakor ugodno, hitro, ekspres ga dobiš, ga lahko tudi koristiš … le odplačuješ malo dalj 😉
Vaš link

Privoščite si užitke! Življenje je samo eno!
(seveda s pravo mero)

Bi. Samo eno življenje imamo. Nič si nisem privoscila, varčevala, cele dneve delala otroci pa v varstvu. Pa da bo hiša krasna, pa da bo varen avto pri hiši,samo še to pa začnem uživati… Potem sem zbolela, zdaj pa ne morem nikamor in vse bi naredila drugače…
Privoščite si, ustvarjate lepe spomine. Srečno.

Predlagam, da raje res dodobra naredite načrt za svoje potovanje, dobite ugodne letalske karte, kakšen lep bungalow na plaži preko airbnb, jeste pa lepo pri domačinih in se vozite naokoli z lokalnim trnasportom in doživite veliko več kot pri klasičnih počitnicah, pa tudi stalo vas bo manj.

Lep pozdrav,

Mayita

_______________________________________________________________________________________________________________ Sem avtorica dveh popotniških knjig, aktivno pišem popotniške članke, prirejam predavanja in seminarje, osebno svetujem o delu v tujini in pozivam ljudi k aktivnemu življenju in potovanjem. Poletja preživljam na privatnih jahtah kot osebna nutricionistka in živim življenje, kot sem si ga vedno želela. Poznate mojo NOVO knjigo S trebuhom za kruhom? >> http://www.mayita.si/knjige/s-trebuhom-za-kruhom/ Najdeš me na: http://www.mayita.si info@mayita.si FB: Mayita Potuje Ig: mayita.slo

paulistacharlesloancompany je ovdje da vas od svih vaših financijskih teškoća, ovdje ćemo vam ponuditi kredit s 2% kamatne stope. Naši kredita varira od $ 5000 USD do $ 50, 000,000, Također posuditi u američkim dolarima i eurima i svaki drugi valute u svijetu !! Kontaktirajte nas već danas putem e-maila; (Paulistacharles@gmail.com)

Mi smo certificirani, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz. primjenjuju se sada i ostati blagoslovljen. Vaš kredit je osiguran i vaša pobjeda je 100% zajamčeno. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet i dinamičan. Kontaktirajte nas još danas.
(Paulistacharles@gmail.com) .Thank vam i Bog vas blagoslovio.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close