Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi mi podaril kdo psička?

Bi mi podaril kdo psička?

Lep pozdrav!

Ker so mi včeraj povozili psička in je cela družina padla v depresijo prosim dobre ljudi, če bi mi podarili psička mešančka, majhne rasti, primeren tudi za v stanovanje (lahko je mešan z dolgodlako čivavo). Imel bi človeško, pasjo, mačjo družbo, osebno toplo uto, velik vrt in veeeeeeeliko ljubezni. Hvala!

Zelo mi je žal, da ste izgubili svojega štirinožnega prijatelja! Globoko sočustvujem z vami !

Poskusi poklicati tule :

kužka, mladička mešančka, kratkodlaki, nizke rasti oddam. 07 3065 424 ali 041-22-23-98.

psi mešančki, višina 35 cm, kamacho rivera, podarim ljubiteljem živali. 041-64-68-14

psička mešanka z nemškim ovčarjem, stara2 meseca, zelo lepa, podarim dobrim ljudem. 031-26-50-31

psička, prisrčna, majhne rasti, primerna izključno za v stanovanje, črno-rjave barve, podarim. tel.040-56-23-50.trust@volja.net

kuža, mešanec,mladič, nižje rasti, podarim dobrim ljudem.tel.01-53-75-603

kužke, mladičke, podarim. Tel.07-34-66-341 , 07-34-66-340

koker španjelčka-mladič, mešanec, črne barve, podarim.041-94-76-77 po 15.uri

pes mešanček, 4.mesece, mati čistokrvna zlata prinašalka. 01-70-51-704

sibirsky husky, samička stara 11.mesecev, podarim.01-89-78-018

sibirsky husky mladič, star 3.mesece podarim družini z večjim vrtom. 031-63-22-89 po 16. uri

Lep pozdrav !

Zajcek, hvala, da si si dala toliko truda za pomoc Teji.. Kdor ima tako rad zivali kot jih imas ti, je zagotovo v srcu zelo bogat clovek…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Najlepša hvala za pomoč. Res upam, da bom našla psička. Zelo smo žalostni, saj je, kot da bi umrl član družine. Vedno je bil z nami, še posebo zvečer nam je delal družbo pred TV in ne morem si predstavljat, da zdaj je ni več. Pes je res človekov najboljši prijatelj. Z njo sem se prav tako obnašala, jo razvajala, ker sem jo imela strašansko rada in zdaj mi manjka. Očitno mi ni usojena sreča. Problem je v tem, da živimo ob cesti in lkjub velikem vrtu, psi skačejo na cesto, saj jim ne moreš dopovedati, da je cesta nevarna. Hotela je le it do očkota na njivo, ampak jo je mama našla mrtvo na cesti. Vi kaj mislite….je pametno, da vzamem še enega psička, kjub bojazni, da bo tudi on končal pod kolesi? Bolečino nam bi vsekakor omilil, ampak spomin na Zalo bi ostal. vsem najlepša hvala za pomoč!

Joj, Teja, če vprašaš mene, jaz bi si sigurno nabavila novega kužka. Ne morem si predstavljati, da kar naenkrat ne bi več bilo nekoga, za katerega sem skrbela, se z njim igrala, ga peljala na sprehod….
Vem, da ne bo popolnoma isto, vsaj nekaj časa ne, vendar ti bo novi kuža pomagal zapolniti praznino, ki je nastala ob tej boleči izgubi vaše Zale.
Mogoče, pa bi se le odpravili do kakšnega azila, in omogočili lepo življenje enemu izmed tistih ubožcev, ki nestrpno čakajo na nov dom.

LP, zajček

Točno tako,najležje si boste oblazili rano,če si nabavite novega psička.Muca to dobro ve,ker je tudi sama dozivela eno tako nesreco…Točno ve kako hudo je….še posebno,ker 14 dni ni ne jedla ne spala..samo jokala.Prav tako tudi ostali druzinski člani.
Imela sem psičko Ino.Bila je mešanka-črna,z kravželjni.Samo govoriti ni znala..a meni je bilo vseeno,ker sem jo razumela v vsem.Pa se je okuzila s pasjo kugo..in mora se je začela..od epileptičnih napadov,do oslepitve,nakoncu hromosti zadnjega dela njenega telesa…..Hudo je bilo.Zival se je matrala in trpela.Zdravil aniso pomagala.Tudi drage inekcije,ki so v vecini sle v izvoz niso pomagale.Morali smo jo dati usmrtiti.Prevec je trpela.Bila sem zraven…sej nemorem vec pisat..ampak se danes mi je hudo.Bila je zlata psička.Nikoli je ne bom pozabila…
Zato smo kmalu ,ker je bila žalost prehuda nabavili psicko bobtaila….Ki se sedaj zelo veselo teka po dvoriscu mojih starsev.Naša Taja.Prisegamo namrec na psičke,ki so bolj nekako prikupne celi druzini…
Tudi sama imam psicko pasme bulmastif ime pa ji je prav tako Ina-moja zelja in spomin na prvo psicko.Drugače ima v rodovniku zapisano ime Iness.

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Glede na to, da imas dobre pogoje, si nabavi novega cetveronozca.. Sam sem taksnega prijatelja izgubil pred dvemi leti..Res je, da je tako, kot bi odsel clan druzine.. Meni je, kjub zdravljenju, umrl dobesedno v rokah.. Bilo mi je tako hudo, da sem se zaklel, da kuzka ne bo vec pri hisi.. Pa so otroci poskrbeli za novega, kupili so ga zeni za rojstni dan.. Dolgo nisem mogel z njim navezati stika, ker sem ga nenehno primerjal s predhodnikom… Sedaj pa vsak dan prezivim z njim vsaj uro in pol na sprehodu po cudoviti naravi..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Ciao Zajček!

Popolnoma prav imaš in povem ti, da že večkrat sem vzela psa v azilu, saj menim, da oni potrebujejo še več ljubezni od ostalih. Tudi moja Pikica in Zala sta bili z azila insigurno bo tudi moja bodoča psička ali psiček z azila. najlepša hvala! Si res enkratna!!!

Res je lepo, da obstajajo taki ljudje kot ste vi. Npr. moja nona bi raje videla enega prašiča kot psa, ker meni, da je prašič vsaj za meso. Ampak moja ona je še od enkrat in jo je treba razumeti. Jaz ko imam psička se počutim full ljubljeno….sama dam veliko ljubezni in jo tudi dobim. Vsi ste zeeeeeeelo prijazni. Lep pozdravček s Primorske!

Lep pozdrav tudi tebi Teja, pa napiši, ko bo kaj novega !!

Lp, zajček

Hvala Teja ! Tudi ti si dober človek, se vidi.
Vesela bom, če se boš še oglasila !
Lep pozdrav iz Lj. v želji, da kmalu dobiš novega kužka !

lp, zajček

Ma , da ne bom preveč pametna , te samo vprašam – si že pomislila , da bi šla v pasje zavetišče ? Tam je navadno kar nekaj malih mešančkov , ki si obupno želijo doma . Mogoče je to še najboljši način , da si najdeš svojo žival , saj sem prepričana , da se med živalco in lastnikom takoj vzpostavi neka kemija , preskok v čustvih , če sta rojena drug za drugega . Takoj veš , da je prav ta tisti tvoj in da ne moreš domov brez njega , medtem ko se mimo drugih lahko mirno odšpanciraš dalje.
Tudi mi smo šli našega drugega kužka iskat v pasji azil.

lisička bi najraje vse te revčke odnesla s sabo , muce še posebej

Ma Teja , dušica , a tudi ti si z naših koncev ! Od kje pa , če nisem preveč firbčna ?
A poznaš azil v Vrtojbi ? Tam smo mi vzeli našo psičko , muce smo pa kar iz kontejnerja potegnili 🙂

Ja , none so bolj praktične , he , he …
Živali je pa treba imet doma ! Pa ne na špagi, ampak lepo na toplem , v hiši !

lisička ti želi veliko veselja z novim kužkom

Ciao lisička!

Jaz sem doma z okolice Kopra. Kar se tiče azila, ti moram povedat, da sem zadnja dva psička vzela z azila. Prva je imela zelo žalosten pogled, Zala pa je bila majhna kot zajček. Pika je kar naenkrat izginila, Zala pa je končala pod kolesa. Mislim, da so psi z azila bolj prijazni, potrebni ljubezni in če bi lahko, bi jih tudi jaz imela vse. Še posebno so mi pri srcu mešančki, ko imajo tako žalosten pogled. Upam, da bom kmalu našla novega, saj mi je res zelo hudo. Človek si sploh ne more predstavljat, da je nekaterim tako hudo. Na Zalo sem bila še posebno navezana. Druga dva, nemška ovčarja, pa sta bolj na očkota navezana, pa v hiši jih ne moreš imet. Problem je v tem, da nam je žal imet psa v hiši ob tako velikem in lepem vrtu, ki ga imamo, pa še posebnega mačka imamo, ki vedno spi s psi in je zame unikaten. Psi me res osrečijo……Prav pred enim tednom sem dobila en e-mail o sreči. In je pisalo, da sreča je lahko sekunda, minuta, ura,….in res….če ne bi bilo avta, bi bila Zala še z mano. Kljub vsemu pa sem vesela, ker se je imela z nami lepo in smo jo vsi imeli neskončno radi, še posebno jaz in mama. Ampak več ko razmišljam, bolj se zavedam, da psi imajo itak kratko življenjsko dobo, čeprav moja Zala je imela le 6 mesecev in se je treba sprijaznit. Po mojem so živali, da nas osrečijo. Do sedaj sem imela res veliko psov, tudi kakšnega “brezdomca” sem pobrala, saj ne prenesem, da trpijo, ko pa pomislim, da jih nekateri kar vržejo v smeti, pol pa me zgrabi taka jeza. Vsaj pred azil bi jih lahko nesli, pa bi jih že dobri ljudje vzeli. Lisička, bodi pridna! Ciao!

Si dobra duša kaj lisička? Res imajo prednost živali v azilu.

lp, Jaka

Jaz se tudi strinjam z lisičko. Živali z azila imajo prednost. Prav vidiš jim v očeh, da trpijo in da potrebujejo ljubezen, medtem ko so psi z rodovnikom in ostali psi prav snob. Nočem bit nesramna, ampak osebno so mi všeč mešančki, ki bi jih najraje kar pojedel. Jaz bom šla pogledat v zavetišče k Mileni Močivnik, čeprav sem slišala slabe informacije glede nje. Rekli somi, da sploh ne skrbi dobro za pse in da jih nerada oddaja. Ampak jaz mislim, da ona začuti, če je človek za pse ali ne in konc koncev je navezana na psičke. Kdo pane bi bil?

Kaj ve mogoče kdo telefonsko št. Milene Močivnik ali pa njen e-mail. Jaz je ne morem kontaktirat. Najlepša hvala!

Hja , he , he , vesta vidva , saj zdaj mi je kar malo nerodno priznat , da imamo tudi enega rodovniškega – moj mož si je od nekdaj želel nemškega bokserja . Ma moram pa povedat , da je tudi ta mal z napako . Rejec ga ni mogel prodat , ker ima revček srčno napako , pa bi bilo riskantno računat na njega kot na psa za razplod – kot vemo pa čistokrvni bokserčki dobrih prednikov stanejo okoli 2 mio lir ( cca 1000 eurov ) No , mi smo ga šli pogledat ( Pordenone v It.) in ko smo to siroto bogo videli , pa še naslonil se je na mojo malo hčerko in ji zaspal v naročju – no , nismo mogli več brez njega domov ! Ja , rejec je opazil našo ljubezen na prvi pogled in nam zaračunal polovično ceno , he , he . In zdaj je naš Magoo hišni pes – živi z nami v zelooo majhnem stanovanju , čeprav imamo hišo z vrtom , parkrat smo ga pelali tudi na razstavo in naj se pohvalim , dobil je vse nagrade , tako , da tudi z vzrejnim izpitom ni bilo problemov . Ampak on je kao invalid , ne more veliko tekati zaradi srčka in tako je zdaj naš član družine , skupaj z kontejnerskim mačkom , pa še enim , ki je prišel iz neke zapuščene garaže , pa še tistim kužkom iz azila , ki pa sicer živi z mojim očetom par hiš proč.

Ja , živali imamo radi in jaz bi imela sploh cel kup mačk , če bi se le dalo !
No , jih pa tretiramo kot polnopravne družinske člane , čeprav (zaenkrat še) ne govorijo , ker pač nimajo te potrebe , he , he … pa cel kup dinarčkov zapravimo za riževo čokolado :)))

Kaj imaš pa ti levček ?

lisička veselo pozdravlja obe sorodni dušici

juj …. pa ne cokolade za muci 🙁 …. ce je na svetu kaj zelo zelo in mocno skodljivega za muce je to cokolada…… nekaksna kemija se sproza ob prebavi .. in je lahko cokolada smrtno nevarna za muce …..

He , he , čebeli, pa ne za muce – za kužke je ta čokolada !
Naše muce se pa prodajo za ribjo hrano , si misliš ?
Ja , imamo tudi akvarij s tropskimi ribicami in ko jih mož hrani , se te naše mačke kar mešajo . Obvezno morajo dobiti v svoj pikrovček en ščepec ribje hrane 🙂
Naš Magi obožuje pa mačjo hrano , tako da dobi tiste okuse , ki jih muce ne maarajo (npr. purana ali jetrca z piščancem).
Me zanima , kaj bi oboževale ribe , če bi znale povedati 🙂
Vsi pa se stepejo za sladoled !

lisička ima včasih probleme , ko mora skombinirat jedilnike

pa prevec enolicni jedilniki ne smejo bit .. :):)) ker kdo bo pa jedel tri dni isto hrano :):))))) (mucasta logika pravi …. nikoli ne pokazi, da ti je kaksna stvar vsec, ker te bodo potem hranili samo s tisto hrano) :):)))))))

Aha!

Ala , čebeli , spet si eno krasno našla – muco mislim :))
Ja , tisto mačjo logoko pa poznam.
Veš , ko kupujem mačjo hrano , vedno vzamem vsaj pet različnih okusov in jih potem premešam , tako , da se lepo izmenjujejo. Je pa tastara muca bolj izbirčna , tamala ima pa itak vse rada , samo , da se je , he , he , čeprav je to pasja ali pa moja tačka:)
Če prav pomislim , se je do sedaj še najbolj metala na dobro zdravo domačo hrano – ječmen :))

lisička ji take težko prebavljive stvari brani , ma ji muca ni hvaležna

zdravo lisička!
Jaz imam pudelja. Mi je ostal, ko je žena odšla od doma z drugim. Gre z mano v službo in spi pod mizo. Ni razvajen, je ubogljiv in ga imam rad. Je res rodovniški, fleten kuža.

lp, Jaka

No , lepo , vedno bolj se kristalizira , da se tukaj zbiramo tisti s podobnimi zanimanji 🙂
A muce imaš tudi ?
Ne ?
A razen zajčkov te še kaj zanima 😉

lisička , ki misli , da je ženska taboljše pustila doma

Ta boljše ?? Da vidimo !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close