Bi mi podaril kdo psička?
teja22::krt, 27.01.2002 ob 10:27
Lep pozdrav!
Ker so mi včeraj povozili psička in je cela družina padla v depresijo prosim dobre ljudi, če bi mi podarili psička mešančka, majhne rasti, primeren tudi za v stanovanje (lahko je mešan z dolgodlako čivavo). Imel bi človeško, pasjo, mačjo družbo, osebno toplo uto, velik vrt in veeeeeeeliko ljubezni. Hvala!
In sedaj takoj po novega, da bo še tega povozilo?????
teja22::krt, 27.01.2002 ob 13:47
Najlepša hvala za pomoč. Res upam, da bom našla psička. Zelo smo žalostni, saj je, kot da bi umrl član družine. Vedno je bil z nami, še posebo zvečer nam je delal družbo pred TV in ne morem si predstavljat, da zdaj je ni več. Pes je res človekov najboljši prijatelj. Z njo sem se prav tako obnašala, jo razvajala, ker sem jo imela strašansko rada in zdaj mi manjka. Očitno mi ni usojena sreča. Problem je v tem, da živimo ob cesti in lkjub velikem vrtu, psi skačejo na cesto, saj jim ne moreš dopovedati, da je cesta nevarna. Hotela je le it do očkota na njivo, ampak jo je mama našla mrtvo na cesti. Vi kaj mislite….je pametno, da vzamem še enega psička, kjub bojazni, da bo tudi on končal pod kolesi? Bolečino nam bi vsekakor omilil, ampak spomin na Zalo bi ostal. vsem najlepša hvala za pomoč!
Niste normalni! Koliko psov pa mislite še spraviti pod avtomobile in v smrt?????Tisti, ki pa še sezname psov tukaj ponujate ste pa isti cepci.
Anonimno 10292, 07.01.2023 ob 18:36
Niste normalni! Koliko psov pa mislite še spraviti pod avtomobile in v smrt?????Tisti, ki pa še sezname psov tukaj ponujate ste pa isti cepci.
ŠE ENKRAT, IDIOTI!
TEMA JE STARA 21 LET!!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.