Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi katera si hotela malo popestriti svoje življenje

Bi katera si hotela malo popestriti svoje življenje

simpl .. faf / lizing je pogovor, … vtikanje je komunikacija … potem pa vsak v svoj lokal na drink ☺
a ti rabiš kaj več???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Krivokljun, morda pa prav ti razmišljaš preveč v okvirjih. Življenje marsikaterega človeka se lahko drastično spremeni (na bolje ali slabše), če njegovo pot prečka ena sama nova oseba.

NM-3w, tvoje življenje pa je tako najbrž omejeno na jej, spi in seksaj/drkaj.

držim se Honre De Balsac: Okrgle povesti: hladno piti, toplo jesti, trdo vtikat, mehko se otrebiti … večjega smisla živjenja ne vidim ☺

za babje marnje o OBČUTJIH mi pa ni mar … ker vsaka razkreči bedra za vrik .. ne za občutke ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ammm, sladoled mi manjka, češenj je zmanjkalo:)).

Ti to resno sprašuješ?:)[/quote]
A tvoje življenje lahko osmislijo samo češnje in sladoled ? :)))

Nekaj še jih imam v hladilniku, saj jih naberem le za druge. Zase jih ne nabiram, ampak med plezanjem oskubim češnjo. :)[/quote]

Robi na češnje in sladoled sem tudi jaz nora, samo imajo že mesene dodatke, in se jim odpovem. sladoled pa – ni problem. Mmmmmmmmmmmm

uomo obvladam potovanja in jezik – bo v redu?

Povej, kje vidiš v mojem pisanju okvir(je).

uomo obvladam potovanja in jezik – bo v redu?[/quote]seveda bo v redu

Če bi se registriral…bi šlo verjetno lažje

In se sem registriral

tole pa je zanimivo

Če ne bi avtor te teme mislil na sex, potem bi lahko s sabo na potovanje vzel tudi kakšnega prijatelja :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ne

Evo, pa je Sadni spet zvisel :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Aha, obstajajo moški, ki iščejo prijateljice po anonimnih forumih. Samo glupa ženska bo takšni taktiki nasedla.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mene pa zanima, če je katera že kontaktirala uoma.

Prevod: kar iščem so pogovori, razumevanje, zabava, druženje, potovanja,…ampak če ni še seksa zraven brez veze…

to je samo desert na koncu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close