Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi katera si hotela malo popestriti svoje življenje

Bi katera si hotela malo popestriti svoje življenje

in s tem ne mislim na sex…ampak pogovori, razumevanje, zabava, druženje, potovanja

:)) Ej sorry, ne morem da ne bi:).

Kdor razmišlja, da je njegovro življenje tako bedno, da ga lahko osmisli le nekdo drug, potem res potrebuje pomoč:).
Če si sam dovolj pester, potem išči sebi primerno pestro partnerko:). Al misliš, da si tako pester, da lahko več daš kot dobiš?:)

Goldfiševka, pa kaj je s tabo danes?

Ammm, sladoled mi manjka, češenj je zmanjkalo:)).

Ti to resno sprašuješ?:)

ja

Ja resno te sprašujem… nekam si našpičena in moraliziraš… Sploh pa brcaš kjer ni vredno brcat

emmm … a imaš preveč okenj odprtih pa mešaš odgovore po temah ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj ponujas, kaj pricakujes?

scalnik / scalko.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

koliko bi dal, toliko pričakujem nazaj
Ps:ne bi ti bilo žal

Ps:ne bi ti bilo žal[/quote]

Zal, zakaj pa? Si razocaran od prej in se zato tko izrazas al je bla ktera druga tista, ki ji je blo zal?

Ps:ne bi ti bilo žal[/quote]

Zal, zakaj pa? Si razocaran od prej in se zato tko izrazas al je bla ktera druga tista, ki ji je blo zal?[/quote]
nikoli razočaran, a te zanimam

haha…ce zelis bit razocaran 😉

zaradi dveh postov nikakor ne morem reci, da mi je nekdo v interesu, mal vec povej o seb, kaksno slikco prilimaj 😉

zaradi dveh postov nikakor ne morem reci, da mi je nekdo v interesu, mal vec povej o seb, kaksno slikco prilimaj ;)[/quote]
a pustiš za seboj razočaranje

zaradi dveh postov nikakor ne morem reci, da mi je nekdo v interesu, mal vec povej o seb, kaksno slikco prilimaj ;)[/quote]
a pustiš za seboj razočaranje[/quote]

se je ze zgodilo, toda ni bla zgolj moja napaka/odlocitev, niti malo nism vedela kaj oseba na drugi strani od mene prcakuje, le ocitala mi je razocaranje in me povsem odrezala – tko da ce je nekdo razocaran mora tud pr seb “razmislit” zakaj je do tega prslo.

a pustiš za seboj razočaranje[/quote]

se je ze zgodilo, toda ni bla zgolj moja napaka/odlocitev, niti malo nism vedela kaj oseba na drugi strani od mene prcakuje, le ocitala mi je razocaranje in me povsem odrezala – tko da ce je nekdo razocaran mora tud pr seb “razmislit” zakaj je do tega prslo.[/quote] točno to, vendar se to meni ne more zgodit

se je ze zgodilo, toda ni bla zgolj moja napaka/odlocitev, niti malo nism vedela kaj oseba na drugi strani od mene prcakuje, le ocitala mi je razocaranje in me povsem odrezala – tko da ce je nekdo razocaran mora tud pr seb “razmislit” zakaj je do tega prslo.[/quote] točno to, vendar se to meni ne more zgodit[/quote]

le od kje taksna samozavest, samozaverovanost? clovek je clovek, ni stroj.
strah me je ljudi, ki ne poznajo razocaranj….

točno to, vendar se to meni ne more zgodit[/quote]

le od kje taksna samozavest, samozaverovanost? clovek je clovek, ni stroj. še kako sem človek…samozavest pa je dobrodošla

strah me je ljudi, ki ne poznajo razocaranj….[/quote]

točno to, vendar se to meni ne more zgodit[/quote]

le od kje taksna samozavest, samozaverovanost? clovek je clovek, ni stroj.
strah me je ljudi, ki ne poznajo razocaranj….[/quote] Nisem te hotel ustrašiti…ampak pritegniti

Ammm, sladoled mi manjka, češenj je zmanjkalo:)).

Ti to resno sprašuješ?:)[/quote]
A tvoje življenje lahko osmislijo samo češnje in sladoled ? :)))

Nekaj še jih imam v hladilniku, saj jih naberem le za druge. Zase jih ne nabiram, ampak med plezanjem oskubim češnjo. 🙂

Imaš ceno? Se te da najet?
Zakaj bi to nekdo počel “pro bono”? 🙂

Zakaj bi to nekdo počel “pro bono”? :)[/quote]vse ima svojo ceno
lahko je pa tudi pro bono

Zakaj bi to nekdo počel “pro bono”? :)[/quote]nisem dober v likanju, čeprav tud to počnem, obvladam pa matematiko in fiziko…………..in……

Vsaka.

(ni nikjer napisano s kom)

Sorry to interrupt, ampak kako si življenje popestriš s pogovorom in zabavo? Lajf si popestriš z extra stvarmi, ko narediš nekaj, kar prej še nisi, ko svoj hobi razviješ do perfektnosti in ga oblečeš v službene obleke, ko odkriješ nove radosti in zanimanja… to, kar ti naštevaš, zame spada med osnovo.

Se pa strinjam, da nas tempo življenja sili v “kuća-posao” ritem in da za to, kar bi moralo bit osnovni gradnik odnosov, zmanjka časa in volje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close