Bi katera si hotela malo popestriti svoje življenje
haha…ce zelis bit razocaran 😉
zaradi dveh postov nikakor ne morem reci, da mi je nekdo v interesu, mal vec povej o seb, kaksno slikco prilimaj ;)[/quote]
a pustiš za seboj razočaranje[/quote]
se je ze zgodilo, toda ni bla zgolj moja napaka/odlocitev, niti malo nism vedela kaj oseba na drugi strani od mene prcakuje, le ocitala mi je razocaranje in me povsem odrezala – tko da ce je nekdo razocaran mora tud pr seb “razmislit” zakaj je do tega prslo.
a pustiš za seboj razočaranje[/quote]
se je ze zgodilo, toda ni bla zgolj moja napaka/odlocitev, niti malo nism vedela kaj oseba na drugi strani od mene prcakuje, le ocitala mi je razocaranje in me povsem odrezala – tko da ce je nekdo razocaran mora tud pr seb “razmislit” zakaj je do tega prslo.[/quote] točno to, vendar se to meni ne more zgodit
se je ze zgodilo, toda ni bla zgolj moja napaka/odlocitev, niti malo nism vedela kaj oseba na drugi strani od mene prcakuje, le ocitala mi je razocaranje in me povsem odrezala – tko da ce je nekdo razocaran mora tud pr seb “razmislit” zakaj je do tega prslo.[/quote] točno to, vendar se to meni ne more zgodit[/quote]
le od kje taksna samozavest, samozaverovanost? clovek je clovek, ni stroj.
strah me je ljudi, ki ne poznajo razocaranj….
Sorry to interrupt, ampak kako si življenje popestriš s pogovorom in zabavo? Lajf si popestriš z extra stvarmi, ko narediš nekaj, kar prej še nisi, ko svoj hobi razviješ do perfektnosti in ga oblečeš v službene obleke, ko odkriješ nove radosti in zanimanja… to, kar ti naštevaš, zame spada med osnovo.
Se pa strinjam, da nas tempo življenja sili v “kuća-posao” ritem in da za to, kar bi moralo bit osnovni gradnik odnosov, zmanjka časa in volje.
Forum je zaprt za komentiranje.