bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??
enTip, saj to je bila poanta vsega, zaradi dlake (tudi če le ene same), bodo tortice samo moje :)[/quote]
Pa kaj s temi dlakami, da si tako želiš tortic z njimi? Je to neka posebna pasma ali kaj? :))
vem ribica, točno vem … dlavno da se ti ne gnusi kuhar, ki jo je spekel, pa si prej niti ni dobro umil rok, ko je šel na stranišče. Eto, to se pa meni gnusi …[/quote]
V restavraciji pa ti nimaš ravno vpogleda v kuhinjo. :)[/quote]
Kolegica dela na sanitarni … da bruhaš
Lej saj je že to dovolj, da s čistimo rokami zapreš pipo, ki si jo prej odprl z umazanimi … vse bakterije so nazaj …
Misel na lulanje je še vseeno manj nagravžno, kot pa misel na to, da mi nekdo ponudi jesti iz posode iz katere je prej jedel pes. 🙂
Tam pa po opravljeni potrebi. :)[/quote]
Saj to ti govorim! Če ni pipa na senzor, po umivanju spet vse naneseš na roke iz pipe. A razumeš?
Sicer pa, kaj napisati moškemu (moškim) ki se tako boji za svojega oneta, da si roke že pred lulanjem umije … vtika ga pa tja, kjer je res ogromno bakterij 😉
No ja, če ti je salmonela potrebna, pa tudi prav … Zdaj bom malo prostaška, se opravičujem … samo predsodek je, če se ti ne gnusi, kar je v anusu, gnusi pa se ti, kar je v pasji slini. Pika amen.[/quote]
Ne razumem zdaj…Kako si prišla do tega, da se mi ne gnusi vsebina v anusu ? 🙂
Joj…Predvidevaš, da prakticiram analni seks….? Tega pa res ne bi. Pa, če je ženska še tako popolna. 🙂
No ja, če ti je salmonela potrebna, pa tudi prav … Zdaj bom malo prostaška, se opravičujem … samo predsodek je, če se ti ne gnusi, kar je v anusu, gnusi pa se ti, kar je v pasji slini. Pika amen.[/quote]
Ne razumem zdaj…Kako si prišla do tega, da se mi ne gnusi vsebina v anusu ? 🙂
Joj…Predvidevaš, da prakticiram analni seks….? Tega pa res ne bi. Pa, če je ženska še tako popolna. :)[/quote]
ok, to je bil le povzetek tistega, da na splošno moški vtikajo v vse luknje, čeprav se tako bojijo zase. Ni bilo mišljeno konkretno za tebe. Drugače pa, tudi nožnica je pravo malo leglo, paniso vse tam koristne 🙂
Robi, preveč trd si zame nocoj, trd oreh. Bova nadaljevala drugič ;)[/quote]
Z veseljem. 🙂
Moški včasih moramo biti trd(n)i. :)[/quote]
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na ŽMČ imamo love story ☺♥
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na ŽMČ imamo love story ☺♥[/quote]
Midva z Niko bi se hitro skregala, ko bi jaz oba psa nagnal iz hiše, ker ne bi želel, da pes leži ali spi zraven mene. 🙂
Pa čeprav bi oba psa bila vegetarijanca. :)[/quote]
Iz moje hiše bi nagnal moja dva psa? Over dead body … and that body will not be mine 🙂
Sploh raje ne pomislim, kaj bi mojim mucam naredil …
Forum je zaprt za komentiranje.