Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??

bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??

Ne bi jedla iz te posode, razen če bi bila na smrt lačna. Mislim, da je to tudi nespoštovanje do gosta, da se mu “streže” iz iste posode iz katere je jedel pes. Potem bi lahko stregel tudi iz tiste posode, iz katere je maloprej jedel prašič.

Treba je razumeti, da gost ni tako “navezan” na psa kot njegov lastnik. Če ima lastnik tako rad svojega psa, da ta z njim spi in ga na vsake toliko obliže z jezikom, je to njegov problem, ne moj. Če mi ne more postreči iz posode, ki jo uporabljajo samo ljudje, potem naj me ne vabi k sebi domov.

P.S.: Pričakujem plaz kritik. :)))

Zakaj pa to ? 🙂
Saj se večina strinja s tem, da ne bi jedli iz iste posode.

Razen, če komu pes pomeni več kot človek in bi s tem, ko ne bi hotel jesti iz iste posode, užalil psa. 🙂

Zakaj pa to ? 🙂

Razen, če komu pes pomeni več kot človek in bi s tem, ko ne bi hotel jesti iz iste posode, užalil psa. :)[/quote]

Zaradi tega, Robi, ker poznam ljudi, ki imajo svoje pse pretirano radi.

To pomeni, da je treba biti previden pri izbiri partnerk, ki si lastijo psa, ker se lahko moški počuti zapostavljenega in trpi zaradi premalo pozornosti 🙂

To pomeni, da je treba biti previden pri izbiri partnerk, ki si lastijo psa, ker se lahko moški počuti zapostavljenega in trpi zaradi premalo pozornosti :)[/quote]

Dobra fora. :))

zanimivo kako psi zbližujejo ljudi
babnici lahko nabijaš v neskončnost kako super ščene ima .. pa se bo ono počutila v 7 nebesih, napumpana s pozornostjo

zdriz

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To pomeni, da je treba biti previden pri izbiri partnerk, ki si lastijo psa, ker se lahko moški počuti zapostavljenega in trpi zaradi premalo pozornosti :)[/quote]

Za 3 v skupni postelji je res malce pretesno. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za 3 v skupni postelji je res malce pretesno. :)[/quote]
Si probal ? 😀

Zakaj pa to ? 🙂

Razen, če komu pes pomeni več kot človek in bi s tem, ko ne bi hotel jesti iz iste posode, užalil psa. :)[/quote]

Imam 2 psa, imata svoji posodi za hranjenje, sem jima pa seveda že dala za polizat s krožnikov ostanke. In potem normalno pomila. Se mi čisto nič ne gnusi.

Zakaj pa to ? 🙂

Imam 2 psa, imata svoji posodi za hranjenje, sem jima pa seveda že dala za polizat s krožnikov ostanke. In potem normalno pomila. Se mi čisto nič ne gnusi.[/quote]

Za lastnika je vseeno, kakor ti paše. 🙂 Če pa imaš goste, pa…. Hvala lepa. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Po tej logiki se pes lahko tudi pokaka na krožnik…saj se pomije:)).

Jst sem pač čudna in psa niti v stanovanju ne bi imela:).

Ma ja PNP nas samo heca sedaj s tem psom, da ji ne bi bilo treba torte speč…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hehehe, nič se ne hecam … in ljudje, ki živali v stanovanju niti imeli ne bi, v moj dom sploh niso vabljeni. Jih niti ne želim v bližini, niti jim živali ne bi za 5 sekund zaupala. Moje živali so moji družinski člani, ki sem jih pobrala iz zavetišč in sem se zavezala, da bom za njih skrbela do konca.

Kot ste že rekli, vsakemu svoje.

Hehehe, nič se ne hecam … in ljudje, ki živali v stanovanju niti imeli ne bi, v moj dom sploh niso vabljeni. Jih niti ne želim v bližini, niti jim živali ne bi za 5 sekund zaupala. Moje živali so moji družinski člani, ki sem jih pobrala iz zavetišč in sem se zavezala, da bom za njih skrbela do konca.

Kot ste že rekli, vsakemu svoje.[/quote]
Kaj pa so se ti ljudje tako zamerili ?

Če gradiš odnos na tem, ali ima nekdo žival doma ali ne, je krivično. Moje mnenje je, da pes ne sodi v stanovanje in ker mu želim vse najboljše, ga nimam. Za psa moraš imeti čas in prostor. Vse pohvale, da si v svoj dom sprejela dva kužka iz zavetišča. Sploh ne dvomim v to, da za njiju ni lepo poskrbljeno. Moje zaupanje do ljudi se gradi na drugačni temeljih in sprejemam drugačnost, kar pa še ne pomeni, da se s to drugačnostjo tudi strinjam ali ravnam enako.

Kaj pa so se ti ljudje tako zamerili ?[/quote]

Robi, ne v to smer, prosim. Imam širok krog znancev in prijateljev, ki na živali gledamo čisto drugače kot vi, in velik del svojega prostega časa in denarja namenimo za pomoč le-tem. Torej: niso se mi zamerili vsi ljudje, na daleč se pa izogibam tistim, ki imajo tak pogled, kot nekateri v tej temi. Pa me lahko še x-tič napadete na tem forumu, danes ste me itak že oglodali do kosti.

Robi, ne v to smer, prosim. Imam širok krog znancev in prijateljev, ki na živali gledamo čisto drugače kot vi, in velik del svojega prostega časa in denarja namenimo za pomoč le-tem. Torej: niso se mi zamerili vsi ljudje, na daleč se pa izogibam tistim, ki imajo tak pogled, kot nekateri v tej temi. Pa me lahko še x-tič napadete na tem forumu, danes ste me itak že oglodali do kosti.[/quote]

Če nimam nobene živali doma, imam že apriori neprimeren pogled, odnos do živih bitij? Kaj vse mene moti:)). Če imaš toliko “sovražnikov”…veš kaj pravijo…prijatelja imej blizu, sovražnika še bližje:).

Robi, ne v to smer, prosim. Imam širok krog znancev in prijateljev, ki na živali gledamo čisto drugače kot vi, in velik del svojega prostega časa in denarja namenimo za pomoč le-tem. Torej: niso se mi zamerili vsi ljudje, na daleč se pa izogibam tistim, ki imajo tak pogled, kot nekateri v tej temi. Pa me lahko še x-tič napadete na tem forumu, danes ste me itak že oglodali do kosti.[/quote]
Meni se živali prav tako večkrat smilijo. A to zato, ker si jih človek lasti in jim vsiljuje svoj način življenja.
Tako kot človek, tako vsako drugo živo bijte rabi svoje naravno okolje in svobodo v katerem se lahko čimbolj izrazi.
Če bi mi bilo vseeno za živali, bi njihova trupla bila del moje prehrane.

Samo vprašal sem.

Joj Robi no:))). Vabim te na čevape:)).

Meni se korenček na krožniku fuuul smili…ali por, ko ga olupim do golega…da ne govorim o krompirju, ko se nanj spravim z lupilcem…ali banana, ko ji slečem kožo:).

Meni se korenček na krožniku fuuul smili…ali por, ko ga olupim do golega…da ne govorim o krompirju, ko se nanj spravim z lupilcem…ali banana, ko ji slečem kožo:).[/quote]
Vegetarijanske čevape ? 🙂

Stvar je v tem, da so živali preveč podobne nam ljudem. Prav tako so iz mesa in krvi in ni velike razlike, če ješ meso človeka ali pa prašiča. 🙂
Mislim v genetskem smislu. Glede okusa nimam pojma. :)))

Meni se korenček na krožniku fuuul smili…ali por, ko ga olupim do golega…da ne govorim o krompirju, ko se nanj spravim z lupilcem…ali banana, ko ji slečem kožo:).[/quote]
Vegetarijanske čevape ? 🙂

Stvar je v tem, da so živali preveč podobne nam ljudem. Prav tako so iz mesa in krvi in ni velike razlike, če ješ meso človeka ali pa prašiča. 🙂
Mislim v genetskem smislu. Glede okusa nimam pojma. :)))[/quote]

Gledajo te direktno v oči, a ne:). Smisel lahko najde čisto vsak v svoji lastni interpretaciji.

No, sej meni je že to pretiravanje z živalmi in družinskimi člani čist mimo. So ljubljenčki, družinski člani so pa zame iste krvi.
Moje mnenje.

za sladice mi pa nenadoma ni več.

In ne gre se samo za prehrano. Živali so masovno mučene in zlorabljene tudi za namene izdelave oblačil in obutve ter seveda na področju kozmetike in farmacije. Kar se tiče farmacevtskih izdelkov se grozljivim testiranjem zdravil na živalih še ni možno izogniti, saj za ta testiranja alternativne možnosti ne obstajajo, medtem ko so na ostalih področjih možne alternative, torej da ne kupujemo izdelkov, ki so testirani na živalih oziroma da ne uporabljamo izdelkov, narejenih iz njih. Če gledamo še širše, je pa problematika še bolj kompleksna, v mislih imam izginjanje naravnih habitatov, izumiranje vrst, pomori čebel, ptic, lovski turizem, onesnaževanje okolja…

Kakorkoli gledaš, človek nikoli ni 100% kar se tega tiče, v smislu, da se ne moreš izogniti, da ne bi na popolnoma nikakršen način škodoval živalim, lahko pa stremiš k temu, da narediš največ kar je v tvoji moči.

PikaNikaPika, bravo za posvojitev kužkov iz zavetišča.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Zakaj pa to ? 🙂

Imam 2 psa, imata svoji posodi za hranjenje, sem jima pa seveda že dala za polizat s krožnikov ostanke. In potem normalno pomila. Se mi čisto nič ne gnusi.[/quote]

Pa kaj sta psa tudi vegetarijanca?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close