bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??
Imam 2 psa, imata svoji posodi za hranjenje, sem jima pa seveda že dala za polizat s krožnikov ostanke. In potem normalno pomila. Se mi čisto nič ne gnusi.[/quote]
Pa kaj sta psa tudi vegetarijanca?[/quote]Morata bit! 🙂 Oz jih je “prevzgojila” 😉
PNP, če je tako zakaj pa nisi raje posvojila dva vegetarijanska konja? 🙂
Morata bit! 🙂 Oz jih je “prevzgojila” 😉
PNP, če je tako zakaj pa nisi raje posvojila dva vegetarijanska konja? :)[/quote]
Konja sta prevelika za v stanovanje. :)[/quote]Kako pa ti veš kje ona živi? 😉
Če ji pes do čistega poliče krožnik….. kdo ve kje stanuje. 🙂
…ja ampak hiša je bila majhna in konj je moral po štirih skozi vrata, da je lahko prišel not….. :)[/quote]
No, pa to se tudi ljudem dostikrat zgodi, pa ne živijo ravno v pasjih utah :))[/quote]…ob tem pa dobijo še živalski nagovor v pozdrav 🙂
A jih nobeden nima rad? :))[/quote]
ma daj, a misliš, da si upam povzročit infarkt zaradi gnusa, če bi še kako pobeglo pasjo dlakico našli med oblivom ;-)[/quote]
Eh, pač rečeš, da ni tvoja. :))
ma daj, a misliš, da si upam povzročit infarkt zaradi gnusa, če bi še kako pobeglo pasjo dlakico našli med oblivom ;-)[/quote]
Eh, pač rečeš, da ni tvoja. :))[/quote]
lej, tok sem se hvalila s temi sladkimi torticami, da še neregistrirani uporabniki jamrajo, da se ven mečem … ne morem jih zdaj zanikat 🙂
Eh, pač rečeš, da ni tvoja. :))[/quote]
lej, tok sem se hvalila s temi sladkimi torticami, da še neregistrirani uporabniki jamrajo, da se ven mečem … ne morem jih zdaj zanikat :)[/quote]
Za dlako pa to lahko rečeš. :))
Forum je zaprt za komentiranje.