Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??

bi jedli iz iste posode, kot je prejšnjič jedel pes??

Imam 2 psa, imata svoji posodi za hranjenje, sem jima pa seveda že dala za polizat s krožnikov ostanke. In potem normalno pomila. Se mi čisto nič ne gnusi.[/quote]

Pa kaj sta psa tudi vegetarijanca?[/quote]Morata bit! 🙂 Oz jih je “prevzgojila” 😉

PNP, če je tako zakaj pa nisi raje posvojila dva vegetarijanska konja? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa kaj sta psa tudi vegetarijanca?[/quote]Morata bit! 🙂 Oz jih je “prevzgojila” 😉

PNP, če je tako zakaj pa nisi raje posvojila dva vegetarijanska konja? :)[/quote]
Konja sta prevelika za v stanovanje. 🙂

Morata bit! 🙂 Oz jih je “prevzgojila” 😉

PNP, če je tako zakaj pa nisi raje posvojila dva vegetarijanska konja? :)[/quote]
Konja sta prevelika za v stanovanje. :)[/quote]Kako pa ti veš kje ona živi? 😉
Če ji pes do čistega poliče krožnik….. kdo ve kje stanuje. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Omg, kakšni komentarji! Če že za živali ne naredite nič, upam, da vsaj kaj za ljudi! Anina zvezdica vabi, da podarite kakšna trajna živila v decembru, tako da ne bodo le vaši želodčki polni …

Kolikor vem, je imela Pika (Nogavička, op.a.) konja v hiši, oz. bolj točno na verandi, tako da …:

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

…ja ampak hiša je bila majhna in konj je moral po štirih skozi vrata, da je lahko prišel not….. 🙂

…ja ampak hiša je bila majhna in konj je moral po štirih skozi vrata, da je lahko prišel not….. :)[/quote]

No, pa to se tudi ljudem dostikrat zgodi, pa ne živijo ravno v pasjih utah :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

…ja ampak hiša je bila majhna in konj je moral po štirih skozi vrata, da je lahko prišel not….. :)[/quote]

No, pa to se tudi ljudem dostikrat zgodi, pa ne živijo ravno v pasjih utah :))[/quote]…ob tem pa dobijo še živalski nagovor v pozdrav 🙂

No, pa to se tudi ljudem dostikrat zgodi, pa ne živijo ravno v pasjih utah :))[/quote]…ob tem pa dobijo še živalski nagovor v pozdrav :)[/quote]

Še drug jutro jim neki mijavka .)

Dragi moji, kok sem jaz srečna, ker mi na nobenem srečanju ne bo treba delat tortic za vas … 🙂

A jih nobeden nima rad? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A jih nobeden nima rad? :))[/quote]

ma daj, a misliš, da si upam povzročit infarkt zaradi gnusa, če bi še kako pobeglo pasjo dlakico našli med oblivom 😉

A jih nobeden nima rad? :))[/quote]

ma daj, a misliš, da si upam povzročit infarkt zaradi gnusa, če bi še kako pobeglo pasjo dlakico našli med oblivom ;-)[/quote]
Eh, pač rečeš, da ni tvoja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ma daj, a misliš, da si upam povzročit infarkt zaradi gnusa, če bi še kako pobeglo pasjo dlakico našli med oblivom ;-)[/quote]
Eh, pač rečeš, da ni tvoja. :))[/quote]

lej, tok sem se hvalila s temi sladkimi torticami, da še neregistrirani uporabniki jamrajo, da se ven mečem … ne morem jih zdaj zanikat 🙂

lej, tok sem se hvalila s temi sladkimi torticami, da še neregistrirani uporabniki jamrajo, da se ven mečem … ne morem jih zdaj zanikat :)[/quote]
Vidva najbrž ne govorita o isti stvari…. 🙂

enTip, a tebe tud zanimajo moje tortice? 🙂

Če so z dlakami pol ziher ne 🙂

Če so z dlakami pol ziher ne :)[/quote]

hehe, pol pa nič … aja … ribice pa nimajo dlak, veš? 🙂

Če so z dlakami pol ziher ne :)[/quote]

hehe, pol pa nič … aja … ribice pa nimajo dlak, veš? :)[/quote]

mmmm vem 🙂

lej, tok sem se hvalila s temi sladkimi torticami, da še neregistrirani uporabniki jamrajo, da se ven mečem … ne morem jih zdaj zanikat :)[/quote]
Za dlako pa to lahko rečeš. :))

Ampak…lahko je naslajša tortica na svetu…ob misli na pasjo dlako, me vse mine:).

Za dlako pa to lahko rečeš. :))[/quote]

lej, v bistvu so mi razložili, da ne vem, o katerih mojih torticah ti govoriš, tko da ne komentiram več 🙂

Dobro a morate te dlake omenjat? Vse ste pokvarili.. 🙂

enTip, saj to je bila poanta vsega, zaradi dlake (tudi če le ene same), bodo tortice samo moje 🙂

enTip, saj to je bila poanta vsega, zaradi dlake (tudi če le ene same), bodo tortice samo moje :)[/quote]
O kakih torticah vi to debatirate? O pravih torticah al je kak metaforičen pomen? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close