Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek besede na e, ki jih 6-letnik razume

besede na e, ki jih 6-letnik razume

Jebela, no, tamala prvošolka mi joka, da bo prišla jutri brez DN, ker kljub kupu reklam ne moremo najti besede na e, ki bi jo razumela (ekipa, ekran ne razume najbolje), eskim okej, kaj še, mora jih najmanj 5 nalepit.

elastika

elektrika

elektrika, ena (1)

enciklopedija,egoist.

😛 Evropejec

embalaža

Kako prvošolka ne razume besed ekipa in ekran? Pa povej ji, kaj je to, saj si mali otroci hitro zapomnijo. Za primer ji daj nogometno ekipo, ki jo vidi na TV, da si bo lažje predstavljala. Za ekrat pa ni težko pokazat, kateri del televizorja ali računalnika je to.

Egipt, ekipa, energija, ekskurzija (mogoče),eksplozija

Egipt, ekonom lonec, emajl (pokažeš posodo), ekran (madona, pa ja ve, kaj je ekran, pokaži ji TV!), Emil, elektrika, elektronika, e-pošta :)), Evropa,

eleganca

Če je punčka, bo ja razumela, kaj je to ;-)))

elektroda,elektron,elektrolit,encijan,

Enostavna,etiketa, embalaža

enooki gusar 😉

element

ekvator

ekologija – eko zelenjava, eko sadje…

joj, dajte bit še bolj glupe, no. nalepit mora, kako naj nalepi elektriko in elektroniko in e-pošto, pa ekskurzijo, pa eksplozijo pa egoista?

malo preberite, kaj sploh ženska sprašuje.

v poštev pride kvečjemu elastiko če sprintaš kje, Evropo tudi če sprintaš, Eskima lahko sprintaš, mogoče Egipt na kakšni reklami za počitnice, embalažo (slika mleka), številko ena, potem se pa že konča.

enolončnica

epruveta,ekvator,emulzija,enačaj,ekolog

GRE ZA 6-LETNEGA OTROKA, KI NAJ BI TO NALEPIL in razumel!!!!!

evkaliptus

še jaz ne vem, kako zgleda, kaj šele šestletnik.:)))))))))

da ne govorimo o ekvadorju, emulziji, elementu, elektrodi, elektrolitu.:)))))))))))))))))

pa etiketa

Ko smo se zadnjič igrali eno igric, je moja hčerka prijavila kot besedo na E – “eko čebula” 🙂

elektrika – prilepi logotip z računa za elektriko, menda pri bajti imajo kakega

eksplozija – se hecaš? ne veš kako zgleda slika eksplozije?

e – pošta – logotip na outlok expressu
ekskurzija – avtobus ob enem jezeru….

jao punca, kje ti je domišlija?

Ej, ful je enih besed na e: ema, emancipacija, elan, evergreen, emulzija, euforija, evropska unija, elipsa, eklipsa, ekliptika…

kako 6 letna punca ne razume besedi ekran in ekipa, sem zdaj vprašala svojega 4 letnika in pozna obe…besedo ekipa pozna iz pesmice mojster miha…
“skupaj z ekipo prijateljev in pomočniki pravi smo”itd….del pesmi, sem se kar začudila ko mi je zapel…

ne podcenjujte svojih otrok

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close