Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bergant na TV slo 1

Bergant na TV slo 1

Bergant se mi zdi prav fajn voditelj. Sicer mi je najboljši Bobovnik, ampak Bergant vsekakor ni slab. Sicer še vedno nekako pričakujem športni komentar :), ampak jaz mislim, da se zelo fajn znajde tudi v Odmevih. Pravzaprav sem presenečena, da je lahko tako hitro prešaltal s športa v tako zahtevno oddajo.

Ne vem pa kaj ima videz pri tem ali je nekdo dober voditelj ali ne? Ne rečem, če bi bil zanemarjen, to res ne bi bilo ok. Je pa povsem urejen.
In za tiste, ki voditelje cenite glede na izgled: res ne vem kaj je narobe z njim? Mogoče pa je to vaša fovšija, ker mu je uspelo shujšati, vam debelim pujsom pa ne? Bolje suh, kot okrogel. Anoreksičen pa več kot očitno ni. V kolikor pa je shujšal zaradi kakih zdravstvenih težav, vas je pa lahko sram, da ste tako žaljivi.
Ja, lepotci, verjetno ste vi tako žareči in se z leti ne starate. Dame se pobarvate in mislite, da ste še vedno mlade. Bergant je pa pač osivel in kaj je s tem narobe?

Men se zdi, da je kr dobr.
glede na to, da je bil prej športni novinar, se je čist dobr znajdu v tej vlogi…
Shujšal je pa že dolg nazaj in je zdej čist ok…
uh, da bi men ratal vsaj par kil zgubit…:-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close