Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bergant na TV slo 1

Bergant na TV slo 1

Ja, danes je pa kot pogrebnik. Ga sploh ne morem gledati, vedno preklopin na trugo tv.

… truga se ti je zatipkala, al kako?

Tudi jaz sem preklopila na TV Truga.

… kak pop tv ali kaj podobnega? Ali samo megla?

kaj se je zgodilo s tem človekom? ves shiran, puklast in nesposoben za vodenje tako resne informativne oddaje

a se je rtvjevcem skisalo?

Prehranjuje se po ločevalni dieti že par let. Izredno ga je postarala.
Drgač pa folk bemti kadar on vodi, ker že v naprej vedo, da bodo zaspali nekje na sredini oddaje:-))

Za domet monovk in slovenceljnov je čist dober.

BINGO!

ne štekaš
truga tv je slo1 pogrebnik pa bergant

Joj, jaz tudi pravim, da je kot mrlič na parah, po kakšni hudi bolezni. Včasih je bil bolj simpatičen.

In politiko komentira kot športna tekmovanja. Povsem neprimeren za resno oddajo kot so Odmevi. Morda pa ga je vodstvo RTV namenoma dalo na Odmeve, da se gledanost čimbolj zniža, ker bo kmalu druga opcija na oblasti.

Meni tudi ne paše v info program. Bolj v šport, čeprav se mi tudi tam zdi (je zdel) zadnje čase nekam voden.

Zgleda ko mrlič, ves shiran. Zato ga je težko gledati, ker imam občutek, da bo vsak čas padel.

Drugače pa oddaje ne vodi tako slabo, res ni Bobovnik, ampak tako zanič pa spet ni. Samo za hudiča, naj mu nekdo že pove, da naj začne jest.

Lp.

Meni je bil pa ravno v včerajšnjih Odmevih (9.5.) zelo všeč. A niste gledali, ko je spraševal Erjavca? Super je bil. Odločen, provokativen. Dober je bil!

Pa ravno včeraj je bil super! Ko je spraševal Erjavca, je bil odločen, duvovit celo, provokativen (tisto o poštenosti Trobec Bručanove). Izboljšuje se, vedno boljši je!

ja jaz tud nimam takih pripomb čez vodenje, samo izgled, kot da bi preživel neko hudo, težko bolezen, držo ima tako, kot da se bo v pasu prelomljen, puklasto …

res je biu včasih bolj simpatičen. nočem sklepati samo tole meji že na bolezensko stanje, pa saj tudi moški niso nedovzetni za motnje hranjenja. ker oprostite tole ni več zdravo.

škoda ga je.

No, evo, kaj vegetarijanstvo nardi iz človeka.
Pa naj še kdo reče, da je zdravo sam od solate živet.

Res mal shirano zgleda, ampak meni je pa kot voditelj všeč. Prej in zdaj.

Meni je pa stokrat boljši od Bratoža! Njega pa res nisem mogla gledat!

Ja to pa itak!

Tudi meni!

Pa kaj imate toliko za povedat o njegovem videzu? Saj ni tam kot tekmovalec za mistra Slovenije.

Jaz sem pa kar navdušena nad njim.

Glede na to, da je včasih delal le na področju športa, sem pričakovala veliko manj. Moram reči, da me je presenetil, kako dobro se znajde na drugih področjih. Zdaleč najbolj všeč pa mi je njegovo izražanje, njegov besedni zaklad. Všeč mi je, kako raznoliko postavlja vprašanja, vmes malo pokomentira izjave sogovornikov, kako napoveduje prispevke,… Nisem ga še slišala, da bi bil žaljiv ali agresiven, vedno je do sogovornika spoštljiv (tudi včeraj do Erjavca, ki je govoril traparije ). Pa tudi duhovit je – če seveda znaš dobro poslušati.

Ne prenesem POP TV / A Kanal – ovskega iskanja škandalov, obešanja na prvi klin že ob samih sumih nepravilnosti, štancanja enih in istih fraz. Vedno isto izrazoslovje: nova afera, …. Pa da ne govorimo o žaljivosti – Petra Kerčmar in Matjaž Tanko sta se očitno preveč nalezla od Uroša Slaka. Včeraj sta bila do Erjavca grozljivo napadalna in žaljiva.

Evo, to je moje mnenje. Meni sicer tudi Bratož ni bil slab, včasih pa se mi zdi, da gre Bobovnik malo preko meje.

Meni se pa ni zdel spoštljiv do Erjavca. Bergant ima pač svojo nalogo – to je, da ščiti tekovine revolucije, kar se lepo vidi po njegovih komentarjih. Zakaj pa mislite, da je prišel na Odmeve ?

Odkar je Bergant na Odmevih ne vzdržim tudi minute tam. Lepo ugasnem TV in si mislim – na pa imate, kar ste hoteli.

Bratuž – vrni se!!

Ko je Bobovnik ga je še za gledat. Najboljša, daleč najboljša je pa Rosvita Pesek!!

Najboljši in brez konkurence je edino Bobovnik.

postaran je najbrž zato, ker se stara, tako kot vsi ostali. osivel bi tudi, če ne bi shujšal!

za zdravje je tako ali tako bolje biti bolj suh kot bolj okrogel.

sicer pa pri voditeljih pogovornih oddaj bolj cenim kakovost vodenja kot zunanji izgled. (ob tem naj poudarim, da bergantu po moje prav nič ne manjka!)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close