barbariga
Tule najdeš načrt Barbarige http://www.vodnjan.hr/web/dwn/Peroj_karta.pdf, čisto enostavno boste našli. Ko se pripeljete v naselje, greste takoj prvi odcep desno in tik pred vrhom levo je vaša ulica.
Tudi recepcijo (če boste morali tja) je čisto enostavno najti, ko pripeljete v naselje, peljete kar naravnost do trgovine na levi strani – recepcija je v isti zgradbi Recepcija Rona (če pa morate tja), pa je tretji odcep desno.
Slik plaže (uporabih za pošiljanje po netu) pa žal nimam, povsod so na slikah tudi prijatelji.
Nekaj slik najdeš na linku panoramie (poglej link v mojem postu 23.6.).
Drugače pa ja, do najbližje plaže je kakih 5 minut (lahko greste kar po ulici naprej in mimo Konobe Lucky naprej), a ta pod trgovino vsaj meni ni všeč, ker je preveč gužve. A že par deset metrov levo ali desno je bistveno boljše. Lahko pa greste (peš) do druge plaže ali pa se zapeljete do stare Barbarige.
Če se vam da in imate kam dati, vzemite zraven še kolesa.
Ja, deluje.
Midva imava pri T-com kupljen predplačniški Simpa paket http://www.t-mobile.hr/1/10-10-20-00-00.asp, ker je bistveno bolj ugodno kot pa gostovanje.
Oj,
Hodim sem že 20 let in ker pač vsako leto hodim, vem, da barbariga sploh ni umazana, če pa je, je pa to od tistih, ki pridejo za teden dni in potem pustijo za seboj svinjarijo, tisti ki pa imamo svoje apartmaje pa imamo pospravljeno in tudi pospravimo na plaži za seboj. Sama ne vidim smeti ležati na tleh, ne na plaži ne v naselju. košev/zabojnikov je dovolj in je čista okolica. Morje je za razliko od ostale istre kristalno čisto in indikator tega so seveda tudi ježki v morju, ki pa jih čisto na začetku obale ni. Edino kar mene včasih moti je dostop v vodo, ampak ker hodim na fkk, je tam dostop en dva tri (imam pa čevlje za v vodo). Kar se tiče gostilne jih je več, sama najraje hodim v lucky.ja. cene so tudi povsem normalne. Če želim nabaviti za več dni pa grem v bližnji vodnjan v konzum in kupim stvari veliko ceneje kot v sami trgovini, čeprav je tudi trgovina v naselju čisto v redu založena. Prav tako imajo frizerski salon, wifi, recepcija in menjalnica, lunapark (zvečer, ampak tak res manjši), 2 pekarni (ki imajo več izbire kot v kaki ljubljanski pekarni). Lani sem še internet nabavila (predplačniški) tako da zadeva deluje in je moj dopust prov fajn. Gužve – vsaj letos nobene. Seveda pa je vedno največ folka ravno na pomolu, ker se večini ne da 10 min sprehodit do kakšnega bolj oddaljenega prostorčka (sence pa je povsod dovolj).
Veliko potujem po svetu, barbarigo premalo koristim, ko pa jo mi je fajn, ker ni tiste masovke, kot na primer kak poreč ali umag (pač istra a ne).
Pa lep dopust!
Lp.
V Barbarigo hodimo z družino in prijatelji že vrsto let in nikoli nam ni bilo žal dopusta v prečudoviti Barbarigi. Je pa res da sence na plaži pod trgovino ni ne vem kaj. Mi hodimo v staro Brabarigo in tam je super. Res da prijatelj pravi da mu je v senci mraz na soncu pa vroče, ampak zaradi super ambienta mu to ni mar. V stari barbarigi imajo tudi super lokalček z prijaznimi lastniki. Drugače pa apartmaji so super vsaj tisti v katerih smo bili mi. Tako kot pravijo Tropicana je ZAKON, saj so kelnarji prav prijazni. Sedaj ko hodimo že toliko let v Barbarigo smo postali dobri prijatelji.
Torej kdor misli da je Barbariga slab kraj za dopust se zelo moti!!!!
Nam je tako super, da gremo letos spet.
Vrnili se iz Barbarige. Vse kakor piše Barca. Edino kar je letos nekaj sračjko s pakirnino. Celo so enim namontirali lisice. Na recepcijo pravijo da ni potrebno plačati parkiranja, ker je zemljišče v tožbi. Delavi od parkinga pa veselo listkajo. Nam je bilo rečeno, da naj kazni prinesemo v recepicjo in ne plačamo.
Tukaj je neka zmeda in eni hočejo priti do denarja.
Stara Barbariga je od gostilne Lucky naprej na levo, mimo nasada oljk….
Kar se pa tiče same Barbarige, pa vemo tisti ki tja zahajamo, da je cudovita…Ima prijetne restavracije z odlično hrano, pa se posebaj lahko pohvalim gostišče Lucky, !
Cene niso visoke, imajo tudi dnevno kosilo od juhe, glavne jedi z prilogo in sladico za 40 kun.
in meni je zelo dobra hrana… Imate pa tudi slascicarno Tropicana…cudovito osebje….
naredite si dopust sami da bo lep…..ne išcite igle v kupu sena…nikjer ni popolno…vedno se kaj najde….lp
Pozdravljeni!
Ker gre moja hči z družino v Barbarigo (že ima rezerviran apartma) iščem zame in za sina ali samo sobo ali mali apartma v Barbarigi in tudi stari Barbarigi v času od druge polovice julija do konca julija.
Spraševala sem že po agencijah; a nisem bila uspešna. Ali mi mogoče pomagate pri iskanju tudi privat nastanitev?
Hvala za vaš odgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.