Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Badoo – spet en čuden portal?

Badoo – spet en čuden portal?

Ime kraja se da z lahkoto izvleči iz IP-ja glede na ponudnika internetnih storitev, kjer imajo sedež.
To ni nič hudega, brez skrbi. http://www.infosniper.net/%5B/quote%5D
Tale infosniper pa ima močno zjeban vizir. 🙂

Nekatere pripombe so pa res hecne. Recimo:
“Tukaj se zadržujejo v glavnem sami vezani, izprijeni ljudje, ki iščejo še dodaten sex poleg svojih partnerjev. Pazite se teh stikov, ne prinašajo nič dobrega, nič poštenega, predvsem pa so to sami preverzni prevaranti. Tako sem zasledila, oprostite, če sem koga užalila.”

Kot da bi 50 let nazaj brala razmišljanje nekih starih mam o tem, kako ljudi rokenrol pohujšuje… Ne morem verjet, da ljudje staroveško razmišljajo.
Brez zamere, ampak zdite se mi res ene zadrgnjenke.

Jaz sem na Badooju že en mesec in imam same dobre izkušnje. Klepetam z različnimi ljudmi, celo v različnih jezikih. Gor so pač tudi neki odštekani tipi, tako kod povsod. Kaj pa ko greste ven, drage dame, ali nimate izkušenj, da vam kar nekaj pritežijo neki brezvezni tipi? In kaj potem naredite? Se jih pač odkrižate. Enako kot na Badooju.

Temu, da ste se kar znašle gor, brez svoje vednosti, pa preprosto ne verjamem. Me spominja na zgodbo o Urški Čepin in o tem, kako so ji nekaj podtaknili v pijačo.

Skoraj bi se strinjala s pripombo:

“NAŠE SLOVENSKE BABNICE same pri sebi problem.”

Pa čeprav mi ni v prid, saj sem Slovenka, stara nekaj čez 40 let.
Torej – Badoo je en čisto normalen portal. Na njem so takšni in drugačni ljudje. Po mojih izkušnjah, jih je večina v redu. Uporabiti je pač treba zdravo pamet. Če se ti javi 40-letni Jože iz Raven na Korošek s sliko Brada Pitta se mu verjetno ne splača odzvati, ali ne?

V življenju naredijo največ škode predsodki. In največ predsodkov imajo itak ljudje, ki sploh ne poznajo dobro zadeve.

pozdravljene..

sploh ne vidim problema na badoo ju, če se želiš izpisati se izpiši in konec… Vendar pred tem izbriši vse sv fotk !!!
Na portalu imaš razne ljudi.. Za začetek povej kaj iščeš oz. kaj ne iščeš !!

Saj ti ni treba iti ven z moškim ki išče sex. ali ne poveš vnaprej kaj iščeš ?

V glavnem ni slab portal… imaš prijazne ljudi in nihče ne sitnari,

Bodite potrpežljive !!

Hm, fantje/moški, prav imate…. tudi sama sem bila na badoo strani, spoznala nekoga, s katerim sva sedaj zelo dobra prijatelja… vendar sem naletela tudi na kup scammer-jev iz Nigerije in UK, ki so iskali naivno žrtev, ki bi jim poslala denar. Ha, no, niso naleteli na pravo, čeprav, moram priznati, da so dooobri v pisanju mailov in sem se prav lepo zabavala. Tako da- pazite se takih, ki vam pišejo “I love you forever” in se držite raje naših pobov… Izpisat se z badooja pa tudi ni noben problem, verjemite… samo brat je treba znat… pa veliko sreče

No na Badoo-ju se res še nisem registriral, ampak baje je podobna zadeva, kot Twoo. Na Twoo sem se enkrat registriral, ker sem dobil po e-mailu reklamo (kao od svojega kolega, v resnici je Twoo v njegovem imenu poslal reklamo z njegovega e-mail naslova na mojega, ki ga je imel shranjenega). Poizkusil sem bolj iz firbca, začel sem pregledovati profile, nakar dobim sporočilo od neke punce, za katero se je kasneje izkazalo, da je bilo avtomatsko generirano. Vljudno sem se odzval, pozdravil, potem pa dobim par sekund za tem novo sporočilo, da se ta oseba ne želi z menoj pogovarjati (wow, če se temu reče pogovor, ko še odgovora ni bilo) oziroma, da me je blokirala in da ji ne morem več pošiljati sporočil. Meni se je to zdelo tako podlo, počutil sem se izigranega ali kot da me ima nekdo za norca, tako, da sem kmalu zapustil portal. Ona-on je plačljiv. Ne da se mi več iskati, ker ni več ljudi za nezatežen in sproščen pogovor, povsod so neke računice in ženske sploh, ker so vajene, da dobijo veliko navala od moških, so izbirčne, če nisi takoj v nulo zabaven, te skenslajo, s čimer pa sebi naredijo največ škode, razen seveda v primerih, ko že imajo partnerja, pa si na teh portalih samo krajšajo čas in filajo ego in iščejo pozornost, ki je doma ne dobijo od partnerja. Žalostno. Vsi bi z neko računico iskali partnerja, ampak to je najslabši način, ker človeka je treba spoznati, da ga lahko kakorkoli oceniš in popredalčkaš.

Moji obcutki so mesani.Imam opravka z zenskami,ki so tudi nekatere cudne,vseeno pa hocem biti dostojen in mi je vulgarnost tuja.Kako pa se moski obnasajo do zensk pa si kar predstavljam saj kar mrgoli primitivcev.

Replika na avtorja Twoo, glede portala Twoo. Ni res, da portal v tvojem imenu pošlje tvojim naslovnikom iz maila povabilo. Jasno je napisano, tvoji prijatelji te želijo spoznati, seveda je to fora, ampak ti imaš opcijo, da to preskočiš oziroma odznačiš. Če želiš, da se povabilo pošlje, moraš to potrditi. Torej, si vabilo poslal sam. Evo, jaz sem šele en teden gor, zanimive ljudi spoznala in tudi način, kako deluje ta portal. Seveda, ne verjameš vsega in tudi ni potrebno vsakemu odgovarjati, če se najde zatežen folk, uporabiš blokado. Zaenkrat same prijetne izkušnje. Prijetni ljudje, dva sem že spoznala, smo šli na kavo, druženje se nadaljuje. Ampak, nisem ženska s predsodki, sem samska ženska, ki išče druženje, tako z moškimi kot ženskami, pa tudi zanimive in poglobljene debate se dostikrat razvijejo. Bodite odprti in tolerantni in imejte se lepo.

živjo taka povabila preprosto spreglej in ignoriraj tud sam sem samski pa lp.

A mi gdo razloži kako se te njihove “SUPER MOČI” blokirajo oziroma odpovejo?Namreč po teh njihovih navodilih se ne da preklicat to ponudbo. Vsak teden mi poberejo 2,99€!?

To traja ue skoraj en mesec Vse možne varijante sem.sprobal. in mi vedno po SMS pošljejo odgovor da navedeni niz NI PRAVILEN!!!!!

Slutim da gre za prevaro in KRAJO denarja !!

Hvala vsem ki bi mi svetovali !

jaz nisem na nobenem portalu niti ne bom.
sem pa pred dvema mesecema dobila vabilo Twooja, da me kolega vabi na klepet. In sem hotela zbrisat, pa sem narobe pritisnila gumb, da pogledam sporočilo. in potem sem dobila njihovo obvestilo, da imam sedaj svoj profil. KAJ??? pa kličem kolega glede tega, kako je to.. on pa KAJ? Jaz nisem na twooju…
potem sem nekaj sčarala in upam, da so tisti z goljufijo ustvarjen profil izbrisali!
Si pa preveč drznejo.

Zdravo,

evo, malo mi je dolgčas, samska sam, mlada (26) in zbiram pogum, da se prijavim na katerega izmed spletnih portalov za online dating. Kaj bolj priporočate, badoo ali twoo? Ali je zdaj morda kaj novega?

Pa še to: so na teh portalih sploh ljudje mojih let ali sami “stari”?

Vprašanje sploh zakaj bi se registrirala tam – na Badoo-ju vem za 2, ki sta ti t.i. ‘dinner whores’. Imaš pa tudi punce, ki imajo v profilih napisano, da se pač prodajajo. Pa potem so podvojeni profili, slikce znanih oseb kot osebni avatarji, itd. Je že tko kot ti je Žižek rekel glede online dating-a… 😉

Je pa eden in drug portal že videl boljše čase. Odkar so na Badoo-ju vmesnik nekaj spreminjali, se mi zdi, da je poden, Twoo je pa vsaj takrat imel foro iskanja po astro znakih, kar se mi je zdelo prav posrečeno. Kak je zdej, nimam pojma.

Jaz sem bila pred enim letom prijavljena na obeh portalih. Moram rečt, da so na obeh portalih skoraj isti ljudje, večinoma sem namreč “srečala” in na enem in drugem portalu, smo se na začetku kar malo nasmejali na ta račun: “”Hehe, tudi tukaj si”.
Tehnično mi je bil bolj všeč Badoo, kot Twoo, tako, da je čisto vseeno na katerega se prijaviš. Jaz sem po cca. pol leta spoznala moškega, s katerim sva pred časom skupaj zaživela 🙂
Torej je še upanje, da najdeš sorodno dušo.

Živjo.
Badoo ali Twoo?
Podobna zadevca, podobni ljudje.
Za moje pojme celo več ljudi(vsaj meni poznanih) na Twoo.
Twoo ima to prednost, da lahko takoj vidiš komu si všeč, ne pa obiskovalcev profila, na Badoo-ju moraš plačat, da vidiš všečkarje, normalno pa vidiš obiskovalce profila. hehe 😀

Badoo je en sam fuk vecinoma. Zalostni so ti portali. Zelo. Zalostni z zalostnimi uporabniki.

Tinder, Grindr, Tumblr, Snapchat isto. p-o-d-n

Dober je Amateri.cz ampak registriraš se v angl.ali Hrvaškem jeziku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close