Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Badoo – spet en čuden portal?

Badoo – spet en čuden portal?

aja še dobro da sploh nisem vedla da to obstaja in mislim da bom zelo hitro pozabila ime

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Tudi jaz sem se vpisala, naslednji dan pa sem morala račun izbrisat, če sem se hotela rešit perverznežev. To je portal vsiljivcev in iskalcev seksa. Tako vsakemu, ki bi se hotel vpisat, zelo ODSVETUJEM.

Jest mam pa tud težavo na badoo, noben me nikol ne klikne, pa nobenih sporočil ne dobim nikol, pa sm plaču da mam lahko ozadje zdej pa superman sm tud, mogoče sm črva dobu u računalnik, a se to lahko preseli na mizo, eno žaganje vidim na tleh zadnje čase upam da ni kej narobe zdej.

cepci!

men se zdi čist kul, razen, da te povabijo na tak način, da nasedeš. Je pa fajn, ker si lahko pošiljaš sporočilo BREZPLAČNO, na ona-on.com ti še to zaračunavajo, da dejansko ne moreš nikomur odpisat, brez da plačaš. Res se pa najde gor vse čudo…od biseksualncev, do tistih ki iščejo avanture, resno zvezo ali samo čvekanje…pa obstaja zgoraj, da napišeš kaj oz koga iščeš. In točno veš, da npr. ena punca išče prijateljstvo s punco ali fantom, starim od 18 do 30. In to je kul, ker vsaj približno veš, kaj kdo išče…

Mislim res nabijate, ste poiskusili pisat komu, biti prisoten vsaj en teden? Niste, kaj potem nekaj bluzite….
Na Badooju se da dobiti punce za resno zvezo in pa tudi punce za samo sex…. za fante ne vem, ker jih ne iščem:)

Pa tudi izbrisat se da, tako, da govorite brez, da bi kaj poiskusili…men je cool

>>>>>>Ime kraja se da z lahkoto izvleči iz IP-ja glede na ponudnika internetnih storitev, kjer imajo sedež. To ni nič hudega, brez skrbi. [www.infosniper.net]

Ja pa jade! Moj IP so locirali v kraj kake 20 km zračne linije stran od mene. Namesto v tel. 01 skupino so me dali v 04, ki pa po njihovo ni Kranj ampak Bohinj :)))))

Maveric, prav imaš. Folk se brez veze nekaj razburja. Najprej so naivni in radovedni, potem pa se delajo užaljene. Po moje jamrajo taki, ki so zateženi do konca in jih niti na badooju nihče noče “povohat”. Folk, zaprite se med 4 stene, ukinite TV in odjavite internet in živite srečno do konca svojih dni!!!
Kot pravi Maveric – na vsak portal se prijaviš, torej se lahko tudi odjaviš. In če ne želiš premejati neke pošte, pač v nastavitvah tako naštimaš, da je ne. Ali je pa ne bereš, kajti obstaja gumbek, s katero lahko stvari, ki jih nočeš brati, izbrišeš takoj.
Pa veliko sreče z “novim” Twoo portalom. 🙂

test

Zanimive kritike glede portala…sploh me ne čudi, da so vsi (predvsem ženske) proti temu, saj je že naslov tako napisan, da je že na začetku vse odbijajoče…
Takoj, ko sem začela tole brati, sem se spomnila na svojo kolegico, ki je čist anti-moška. Kaj je izjavila, ne bom napisala…je pregrdo…
Tale Badoo je meni ful fajn; resda je velik iskalcev sexa, so pa tudi ljudje, ki dejansko iščejo / iščemo sorodno dušo. Časi so nas pripeljali do tega, da se išče tudi na takšnih portalih. Verjetno ljudje zaradi svojih služb nimajo več toliko časa posedat po lokalih in se spoznavat…portal je resda morda malce vsilijiv, če nimaš nikakršnega namena, pač zadevo spregledaš/ignoriraš. Meni to ne bi kravžljalo živcev. Dokler mi z računa nihče ničesar ne vzame, potem vse B.P. Ko se bo pa tudi to začelo, bom pa tudi sama drugače postopala…Tko, da, folk, ne sekirajte se preveč, škoduje lepoti:-)

Drage moje dame (slovenke)…predvsem:

Na splošno je že znano, da se ženske v nekaterih deželah raje spoznavajo z moškimi, kot pa drugih…ampak, v tej prekleti Sloveniji pa ni ne takih in ne drugačnih.
Badoo je čist en normaln portal…za NORMALNE LJUDI. Če pa se na badoo prijavijo impotentne, prevzetne, od samega boga ( v svojih glavah ) poslane ženske, ne pomeni, da je to en “čudn” portal. To pomeni samo, da imajo “oprostite izrazu” NAŠE SLOVENSKE BABNICE same pri sebi problem. Kot sem razbral iz uvodnih komentarjev, so te naše ženske s takim mišljenjem obsojene na “DOŽIVLJENJSKI CELIBAT”. In da ne bo pomote …privoščim jim!!!
Pa še enkrat…badoo je čist ok…za normalne ljudi, z trezno glavo in življenjskim razmišljanjem. Če se pa, drage moje, v tem ne vidite, se pa pač ne vpisujte oziroma se izpišite. Saj vas noben ne sili, da visite na računalniku in iščete”POROČNI PRSTAN”!!!!”!

Komentarje lahko pošljete na airbusxyz@gmail.com

…aja..pa še neki……..
..Ko že ravno sikam čez “slovenke”..da ne bi kdo mislu, da sem neki “inostranac” oz. “priseljenec”. Ne..taprav domačin sem..čistikrven gorenc……
o slovenkah pa tole:”Treba jih bo poslat na šolanje v tujino….da dobijo splričevala!!!!!!!”
Kot sem že omenu..komentarje na…….airbusxyz@gmail.com!!!

Hvala

Impotentne ženske :)?

Na netu je kup portalčkov ,ki služijo spoznavanju.Badoo je čisto ql stvar,če ga znate jemati z zdravo mero razuma in presoditi kdo pravzaprav oseba na drugi strani je..Kar pa se tiče lokacije,IP in podobno pa je k temu botrovala vaša radovednost saj ste namestili Desktop.Nihče vas ni silil ampak ste ga enostavno naložili iz radovednosti.
Življenje je loterija kar se medsebojnih stikov tiče prav tako lahko tudi v realnem življenju naletite na popolnoma zgrešeno osebo.
Res pa je da se Administratorjem strani Badoo fučka za vsako prijavo,ki jo poda uporabnik.To sem občutil na lastni koži.

spoštovane dame dajte mi zaupat kaj vam je manj neprijetno, zbrisat sporočilo ali pa v živo junaku ki vam pride razlagat svoja čustva spustit dvojko

iskanje partnerja je zelo delikatna stvar še posebej v primeru varanja vsi ti portali se tega zavedajo in zato zaračunavajo članarine katere nam vključno z mano niso všeč. Zato nas ki smo malce bolj škrti hočejo olupit z osebnimi podatki ker je pač spamane bolj donosno kot si to lahko predstavljamo.

jaz imam pa za take reči ki jih samo malo pofirbcam narejen drug profil in na mojem osebnem naslovu tega sploh ne odpiram. tako ostanem skrita pa še svojo radovednost potešim. je pa res čist vseeno ali napišeš pri starosti 2 ali 3 leta več ali manj če se že igraš partnerstvo. slike pa neprepoznavne.

hahaah,tud js in to samo iz firbca,da vidim kaj hudiča je to k se tolk o njem govori…Ok,povabila

za sex in zmenke so kar padala…..Bolj me je šokiralo to,da sm gor najdla veliko meni poznanih

ljudi(znancev,kolegov,prijateljev) in vsi so imel svojo pravo sliko gor in vsi so bili seveda

SAMSKI:-:)))))

Moja slika je bila z neta,mater sm bla lepa,blond,suhica…ko manekenka:-))) in naslednji dan-izbris računa in nikoli več.

Si prava navihanka……:)
Je bil lep občutek, ko se en kup moških slini okrog tebe…Internet res ponuja neomejene možnosti.

jp,prava navihanka…….vendar tolk pametna,da nism dala ne svoje slike,ne pravega imena gor:-)))))

občutek……kaj pa vem,mene glih črke na palijo,je blo pa zabavno kakšni tipi se vse ponujajo

in zavest ob tem,da je to zame bila le igra oz. bolj raziskovanje tega portala.

Ker če bi mi to t.i. slinjenje godilo,verjemi,da bi ostala na Badoo-ju

Lp od navihane navihanke:-)))))

Tukaj se zadržujejo v glavnem sami vezani, izprijeni ljudje, ki iščejo še dodaten sex poleg svojih partnerjev. Pazite se teh stikov, ne prinašajo nič dobrega, nič poštenega, predvsem pa so to sami preverzni prevaranti. Tako sem zasledila, oprostite, če sem koga užalila.

Govoriš iz izkušenj?

No, ko govorite o tem, da je gor en kup poznanih ljudi, ki so drugače vezani, na Badooju pa iščejo … Tudi jaz sem gor, oz. moja slika, ki jo je nekdo pripel gor… na to so me po ovinkih opozorili drugi, ki so mislili, da res iščem avanturo?! In sedaj, kako naj to izbrišem??? Ljudje ne verjemite vsega kar vidite in preberete… še vedno vas je dosti takih, ki to kar preberete na netu ali tudi v časopisu vzamete za sveto resnico…

Od administratorja tega portala zahtevaj izbris.

a mi lahko kdo svetuje kako se ispisem iz badoja hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close