Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avstralski fašisti zaprli Đokoviča

Avstralski fašisti zaprli Đokoviča

Odgovor na objavo uporabnika
lhgčćmf, 06.01.2022 ob 19:03

Dajte stopit izven okvirov svoje lastne mentalitete. Zdaj vsi orgazmirate, ker gre za Džokoviča, ki ga večina ne mara. Tudi jaz ne. Zdaj pa zamižite in si predstavljajte, da nima veze, da gre zanj, AMPAK DA AVSTRALIJA TAKO DELA Z VSEMI!!! Če nisi cepljen – v Avstraliji veljaš za kriminalca. Zaprejo te na letališču, ti vzamejo stvari, te zaslišujejo, na koncu pa zaprejo v neko sobo brez stika z vsemi. ZDRAVEGA ČLOVEKA!!! POTRJENO BREZ KOVIDA!!

Prav, nima vstopa v državo – pošljite ga s prvim letalom nazaj. To, kar se zdaj dogaja, je pa res čisto izživljanje, nevredno neke demokratične države. Ki se je mogoče zgodilo že neštetim, pa za njihove zgodbe niti ne vemo. Če se meje zaprejo, naj se zaprejo, ne pa da sprejmeš človeka, potem pa ga obravnavaš kot kriminalca, KER NI CEPLJEN. To se vam leta 2022 zdi normalno? Če pozabite, da gre za osovraženega Džokoviča?

sej lahko gre, noben ga ne zadržuje tam, sam on noče, hoče pred sodnika

Hja, 06.01.2022 ob 19:12

sej lahko gre, noben ga ne zadržuje tam, sam on noče, hoče pred sodnika

Ko ti nekdo vzame telefon in te zastraži, temu ne bi ravno tako rekla.

Julij Cezar, 06.01.2022 ob 18:11

1punca331, 06.01.2022 ob 16:26

točn tko, 05.01.2022 ob 22:22

Župan mesta je lepo povedal: Če želi igrati naj si pridobi potrdilo zdravnika, da je to zaradi zdravstvenih razlogov sicer naj se cepi ali spoka iz Avstralije. Zakoni veljajo v Avstraliji za vse enako (tudi za Balkanjerose).

Bravo ???! Točno tako!

zupan in vi ki ploskate dte navadni imbecili….14 jih je slo na AO z enskimi papirji kot novak samo njega so zajebali, skratka nastavili si mu past kot gestapo…novak je ze mesece nazaj povedal da se ne bo opredeljeval o svojem statusu in da ce ne bo mogel v aus pac ne bo sel

Papirji so že bili enaki, dokazila pa ne. Jasno je, katere pogoje je treba izpolnjevati, da papirji veljajo. Ni mi samo jasno, kako se je z Avstralci lahko dogovoril, da pride, če so vedeli, da ne izpolnjuje pogojev.

Novax Djokovič z mehkim očitno misli, da tudi v Avstraliji lahko dela po balkansko

A zanj pa pravila in zakoni ne veljajo? naj se spusti na tla, da ga ne odpihne.

Velja za ves svet, 06.01.2022 ob 16:33

LudiD804, 06.01.2022 ob 16:09

Velja za ves svet, 06.01.2022 ob 15:53

Ne bom sedaj presojala covida in vsega okoli njega. Bi pa rekla, da če imaš zdravstveni zadržek proti cepljenju, ga imaš, če ga pa nimaš, pa si ga ne moreš zmisliti. On ni mogel dokazati upravičenosti do izjeme. Kdo in zakaj mu je podaril to izjemo, mu je naredil več škode kot koristi. Bilo bi mnogo boljše, če se enostavno ne bi vdal zahtevi prireditelja in na tak način izrazil bojkot in nestrinjanje. Tako pa je izpadlo vse skupaj precej balkansko, kjer je pač normalno, da se nekaj pod pultom zrihta. Me zanima kakšen bo epilog vseh lažnih potrdil in mimocepljenj v Sloveniji. Ti niso naredili usluge prav nobenemu. So proti, pa prevelike peesde, da bi za tem stali. Balkan, kaj češ. Zato pa toliko Slovenskih balkancev, ki so zrastli v duhu “znajdovićev”, ne obsodi takih celebrity izjem. Mnogo bolj cenim tistega, ki se zavestno ne cepi in to pove na nežaljiv način. Takemu ne oporekam, dam mu prav, ker vsak ima pravico do svojega argumenta.

Točno tako, obsojam vsako ponarejanje bilo česa, sej lahko zrihtam za 5 minut kodo da sem testiran in da sem cepljen. Ma tega ne delam, ne cepim se nikoli se ne bom, ne testiram se nikoli se ne bom, maske nisem tudi nikoli dal na faco, tudi ne bom..

Fu-ck off opranci. I plačenci.Vsi ki imate še zdravo pamet, združite se in gremo u BOJ

Ker me citiraš, ti pojasnim, da sem cepljena in se bom tudi s tretjim, cetrtim in kaj vem katerim odmerkom še. Ne moti me, da ti nisi, tudi v svoji družbi imam več necepljenih, podpiram vašo pravico do lastnega razmišljanja in če je argumentirano, dam tudi prav. Ampak tvoj zapis ne sodi v to kategorijo, razen v delu, kjer si proti poneverjanju. Več boš in boste dosegli z zrelim argumentom kot s tem, kar je zbruhalo iz tebe. Sicer pa vse dobro, seveda

argumentov je več kot dovolj, konstantno ponavljanih.. djabe vama argumenti,  ker boh nedaj podvomitv cepiva /slepo verovanje/ odsvetuem cepljenje, ne samo proti covidu (ki ne obstaja).. ampak lej, tvoje telo tvoja izbira…ti meni lahko rečeš cepi se dobro je za tebe, hvala ti lepa, ma raje sem zdrav.. moje telo moja izbira… to pa kaj nas delijo in hočejo “pkazat” prstom v nas da smo grožnja, je tipična zgodovinska “zavadi i vladaj”..ma to večina ne vidi..na žalost.

LudiD804, 06.01.2022 ob 19:53

argumentov je več kot dovolj, konstantno ponavljanih.. djabe vama argumenti,  ker boh nedaj podvomitv cepiva /slepo verovanje/ odsvetuem cepljenje, ne samo proti covidu (ki ne obstaja).. ampak lej, tvoje telo tvoja izbira…ti meni lahko rečeš cepi se dobro je za tebe, hvala ti lepa, ma raje sem zdrav.. moje telo moja izbira… to pa kaj nas delijo in hočejo “pkazat” prstom v nas da smo grožnja, je tipična zgodovinska “zavadi i vladaj”..ma to večina ne vidi..na žalost.

glede pa našega Srba, samo hrabro..edino kj mi gre na k…c kaj nosi masko.. ampak  kaj čemo, niso vsi pogumni kot ja. kiss

lhgčćmf, 06.01.2022 ob 19:23

Ko ti nekdo vzame telefon in te zastraži, temu ne bi ravno tako rekla.

Samo reče naj da gre na prvi avion in gre. Sej ima 2 gorili pred vrati, se bojo že zmenil. Sam on noče. Hoče dokazat svoj balkanski prav in bo čakal da sodišče odloč. bo šel pa takrat dam.

Tudi sodišče bo odločilo enako.

Krreennaa, 05.01.2022 ob 18:47

Ni razloga, da bi imel on posebno obravnavo. Je ze cist prav.

prav je, da so ga izolirali.

pravila so za vse enaka.

on misli, da je na balkanu.

ne bo šlo.

Naj povem, 06.01.2022 ob 19:33

Novax Djokovič z mehkim očitno misli, da tudi v Avstraliji lahko dela po balkansko

?

hudo pa to :), 06.01.2022 ob 19:34

A zanj pa pravila in zakoni ne veljajo? naj se spusti na tla, da ga ne odpihne.

?

Ka ti s toto vodo spricaš tu?

Se se vi sploh berete? Zanj pravila ne veljajo? Pa se kaj vprašate, kakšna so ta pravila? Da ljudje zaradi covida že eno leto niso videli domačih? In potem je v Džokoviču problem in vsi navijajo, da njega zajebajo, namesto da bi navijali, da vse druge pustijo pri miru?

Julij Cezar, 05.01.2022 ob 18:45

nagnusno in debilno pocetje avstralskih kovid fasitiv, dokovica kot kriminalca zaprli na letaliscu ceprav je imel dovoljenje za vstp….temelj demokracije bi naj bilo jasnost zakonodaje ki za vse velja enako avstralske oblasti pa so v maniri gestapa zvabile dokovica v past in ga zdaj solajo pred celim svetom….v stilu pravih fasistov

Gnus pri.fuknjen ☺ Djoko ima potrdilo za igranje tenisa .. ne pa za vstop v Avstralijo ☺☺
In ja- če Avstralci niso smeli ob ukrepih zapustiti svoje parcele — zakaj bi neki srb, tenisač .. lahko necepljen!! vstopal v Avsralijo?? … bi ti osebe brez PCT spustilo v svoje stanovanje, z njimi fu.kalo???

Na YT imate že briljanten prispevek

Šta je Australija napravila od Đokovića.

Darwin pojasni zakaj si vzel naslov moje povezave na YT govor Dr. Semirja, Osmanagiča za, naslov svoje teme in prilimal napačen video.

POJASNI.

Darwin se opravičujem, pravi je. Metalo me je na, drugo povezavo. Oprosti.

Kaki gnoji ste, da ne podpirate Đokoviča. Sram vas je lahko v dno duše čeprav jo sploh nimate. Morali bi pozivali ljudi, da gremo stavkam pred avstralsko abasado. Gnoji GNOJI usrani!!!!

čefurček mehurček, 07.01.2022 ob 08:38

Kaki gnoji ste, da ne podpirate Đokoviča. Sram vas je lahko v dno duše čeprav jo sploh nimate. Morali bi pozivali ljudi, da gremo stavkam pred avstralsko abasado. Gnoji GNOJI usrani!!!!

Ja čefurček glej, če ne moreš spat, saaaam si si kriv weeee.

se strinjam

sioa, 07.01.2022 ob 08:54

se strinjam

za lhgčćmf

Platoon, 07.01.2022 ob 08:43

Ja čefurček glej, če ne moreš spat, saaaam si si kriv weeee.

Proklet gnoj, naredi raje uslugo družbi in se vrž v reko. Takih gnoje ne rabi ta svet!

čefurček mehurček, 07.01.2022 ob 09:02

Proklet gnoj, naredi raje uslugo družbi in se vrž v reko. Takih gnoje ne rabi ta svet!

vidiš kako te Zivcki izdajajo. Pa ja ni cepivo krivo? Saj bo. Hohoho.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close