Avstralski fašisti zaprli Đokoviča
Če si tako prepričana, 06.01.2022 ob 08:21
Pri vseh milijonih ni sposoben plačati oz. osebo, ki bo pravilen obrazec izpolnila? ? Dajte no. Če bi vi imeli samo zgolj potrdilo o vloženi vlogi za izdajo osebne izkaznice, ne bi pa imeli pač konkretnega osebnega dokumenta, tudi nikamor čez meje ne bi prišli. In če ni imel pravih papirjev, pač ne more čez. Bo za v prihodnje najel kader, ki bo za svoje plačilo korektno tudi zgolj en obrazec izpolnil.
A ti res verjameš zgodbi za rajo? Napačen obrazec hihihi.
Na tak turnir ne greš z obrazci navadnega smrtnika.
Planet opic, 06.01.2022 ob 08:24
A ti res verjameš zgodbi za rajo? Napačen obrazec hihihi.
Na tak turnir ne greš z obrazci navadnega smrtnika.
No saj, nekaj je pač treba zakamuflirati. Da na prvo teniško žogico ni zaznati ala spora med Viktorija in Melbournom. Če bi imel Nole čisto vest, bi naknadno lahko utemeljil to medicinsko izjemo, ki mu ga je dala Viktorija. Oziroma naknadno Med, po hitrem postopku dobil pravi papir. Med izjeme spadajo prebolevnost zadnjega pol leta, da je imel resne stranske učinke po cepljenju, da je resno bolan, da je imel večjo operacijo, vnetje srčne mišice ter če bi duševna bolezen ob cepljena predstavljala grožnjo sebi ali drugim. Če je bil pa navsezadnje papir izdan, ker je to pač Nole, in navedenih izjem od blizu ni videl, je pa čisto prav, da ga ne spustijo naprej. Resda denar resi marsikaj. Ne pa vsega. Samo za primer. Tale Carlos od Eldivo, dvakrat je fasal covid,enkrat na ameriški decembrski turi, nazadnje na britanski decembrski turi. Pa je bil samo na odru. Tako da, se strinjam, če ne dokaže izjeme, naj se vrne nazaj.
Planet opic, 06.01.2022 ob 08:40
Na 24 ur ena kura komentira.
Mi smo se morali cepit, da lahko opravljamo posle.
Haloooo gospa??? nisi še MORALA, ampak si po svobodni volji prodala, svoje telo za POSAO!
To je pa res. Prava debilna kura. Če je kura skočila z nebotičnika, še morajo drugi, ker je kura tako naredila.
Ni on izsiljeval vstopa, povabili so ga. In dovolili vstop ostalim z ISTIMI papirji, njemu pa ne.
Vedno sem inela rada Avstralijo in Avstralce, mislila sem da so kul ,laid back ljudje. Ti dve leti sta mi jih pa pokazali v čisto novi luči. Toliko nepotrebne grobosti, izživljanja, nasilja po mojem še na Kitajskem ni bilo. Tudi tole z Noletom je absolutno nepotrebno, nihče mi ne bo rekel da ni šlo drugače, gre za direkt izživljanje in kazanje mišic.
Razočaranje, Avstralcev ne bom nikdar več gledala tako, kot prej.
Julij Cezar, 05.01.2022 ob 18:45
nagnusno in debilno pocetje avstralskih kovid fasitiv, dokovica kot kriminalca zaprli na letaliscu ceprav je imel dovoljenje za vstp….temelj demokracije bi naj bilo jasnost zakonodaje ki za vse velja enako avstralske oblasti pa so v maniri gestapa zvabile dokovica v past in ga zdaj solajo pred celim svetom….v stilu pravih fasistov
Nema kajanja posle jebanja. Jah lej kolega a zdej so pa fašisti, ker velja profesionalizem in ne veze in poznanstva, mučkanje in uklanjanjem zvezdam in mafijcem kot na Balkanu? Vrednote tam doli so višje kot v srednjeveškem Balkanu prepojenem z kriminalnimi združbami, prostitucijo in drogami. Propad civilizacije je na Balkanu . Na srečo ne povsod po svetu.
Replika54g1, 06.01.2022 ob 09:31
Ni on izsiljeval vstopa, povabili so ga. In dovolili vstop ostalim z ISTIMI papirji, njemu pa ne.
Vedno sem inela rada Avstralijo in Avstralce, mislila sem da so kul ,laid back ljudje. Ti dve leti sta mi jih pa pokazali v čisto novi luči. Toliko nepotrebne grobosti, izživljanja, nasilja po mojem še na Kitajskem ni bilo. Tudi tole z Noletom je absolutno nepotrebno, nihče mi ne bo rekel da ni šlo drugače, gre za direkt izživljanje in kazanje mišic.
Razočaranje, Avstralcev ne bom nikdar več gledala tako, kot prej.
Resno misliš da svet deluje na balkanski način? Če so pravila, naj veljajo za vse, se ti ne zdi? Zakaj naj bi bil pa on izjema? Kaj pa je on drugačen od tebe? A vam res ni jasno da svet priviligiranih vnaša razdor, ne svet enakopravnih.
Če bi država imela drugačna pravila ok, ampak prvila so jasna, v naprej znana vsem in naj veljajo za vse, vsaj nekje na srečo je tako.
Novax778, 06.01.2022 ob 09:43
Resno misliš da svet deluje na balkanski način? Če so pravila, naj veljajo za vse, se ti ne zdi? Zakaj naj bi bil pa on izjema? Kaj pa je on drugačen od tebe? A vam res ni jasno da svet priviligiranih vnaša razdor, ne svet enakopravnih.
Če bi država imela drugačna pravila ok, ampak prvila so jasna, v naprej znana vsem in naj veljajo za vse, vsaj nekje na srečo je tako.
Tako je.
Dokovič se ni prodal za en usrani papir in šponto in to jasno, na očeh celega sveta pokazal Avstraliji.
Učite se, prodajalci svojih teles.
Replika54g1, 06.01.2022 ob 10:00
Nekak ne slediš kaj se je dogajalo? Zaporedje dogodkov ti ni jasno in kar nekaj na slepo lapaš po balkansko?
Dej se no informirat pa potem piši.
O kakšni romantiki pišeš pa tudi ne vem.
Vem dovolj in očitno nisem edina, ki mi je jasno da so pravila zato, da se jih držimo.
Ti pa kot vedno pišeš neki v 3 dni, brez vsebine. Očitno ne bi imela nič proti da bi on lahko prišel notri, ti pa pod enakimi pogoji ne. Mal se zamisli nad svojo logiko.
Novax778, 06.01.2022 ob 10:03
Vem dovolj in očitno nisem edina, ki mi je jasno da so pravila zato, da se jih držimo.
Ti pa kot vedno pišeš neki v 3 dni, brez vsebine. Očitno ne bi imela nič proti da bi on lahko prišel notri, ti pa pod enakimi pogoji ne. Mal se zamisli nad svojo logiko.
Kaj je tebi vse očitno, je res smešno v bistvu.
Pod enakimi pogoji so nekateri prišli notri, on pa ne, če se že gremo enakost in logiko. Dej naredi nam vsem uslugo, pa najprej PREBERI kako je vse potekalo, pa potem komentiraj.
Zopet gledate narobe bučkoti. NoVax je namreč edini, ki mu je uspelo brez uradnih papirjev in uradnim dovoljenjem “medical exemption” ZAPUSTITI Prison Australia. Ostali niti tega ne morejo. ?
Replika54g1, 06.01.2022 ob 10:10
Kaj je tebi vse očitno, je res smešno v bistvu.
Pod enakimi pogoji so nekateri prišli notri, on pa ne, če se že gremo enakost in logiko. Dej naredi nam vsem uslugo, pa najprej PREBERI kako je vse potekalo, pa potem komentiraj.
Kdo pa je prišel notri pod enakimi pogoji?
Replika54g1, 06.01.2022 ob 10:42
Te že vidim, kdo si pod žnj-tim nickom, z življenskim poslanstvom da trolaš in provociraš. Prebrati si ne, provocirati pa ja.
Ej, ti kar, samo ne z mano.
Nič ne vidiš. Vprašala sem te če si ok s tem, da nekdo lahko, ti pa pod enakimi pogoji ne smeš? Je na to težko odgovorit? Zakaj bi bilo to trolanje?
Za prebrat pa dej link, ne vem kje naj preberem to kar ti misliš. Očitno jaz berem druge vire kot ti.
Novax778, 06.01.2022 ob 10:57
Nič ne vidiš. Vprašala sem te če si ok s tem, da nekdo lahko, ti pa pod enakimi pogoji ne smeš? Je na to težko odgovorit? Zakaj bi bilo to trolanje?
Za prebrat pa dej link, ne vem kje naj preberem to kar ti misliš. Očitno jaz berem druge vire kot ti.
Ja itak da ti bom šla linke in članke limat, ti še čevlje spucam mimgrede?
Mater ste eni. In to eni in isti vedno.
Forum je zaprt za komentiranje.