Anže in Alenka
Ta zgodba ne bo imela srečnega konca sem skoraj prepričan. Ženska nima treh čistih. Kdor jo pozna, ve o čem pišem. V glasbenem in medijskem svetu se je vsi na velik izogibamo. Razen na SLo tv še pride, ker je kolegica od Smolej in jo verjetn kdaj zrine v oddajo. Drgač pa meji na mejo psihično motene osebe, ker kdor ni po njenem okusu, naredi neki kar se nje zdi da tko pa ni prav, se že poslužuje praznih “groženj.” Uglavnem, velik ovinek od nje, kjer kol jo srečam.
Tole je pa res… Tudi jaz jo poznam osebno (kratko obdobje sva sodelovala) in tule gre res za nekaj, kar je že skoraj blizu shizofreniji. Kako lahko še po, ne vem, treh letih, še kar žuli in pogreva eno in isto in išče (vidi) ‘hudobneže’ ki ju hočejo dan za dnem spraviti narazen? Pa ne le v tej zasebni zgodbi, tudi poslovno. Učenci, konkurenca. Glavobol. Pa njen umetniški talent gor ali dol.
Da mi je dano videti njeno fris, ko jo bo tudi mož končno imel vrh glave in bo šel po svoje – njemu pa sožalje že vnaprej, ker mu bo izpraskala oči in zmetala pod noge in v glavo vse, do česar se bo dokopala.
Ona ima res hude motnje. Človek mnogih obrazov. Ne vem kako ji ni nerodno pojavljati se v medijih. Sicer ne vem kaj imajo to za ene družinske probleme, lahko pa zatrdim, ker sem (žal)imel priložnost z njo glasbeno sodelovati, da neki ni v redu z njenim psihološkim stanjem. V vsem svojem življenju z bolj moteno osebo še nisem in upam da tudi ne bom več imel te sreče sodelovati. Res nas je veliko, ko za njo nočemo niti slišat, kaj šele da bi jo kje srečali.
Od te babe samo obvoz. Groza od groze! Večna žrtev, nikol kriva. Vse si pa sama skuha. Dokler si z njo na “njeni” liniji ji kimaš jo kao podpiraš je vse ok, ko pa ji poveš kaj česar ji ni pogodu, pa tako kot je že nekdo prej napisal- grozi v prazno. Mi je kolegica povedala, dela v zdravstvu; je enkrat na urgenco pripeljala svojga otročička in ker ni dobila storitev TAKOJ( pred njo so bili tudi drugi veliko bolj nujni primeri ) je naredila celo dramo, da bo tožila in podobne kozlarije. Še danes se delajo norca iz nje. Skratka bolana do konca. Sem mislila, da se bo po rojstvo otroka spravila bolj k sebi, pa je še hujša. Ja, mislim da se je bo možek težko znebil, ker je psiho. Osebno poznam tud njenga bivšega, je rekel da je imel muke, da se jo je znebil. Neki časa sta bila z Anžetom tudi kolega to v času ko sta z Alenko šla 100X narazen pa spet skupi, pa sta oba pluvala čez njo. Kaj vse sta povedala!!! Imela sta popolnoma iste zgodbe kva jima je dela.Čudi me da v javnost ne pride več umazanih podrobnosti od nje. Očitno imajo radi mir, kot pa da bi se dajali z njo.
Anže je še zelo mlad, Alenka pa kot Alenka. Vse prej kot nezahtevna ženska.
Me res zanima do kdaj bo on zadovoljen s takšno vlogo kot jo ima. Zaradi otroka in neke krščanske vzgoje in vere v družino in podobno bo pa najbrž zelooo dolgo vztrajal. Ampak vztrjati ali pa biti dejansko srečen ni eno in isto.
Forum je zaprt za komentiranje.