Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anže in Alenka

Anže in Alenka

Ko jih vidiš na cesti takole vse tri skupaj, so prav luškani. Ta mali je že pravi fant in je podoben svojemu očetu.
Pravzaprav se mi zdi, da so si vsi trije podobni.

Sam res to ženšče nima treh čistih v glavi. še njena žlahta se je navelik izogiba- z njeno sestro načelu. sploh nimajo stikov. Le zakaj? Vedno vtika nos v tuje probleme, s tem se ona fila. Ne zna živet v miru, ne pusti človeka na miru. Meni se gabi, navzven in v medijih se prikazuje krasnica, v zasebnem lifu je pa zverina. Saj bo vse enkrat prišlo na plano, le kam se bo potem zakopala??? Kdo jo bo še sploh hotel gledat.

Nekaj že mora biti na tem, ker popolnoma vsi pišete enako o njej.Me res zanima, kakšno vzgojo je imela doma, če je tako težek karakter.In če ima še starše.

Severino, pa njenega zdajšnjega moža. Madona kako lep par, ona jih res zgleda 35, on pa ene 33. Tako da ni nobene razlike vidne, tudi če sta 16 let narazen. Ja Seve je res izredna lepotica.

Če je vse to res, potem škoda, da taka oseba ima in vzgaja otroka.

Lepotica že mogoče, karakter pa težek kot sod.

Gotarca že s svojim nazivom mag.art posiljuje vesoljno Slovenijo, kako mora bit šele s čim drugim.
Počena ženska! bog ne daj, da gresta kdaj z Anžetom narazen, niti si en upam pomislit česa vse je sposobna naredit v kakšnem ločitvenem postopku in bitki za otroka.

Jasno je da kritiko pise ena in ista oseba.
Nic ne recem lahko da je res
Ampak ni treba pisat pod razlicnimi niki.mogoce da je sta 2 napisala kritko.vecina je pa od 1

NO, ja ti poznaš njuno pojavo v javnosti. Pa vidiš morda tudi za njune 4 stene, da si upaš isto napisat morda?

Severino so cigareti postarali za vsaj 7 let od dejanske starosti, izgleda v resnici dosti starejša, rešujejo jo lepotni posegi. Ker živi od tega, vlaga jasno veliko v svoje telo in izgled. Polnila pod kožo laufajo.

Severina ni nikoli kadila, zato ima zelo mladostno kožo. Seveda pa je rada malo koke, to pa pomaga v lepoti.

Severina je stara 46 let, ampak res jih zgleda okoli 35. Je. Nima nič gub, zelo mladostne poteze in je top lepotička.

Ena obtožuje, da ista oseba piše pod večimi niki: nisem ista oseba, kot zgoraj, ampak se strinjam: težak karakter in vsak, ki je kdaj kaj več kot uro preživel z njo, se je izogiba ko hudič križa. Tega si res ne želiš več srečati.

Res razlika v letih ni očitna, vidim ju pa takole: Alenka kot da je na nečem, Anže pa sedi, kot da je kol požrl. Ne dajeta vtisa, da sta sproščen, ljubeč par.

Res se ne vidi v kakšnem sorodstvu so ti trije.

Njen naziv je enakovreden univerzitetni diplomi (druga stopnja bolonjskega študija – bolonjski magisterij (VII/2)). Ta naziv se mora pisati za imenom, znanstveni naziv (VIII/1) pa spredaj (ona pa ga piše spredaj…)

kako se pa piše snažilka, pred ali za priimkom?

kako se pa piše snažilka, pred ali za priimkom?
[/quote]

Vseeno je.Je enakovredno- spredaj ali zadaj.Ker za snažilko ne rabiš bolonjskega študija, ampak celoletno prekvalifikacijo metlnega programa.

Sem šla pogledat zadevo in se kar strinjam. Kaj je z njo? Izbuljene oči in non-stop režeča, kot tista mačka iz Alice v čudežni deželi. Saj razumem, smo na tv in se je treba obnašati, ampak ljubeč par… ahm, ne. Meni se prej zdita, kot da sta se ravno scufala v avtu pred prihodom. Ne ravno v smislu ljubečnosti.

Ubogaj tvojo mamico, bodi priden in delaj tako kot jaz želim.

Ste ju vidli danes na RTV slo??

Hahaha … če sta tadva srečen par … hahahaha … velika zmajevka in mali trolček

Sinko, papcaj, da boš zrastev v pridnega fantka.

Sinko, papcaj, da boš zrastev v pridnega fantka.
[/quote]

Da boš tak kot tvoja mamica.

Phaaaa. Kje se ji je opravičeval… https://govorise.metropolitan.si/traci/domaci-traci/anze-sustar-alenka-je-bila-ljubezen-mojega-zivljenja/

V kateri oddaji?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close