Antonov trg
@maks, kaj te zanima o bloku? Kateri blok, ana ali tri?
@maks: to je AT faza 3. Ne stanujem v tem bloku, tako da ti težko kaj povem o njem. Stanujem v bloku nasproti (faza 1).
@maks: Zaenkrat sem zadovoljen (ne smem preveč hvaliti ;)). Napak ni bilo nekih, kar je bilo reklamacij, so bile rešene brez sivih las. V primerjavi z nekaterimi drugimi novogradnjami je kakovost gradnje zelo dobra. Lokacija mi ustreza. Imam pa manjše stanovanje. So pa seveda določene pomanjkljivosti.
V bloku nasproti so večja, dražja stanovanja. Mislim pa tudi, da je bil drugi končni izvajalec.
Tega stanovanja ne boste mogli prodati za vec kot 150.000 pa se to je vrh glave.
Kolega je kupil 100metrov od teh vasih negravznih blokov 60m2 v 30let starem bloku za reci in pisi 80.000€ lani avgusta![/i][/u][/u][/i][/b]
Ga ni pametnega cloveka ki bi imel na zalogi 300 tisocakov in bi jih vlozil v cegle in gledal kako so vsak dan manj vredni…
Pa od kje vlecete take,proizvodna cena za projekt viska cesta je bil cca 700€ na m2!
Dolga je se pot navzdol,se posebaj v vasem naselju,kjer je ogromno stanovanj praznih…
Ce ste tako neumni in ste kupili stanovanje za 100-150% vec kot je vredno ste si krivi sami.
Veliko srece pri prodaji,ker pri lokaciji in nakupu je niste imeli!
Vsak teden grem enkrat mimo ,ko samo pomislim na budale,ki so za te kurnike odsteli vse kar imajo in zakreditirali se svoje vnuke,mi gre na smeh…
Ni mi jasno od kje neumnim ljudem 300.000€,potem pa je treba vrniti banki v 20letih 500.000€…
500.000€ za bednih 100 kvadratov v bednem bloku,na bedni lokaciji,bedno arhitekturo,skratka polom…
Proizvodna cena 100kvadratoc v tako velikem objektu je max 700€,vi pa na koncu,ko vrnete kredit banki placate 5000€ na m2!!!
Zaradi tako velikih zasluzkov se tudi nasi gradbeniki lahko dolgo borijo proti ekonomskim zakonitostim,ki pa jih bodo kmalu povozile kot scurke…
TheMan
Pia,veliko srece pri prodaji stanovanja.
Kje ti vidis nevoscljivost,svojo nepremicnino v Ljubljani imam in je ne prodajam in niti ne kupujem druge.
Sem v pozicij opazovalca in me niti malo ne prizadane,ce cene strmoglavijo,ali ce zrastejo.
Opazarjam samo na dejstvo,da so cegli vedno manj vredni in to ni neka cudezna stvar,ki lahko samo pridobiva na vrednosti.
Glede tvojega stanovanja v mostecu,ali ves kaksna je bila gradbena cena tega projekta?
Jaz vem,zato ti lahko povem da se lahko pod nosom obrises za 240.000€(casi ko so banke djale kredite budalam je mimo)
Lokacija je ok,sicer se je nekaj govorilo o strupenih odpadkih v blizini,ampak to je ze druga tema…
240.000 za 2 sobno stanovanje cca 70m2,hahahahaah——samo v sloveniji,pa se tukaj je to totalen bullshit
Glej stanovanje si vrjetno kupila 3leta nazaj in si zanj odstela veliko manj kot mislis da je trenutno vredno…
Ce ga prodas danes bos vrjetno iztrzila 2500€ na kvadrat,vsak mesec,kvartal,leto bo vredno manj…
Je pa lokacija res top,to priznam!!!
In morda ti celo uspe prodati za ceno ki jo mislis postaviti.
Se enkrat veliko srece in upam da ti uspe prodati!
TheMan
Težko razumem od kod lastniku nepremičnine, ki nič ne kupuje taka želja, da pade cena nepremičninam? In vsak dan lepi tu gor neke članke itd.
Tega preporsto ne razumem. Osebno takemu človeku, ki ima v lasti nepremičnino in se veseli ob tem, da naj bi se znižala cena nepremičninam nebi nič kaj dosti verjela in zaupala.
Ali to kdo razume?
hvala theman-u, da se je oglasu in praucajt opozoru. Pozab na ponujen
tip ma čist prou ko se oglaša. debili ste vi usi ostal k mislite da lohk še vedn nategujete folk.
the man a si ti arhitekt al gradbinc da tolk veš o lokacijah pa o proizvodnih cenah in ostalo? če s kaj od tega pol pluvaš v lastno skledo, a se ti ne zdi? verjamem pa da nis fouš al kaj podobnega, sploh pa sigurno nisi debil.
zaka pa ne bi odpru eno temo k bi bla namenjena sam za tiste k mislijo da bodo cene še padle? naret to, pa upam da se ne bojo oglašali debili
Forum je zaprt za komentiranje.