Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Anoreksične ali debelušne?

Anoreksične ali debelušne?

Maks,ali pa ce bi imel eno zakompleksano bajsiko? Kdo pravi da punce ki kaj dajo nase so prazne v glavi? Kdo ne pravi da kaksna debeluska tudi ne bo neumna ali pa zoprna.

Ce si res tip,in tudi ce bos imel kaksno bajsiko za svojo punco,sem prepricana da bos na cesti se zmeraj pogledal lepo zensko postavo,ki ti bo vsec,medtem ko ce bo pa sla ena bajsika mimo je pa se opazil ne bos.

Drugič preberi vse kar je napisano. Napisal sem da je res DA NISO vse hude ženske neumne.
kar se pa pogledov na cesti tiče nam je pa čist v naravi da pogledamo za manekenkami. Tako kot debele ženske ne pogledujejo samo za debelimi, tako tudi moški, ki ne “marajo neumnih” žensk pogledajo za njimi.
med dvajsetim in tridesetim letom sem spoznal toliko lepih žensk, vendar so se mi NEKATERE takoj zamerile, saj se niso znale drugega pogovarjat kot to kaj bodo dale gor, kako naj se namažejo, da se bodo v lepih avtomobilih vozile, da jim je škoda nohtov za posodo pomivat, da nočejo kuhati mesa oz. se ga tudi dotakniti nočejo, a živalske čevlje pa lahko nosijo, pa plašče, a to je pa v redu…
Ne rečem da ni prav da se rihtajo ženske, nasprotno, hočem da so zrihtane, takšne ali drugačne, le ne mi morit s tem in samo o tem se pogovarjat, kot je na svetu najbolj pomembno da si lep.

Drugič preberi vse kar je napisano. Napisal sem da je res DA NISO vse hude ženske neumne.
kar se pa pogledov na cesti tiče nam je pa čist v naravi da pogledamo za manekenkami. Tako kot debele ženske ne pogledujejo samo za debelimi, tako tudi moški, ki ne “marajo neumnih” žensk pogledajo za njimi.
med dvajsetim in tridesetim letom sem spoznal toliko lepih žensk, vendar so se mi NEKATERE takoj zamerile, saj se niso znale drugega pogovarjat kot to kaj bodo dale gor, kako naj se namažejo, da se bodo v lepih avtomobilih vozile, da jim je škoda nohtov za posodo pomivat, da nočejo kuhati mesa oz. se ga tudi dotakniti nočejo, a živalske čevlje pa lahko nosijo, pa plašče, a to je pa v redu…
Ne rečem da ni prav da se rihtajo ženske, nasprotno, hočem da so zrihtane, takšne ali drugačne, le ne mi morit s tem in samo o tem se pogovarjat, kot da je na svetu najbolj pomembno da si lep.

Seveda Maks,tudi jaz tega ne trdim,da je najbolj pomembno da si lep.Dalec od tega,je se toliko drugih vrednot bolj pomembnim.
In ce se vrnem na zacetek vprasanja je pac odgovor da imajo oz . moski raje pogledajo lepo vitko telo,kot pa bolj okroglo (seveda izjeme obstajajo).

in sedaj boš ti še naprej žulila solatko, da boš pač ugajala vsem moškim in pri svojih resnih letih pritegnila poglede vsakega moškega na cesti. Vso srečo želim. Na vsak način hočeš tiste, ki iščejo nekaj več kot le suho telo prepričat, da morajo gledat suhe ženske, oziroma tebe. JAO

Malamuca,jao tebi. Sploh me ne poznas pa take kvasis. Jaz imam svojega fanta,ne rabim pogledov drugih,res pa je da dam veliko na svoj izgled oz skrbim za svoje telo,pa to nikakor ne pomeni da jem samo solatke. Seveda se pa zvecer ne naziram pred televizijo ampak grem raje tect ali rolat. In ja priznam,grdo mi je tisto kar ni vitko,vsec so mi vitke postave in ce bi se malo zredila bi znorela. In tudi vsi vemo da so moskim vsec,bolj ze kakor debeluske,SPRIJAZNI SE.

In nisem jaz kriva,da se moras ti tolaziti,namesto da samo pametujes o globoki ljubezni in kako ni pomemben izgled,pojdi raje telovadit in manj jej.Sicer pa ce se pa ti pocutis v svoji kozi odlicno,potem pa svaka ti cast.

Sej najraj ne bi komentirala zenska …. sam si ne morem kaj … Fak si mi tečna ej. Vedno moš imet zadnji besedo in se ti ne da povedat, da ima lahko folk drugačen okus od tebe.

Vitka – debela, kaj pa srednje postave:)) najbolj je problem, če dekle postane obsedena s svojim videzom, a kljub temu ne doseže nobenih učinkov, razen uničeno samopodobo in depresivnost.

In vi ki vse veste, mi povejte kako se tega rešiti?

takole bom rekel…
To da nekdo dela na tem da bi bil vitkejsi in da se nikamor ne premakne NI RES!!!!!!
Vem, ker sem sam shujsal 20 kg, je pa res, da ni vsaka dieta o.k., vec kot 50% dijet je salbih ki ne delujejo oziroma se slabse…. se zredis ko si na njih…. Seveda pa ne ucinkuje tudi noben carobni prasek ali kapsule itd… ker povsod je pogoj najprej prehrana, potem pa se vadba (fitnes, kolo….) Pa ne bi zdej govort, da ste ble na dieti in da ste laufale vsak da in da ni blo nc… NI RES!!!! vem kako to pri vecini izgleda, si na dijeti in potem ko (naprimer) ima nekdo rojstni dan in ti tam ponudijo kos torte, pa reces sem na dijeti pa pravjo “prjatlce” pa sej sam mal en koscek….. ce si na dijeti si na dijeti in se tega drzi 100% potem pa bojo rezultati, pa VSAK DAN se rekreirat, ne pa, jah…danes se mi pa ne da,….danes me pa glava boli…
Sami izgovori… pol pa itak da ni nobenih rezultatov, pa razne depresije in nevem kaj.
Ce se nekdo za nekaj odloci, da bo naredil se za to doloci 100%, ne 99 amapk 100% in se drzi navodil ki ti jih da strokovnjak (trener na fitnesu npr.) in vse tiste cudezne dijete ki so v raznih zenskih revijah vam pa povem da so samo izguba casa, denarja in pa predvsem volje!!!
Pejte v fitnes, najemite si osebnega trenerja……
Pa ne mi nakladat, da se pocutite dobro v svoji kozi (prevec kg pa to), ker vem kako sem si sam lep cas LAGAL, da se fino pocutim tak kot sem in da sem srecen.. YEAH RIGHT!!!!! TO JE LAZ!!!!!
Noben mi ne bo rekel, da ce VE da ima par kg prevec, da je zadovoljen s seboj?! NO WAY!!! NAREDTE NEKI IZ SEBE, pa se boste boljse pocutil, ljudje (nekateri) vas ne bojo vec obsojal (ker ste debeli) pa se vec energije boste mel in zdravo boste zivel (rekreacija + zdrava hrana)
….sorry k sem mal ven padu, sam res no….
SomeOne

Če že govoriš o začetnem vprašanju, ti ga bom ga kar skopiral, da si ga osvežiš:

“Moški povejte, a so vam res všeč vsa ta anoreksična dekleta , ki kar naprej hujšajo, pijejo samo vodo in so obsedene od svojega lastnega telesa?”

Prvič: vprašanje ni bilo samo lepa vitka, dekleta ampak je treba vprašanje do konca prebrati, vitka (anoreksična) dekleta obsedena z hujšanjem in s svojim telesom!
Drugič: vprašanje je namenjeno mnenju moškim in ti kot ženska ne moreš govoriti v imenu moških! Večina odgovor je bila(če bi prebrala vse bi vedela, da imajo moški raje normalne ženske, ne predebele, ne presuhe, imajo raje malce močnejšo žensko s smislom za humor, kot pa vitko žensko obsedeno s hujšanjem…torej ravno obratno, kot trdiš ti :)))

Ej ženska kaj ti veš, kaj je moškim bolj všeč in kaj ni?. Jaz ne maram suhih koščenih žensk, rad imam malce močnejše na pravih mestih obdarjene! Tko da imamo moški kaj za prijet, to pa menda veš da moški radi kaj primemo, ne da bi kaj zdrobili :)))
Mi zvečer v gostilni zmeraj radi pogledamo, za malce močnejšo žensko sploh če je izivalno oblečena. iz suhic se pa norca delamo…. :)))
Prid enkrat v moško družbo pa boš zvedela resnico!!!

Tukaj se pa krepko motiš ženska!

Ljubezen je vedno na prvem mestu, šele potem lepota.

To kar ti govoriš, da te mora telesno privlačiti velja samo za prve stike z neznano osebo (ker ga drgače ne poznaš), je ljubezen na prvi pogled. Kasneje ugotoviš da ta oseba samo govori o enih in istih stvareh, ti gre ne glede na lepoto pošteno na živce in ga zapustiš. Če se pa ujameta je pa vse O.K.
Drugo pa je ljubezen, ki nastane najprej iz prijateljstav. Ugotovita, da imata veliko skupnih stvari, pogledov na življenje… in nazadnej se celo zaljubita si postaneta tudi telesno privlačna, čeprav na začetku se nista telesno privlačla…

Skratka LJUBEZEN JE VEDNO NA PRVEM MESTU! To pomeni, da človeka ljubiš z dobrimi in slabimi lastnostmi, nekatere se da izboljšati in prilagoditi v skupnem življenju, vse pač ne. saj bi ta ljublejna oseba mogoče celo izgubila svojo privlačnot…

Ženska očitno pozna moške(ga) z drugačnim načinom razmišljanja, a ne. Saj, tudi taki so. Je pa tudi res, da niso vsi ljudje skupaj iz istih razlogov, a ne.

Mal ste že smešni…. pač vsak ma svoj okus, vsak ma svoje želje, za postavo se vsekakor da potrudit, in jo spremenit, če je volja, disciplina, delo… Eni to dosežejo lažje, eni težje….

Je pa bedno ker vedno napišete dva ekstrema – zdej pa povej, kaj ti je bolj všeč…

Da ne govorim – vsaka suha je anoreksična (halo, anorexia je bolezen???), vsaka debeluška – takoj vsi pomislijo na 120kg…. itak da ni estetsko lepo niti eno niti drugo…

Pa če pustimo na strani “lepoto”… definitivno iz zdravstvenega vidika ni fajn niti anorexia inti overweight…

Gostek – se kar strinjam z tvojim mnenjem.
Samo pri anoreksiji bi dejala: res je bolezen. Pa ne zgolj zato, ker jo je uradna medicina priznala, temveč predvsem zato, ker se nanjo veže še cel kup drugih simptomov (od fizičnih do psihičnih) in dekleta (te so v večini) dejansko potrebujejo celostno obravnavo.
pa lep pozdrav
N.

Res tukaj gor se kregate o 5 kg preveč ali premalo.res je vsak naj bo tak kakor hoče biti, je pa pač tako in s tem se moramo ženske že enkrat sprijazniti ne pa pljuvati drug po drugi pač moškim so bolj všeč vitke (ne suhe) ženske kot pa ženske s preveč kg,.pa tu ne govorim o 5 kg preveč ampak o prenakomerni teži. jaz imam če ste že govorile o teži : visoka 160 težka od 45-48 kg in do sedaj mi še nobeden ni rekel da sem suhica ampak imam skladno postavo.Jem skoraj vse (pač nekaj ne smem zaradi zdravstevenih razglogov) tudi tortice ob 11 zvečer ali pizzo ampak vskak teden pa tudi 3 tečem po 5 kilometrov kar mislim da ni pretirano.In nimam nobenih problemov da bi mi teža nihala ekstremno gor ali dol.Samo to telovadba rekreacija.

Ravno sem se učil… anorexia nervosa… okvara hipotalamusa (center za apetit)… apetit je močno supresiran, kar vodi v izgubo teže v taki meri,da je lahko nevarna za življenje…

Sicer pa je vse stvar samozavesti in EGA posameznika… in seveda vsak je takoj prizadet, če se perferira drugačna postava kot jo ima sam (razen če ni dovolj samozavesten in res zadovoljen s svojo postavo)…

Men se zdi, da je to, da se sprijazniš sam s sabo in svojimi odvečnimi kilogrami sam laganje samemu sebi. Lahko ti razglašaš okol, da si zadovoljen sam s sabo in svojimi 85 kilami pri 160 cm, pa da te je itak partner sprejel takega kot si…

Tisti, ki jim je uspelo izgubit veliko kg, kot npr. Someone, lahko tole mojo ugotovitev samo potrdi. Tisti, ki vam pa ni uspelo oz. vam ne uspeva in se vam ne ljubi ali iz kakršnih koli drugih razlogov ne uspeva, samo nekaj blefirate, da ste se sprijaznili s tem, da niste dosegli svojega cilja, ter da ste se sprihaznili s svojo postavo, da ne bi izpadli looserji in neki zafrustrirani nesamozavestni ljudje… Pa sploh ni res, zame je slabši tisti, ki se “kao sprijazni”, ker to pomeni pomanjkanje volje, to je pa za moje pojme najslabša stvar pri človeku, ampk itak nam je vsem kdaj zmanjka, sam tist, ki pa uspe to premagat, je pa zmagovalec. In take jaz cenim. Ni važno, a si debel al si suh, sam da maš nek cilj in se na vso moč trudiš, da ga uresničiš. In še ena resnica glede tkaih, ki vržejo puško v koruzo… če ti zmanjka volje za takšno stvar, kot je hujšanje, skrb za zdravje, lepoto (kar je itak navsezadnje povezano), pol vam zmanjkuje energije tud za druge stvari. Posledično nisi uspešen na nobenem področju življenja, oz. vsaj ne tako, kot bi lahko bil. In še nekaj, zelo malo uspešnih ljudi poznam, ki bi imeli probleme s kilogrami (bolj mislim na mlajšo generacijo, včasih je bilo vseen mal drugače, druga merila itd.).

Pa še to slepljenje, da te je partnes sprejel takega kot je… Ali ima sam isto težavo, ali ne upa povedat, ali bo pa enkrat ljubezen minila, in bo vse večja verjetnost, da mu bo všeč kakšna druga. Ker ne mi govorit no :))) Vsi smo ljudje, pa smo krvavi pod kožo.

Pa še ena stvar pri predebelih… tud če si je mogoče nekdo s 30+ kg všeč, ga ogrožajo številne bolezni, od lsadkorne, infarkta, osteoporoze, rak, … In ne mi rečt no, da je to kvalitetno življenje. Greš po stopnicah pa skor “crkneš”, pardon izrazu, jaz nimam 20+ kil preveč, nikol nisem imela, pa ko sem mal manj migala in sem mela manj kondicije, se po hoji po stopnicah vsa zadrihana že nsiem dobro počutila. Poleg tega, dolgočasno sedenje pred TV?? Haha, dejte no, ccc, kje je pa družabno življenje, spoznavanje novih ljudi, zanimivih, optimističnih z voljo do življenja? Ne mi rečt, da je to kvalitetno življenje, smiljenje samemu sebi v samoti (mogoče še z nekom v družbi), doživljanje enih in istih stvari, monotonost, garanje za moža in otroke cele dneve (sej nimaš pol niti časa niti energije, da se jim posvečaš, če pa sam likaš pa buliš TV). Ni nobene osebnostne rasti (dvomim, da kdo od teh kako knjigo prebere, oz. redki), nič…

Eni obsojate to, skrb za telo, visenje po telovadnicah, fitnesih itd… Odrekanje sladkarijam… Men je to zabavno, spoznam veliko novih ljudi, uživam v naravi, na treningu, pa še velika večina ljdui, te bom resno jemlje, če nisi ravno predebel. Čeprav je pa druga skrajnost, če pa res preveč daš nase, pol te majo pa tud za neumnega… Vem, ker imam eno kolegico ful rpedebelo, vsi se delajo norce iz nej (sje je boga, pa men je lepa, res, sam škoda, se sekira zarad kg, sam naredila nebi pa nič), pol je pa še ena cela umetna, za katero tud nimajo dobrega mnenja. Pač, na teke stvari se niti ne smeš ozirat, itak delaš zase, na sebi… Itak so ljudje taki, da če nekaj na kakršenkoli način izstopa od povprečja, ap že obsojajo. Sam je tud, vprašanej, a je to, da izstopaš zdravo al pa ni (debeli pa oni drugi suhi in za družbena merila, da ne bo kdo kaj rekel, lepši…)

Vem, da zveni tole pisanje napadalno, pa da zgleda kot da imam kaj proti “debelim”, naj povem, da tud jaz nimam idealne postave, sam se zelo trudim za to, sam mi tud uspeva. In se strinjam deloma strinjam čist z vsakim od tu, in z žensko, in z muco, pa z gostekom. Z gostekom pa žesnko ap someone čist v vsem, z muco pa pač sam v tem, da nebi smeli gledat sam an zunanji videz pri iskanju sorodne duše, kar je pa čist res… Uh, sem se razpisala…

No, sama imam nekaj kg preveč( po uradnih normativih?!?), pa že zdaleč nisem nekoristna, neizobražena in zafrustrirana ženska.Obdaja me veliko ljudi, povem ti, po videzu neskončno različnih, zelo debelih, malo manj debelih , zelo suhih itd….. ampak, ko potegnem vzporednico ti lahko povem samo to, da poznam med suhimi ogromno ljudi brez vsakršne energije, brez odprtosti do drugih, brez volje, da bi iz svojega življenja kaj naredili, po drugi strani pa kar nekaj debeluščkov, ki so blazno uspešni v poklicu in osebno, tako, da se s tvojo trditvijo žal ne morem strinjat.
Kolega, ki ima vsaj 20 kg preveč, je videl že skoraj cel svet, zelo uspešen v poklicu, vsesplošno razgledan nas velikokrat povabi k sebi na čudovite večerje( je velik gurman ).Moram povedati, da ga vsi zelo cenijo tudi kot ČLOVEKA. Torej xtrm, tvoja definicija pri meni ne vdrži!
Imam občutek, da ta miselnost, ki si se je oprijela trenutno prevladuje med
našo novo “japijevsko” generacijo.Njihove glavne življenske vrednote so : uspešnost v poklicu in zunanji videz!
Pozdrav vsem !

Se ne bi bolj mogla strinjati z xtrm,lepo realno in resnicno povedano.

Najprej vsem en lep pozdrav!
Ob prebiranju postov (ki jih ni malo) sem se kr zgrozila ob pisanju nekaterih žensk, ki jim je največja vrednota, uspeh, cilj v življenju imeti idealno postavo. In mnenje, da so malo močnejši ljudje nemočni, slabiči, brez volje, energije, lenuharji…
Kaj še nihče ni slišal za slab metabolizem, dednost, rejenje zaradi stresa, gurmanstvo….?

Želela bi samo povedati kam preveliko poudarjanje zunanjega izgleda (predvsem telesa) pelje in kako lahko pritisk pusti posledice na številnih mladih ženskah.

Post sem skopirala iz drugega foruma

>vse se je začelo z prvo zbadljivko.. kroglica, bajsika, špehbombica… sej vete kak to gre med mlajšimi… in če prav pomislim nazaj ne vem zakaj sem bla tak nora da sem jih poslušala… ampak če ti zdravnik na sistematskem pregledu reče da “če nočeš bit debela moreš ali držat težo ali shujšat” in potem še kdo drugi kaj pripomne na tvojo težo… takrat se začne.. pri 13 letih prva dieta … pred tem si še normalen otrok s težo 56kg pri velikosti 158cm … in se pogledaš v ogledalo – bum – vidiš še samo špeh.. prej še pomisliš ne na to da si debela ampak .. drugi vedo vedno boljše od tebe.. in tako sem začela hujšat… mukoma kajti vedno sem rada jedla… najprej jušne diete potem tiste 14dnevne in tako naprej da je na koncu ostala na krožniku le solata kdaj pa kdaj kak sadež in voda… shirala sem se v manj kot pol leta pod 40kg … vedno telovadla, skakala plesala… z predstavo biti tisit “perfect girl” da bojo ja fanti gledali za tabo … in potem nisem mogla več .. telo se je vdalo zahtevalo je hrano… iz anoreksije sem zapadla v bulimijo… ki traja še danes… še malo pa bom dopolnila 18. let in trudim se da bi se izvlekla.. vem da se uničujem ampak.. uspe mi nehat potem pa se mi spet vse sesuje.. pritisk, stres, doseči vsakogar pričakovanje vsi hočejo da sem tista pametna pridna punca, z dobrimi ocenami, …
vsem znam pomagat samo sebi ne… ne morem nobenemu povedat kaj me muči.. bi pa ne morem… sej ne bruham vsaki dan.. opazila sem da samo ob dnevih ko sem v popolnem stresu… šola dobre ocene vsi hočejo da vse znam pričakujejo da vse vem … ampak sej sem samo človek za boga .. sej ne morem vedno vse sama naredit… in ta stavek :” ti ja vse znaš..” “pa ti ja obvladaš zadevo” joj ne morem več čut tega.. lepo je če te vsi občudujejo in če znaš vsakomur dobro svetovat.. ampak kake koristi mam jaz od tega?? … dobesedno se grizem vsakič ko spravim hrano iz sebe… pa ni nujno da se prenajem .. včasih se počutim krivo če pojem kaj malega in potem se kr samo od sebe “dvigne” .. sej prstov več niti ne rabim… ampak ne bom obupala… redno se ukvarjam s športom in počasi dojemam da ni vse v lepi postavi.. moram začet skrbet zase.. ampak kaj ko je to lažje izgovorit kot pa da se res spraviš k temu…
drugače sem zelo komunikativna oseba in vedno najdem rešitev za tuje probleme .. le za sebe zelo težko… sem ambiciozna .. a se bojim neuspeha .. to mi je edini strah.. da ne bom dosegla tistega kar si želim .. in samo to me žene v ta presneti začaran krog… trudim se držati težo s športom… navadila sem se na reden zajterk, malico in tudi počasi na normalno (vsaj za mene je v neki meri normalno) kosil pa tudi na vmesne prigrizke sadja… vse v meri.. čeprav je tu in tam še vedno kak “izbruh” ne zanikam tega… a se borim in se bom.. sedaj tehtam med 49 in 50kg pri velikosti ok. 163cm .. in se s športom spravljam na popravljanje napak ki jih je za seboj pustila bulimija in vse ostalo… trudim se in upam da mi bo enega dne uspelo da se rečim tega presnetega začaranega kroga… zanimivo mi pa je to, da sem pri drugih stvareh veliko bolj odločna kot pri hrani… rada jem a se bojim da bi še kdaj slišala kaj takšnega kot “špehbomba, bajsika..” bojim se da bi koga razočarala.. starše, brata, sorodnike.. ko pa imajo vsi visoka pričakovanja od mene…

Kako bi se počutili, če se to zgodi vaši hčerki, sinu?

Sedaj pa malo premislite in se vprašaje ali so “idealni”-telesno res VEČVREDNI od ostalih ljudi.

Lep pozdrav

Dednost pa slab metabolizem ne smeta bit izgovor za odvečno težo… Ponavadi sploh ne gre za dednost, ampak slabe navade v družini… Glede metabolizma… jaz imam slabega, ker se moram za vsak minus kg zelo potrudit, samo nekaj pregreh, pa mam že en kg več. tako,da to ni izgovor. Vse se da, če hočeš. In nihče nima nikogar za manjvrednega, kvečjemu obratno, da se delajo norce iz tistih, ki hočejo naredit nekaj zase.

Pozdravljeni.
Jaz pa tako mislim tukaj sem prebrala najprej vprašanje od gospe Babe kakšne dekleta so moškim všeč suhe normalna vitkost ali debele. Mislim da je večinoma moškim všeč normalna vitkost. Tukaj se ne govori o značaju kdo je bolj vesel suh ali debel kdo ima boljšo službo.To sploh ni važno kakšen je po značaju suh ali bedel človek (simpatičen ima dobro službo veliko prijateljev.)Jaz se strinjam z Nušo ki pravi pač moški raje na PRVI POGLED POGLEDAJO ŽENSKO Z NORMALNO ZDRAVO VITKOSTJO KOT PA ZA ŽENSKO KI IMA PAČ VEČ KILOGRAMOV. Tukaj se ne gre sedaj da je sedaj nekdo manj vreden ali manj simpatičen. Pač tudi jaz raje pogledam lepo urejenega moškega ki ni debel na prvi pogled kot pa nekoga ki je debel.V tistem trenutku ne premišljujem kakšen je ta človek po značaju ampak njegov vizualni izgled.

Xtrm,najprej naj povem, da se skoraj z vsako besedo strinjam s tvojimi besedami. Glej, tudi jaz SE zavedam, da je vitkejše telo lepše, da moški IN ženske avtomatsko pogledamo za vitkejšemu nasprotnemu spolu. (čeprav mene že od nkedaj privlačijo, tisti z nekaj preveč kilami;)). In predvidevam, da je tisto 160 cm, 85 kg letelo name. Naj ti nekaj povem. Že v uvodnem posto sem poudarila, da niti pod razno NISEM zadovoljna s svojo težo, da se trudim izgubiti kilograme. Imela sem 96 kg, pa jih imam sedaj 78 in še vedno se POČUTIM in SEM debela, zato nadaljujem in bom tako dolgo, dokler ne bom z odsevom v ogledalu zadovoljna. Ne tudi me debele ženske, niso srečne v svoji koži in se ne tolažimo, da imamo lepa telesa. Bistvo mojih prejšnjih postov je bilo čisto drugo. In ja. še vedno se ne strinjam z žensko, ker tega pa ne bom sprejela, da te le vitkost naredi srečno in da ti le vitko telo prinese super partnerja. Nekaj mi povejte… Ko sem imela takrat par let nazaj 50 kg, so se moški z vseh strani lepili name… Kako naj vem, da me te osebe niso gledale le glede na zunanjost ??? In ko so pristopili k meni, je bilo to le na podlagi zunanjosti. Me bo imel tak moški rad, tudi če se zredim nazaj???

Ne vem nič več, vem le, da tudi ko bom spet suha, moje življenje ne bo samo zaradi tega nič lepše. Tudi zdaj sem srečna in uživam v življenju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close