Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Anoreksične ali debelušne?

Anoreksične ali debelušne?

Razlicni moski so, enim pašejo suhe, vse vec pa je takih, ki zelijo uzivat ob mesu ne kosteh.Ampak pazi lahko so boki, rita, ampak ni pa apetitlih da vse to visi, oziroma da se ze na dalec vidi da je to zanemarjeno.
Zenska naj bo zenska, pa ni vazna kaksna je, naj se vidi le, da nekaj da nase, da se zaveda kaj je in vsaka, ki da nekaj nase tudi to izzareva in potem se sploh ne obremenjuje z suhimi anoreksicnimi puncami,al kaksnimi dvema kilami vec, ker jih itak zna nositi in jo to dela se lepso, se bl seksi in itak ve, kaj je moskim vsec, kaj jim paše!

Mene bolj motijo zenske, ki se zapustijo, pa ni vazn al je debela al suha al stara al mlada, menim da bi vsaka zenska sebe mogla met tolk rada, da si tega ne bi smela nikoli dovoliti-zapustiti.Enako velja za moske, najveckrat je to ko se porocijo, to je kao en temelj, da zdaj je pa moj in se lahk poredimo al zanemarimo, nato je pa jok in stok, ko se gleda drugam in si zeli nekaj drugega in to tudi uresnici.

Mala muca,nikoli nisem nikjer trdila da je vitkost pot do srece in idealnega zivljenja. Vse kar sem hotela povedati je to,da je meni osebno bolj vsec vitko telo kot ne,in pa to,da pac vsak moski raje pogleda vitko telo kot ne. In tukaj nima nobene veze,da ti vitkost prinese idealnega partnerja. To kar sem jaz govorila je to,da pac vsak moski pogleda vitko telo,medtem ko bolj obilnega se opazil ne bo. To je vse kar sem hotela povedati.

Moski so se vedno samo moski in vsak najraje pogleda ritko JLo in prsa PA.

Pa naj bo vitka ali pa bolj (po)polna zenska!

Večina…. ne vsak… mene štej ven… 🙂

Ženska ne govori v imenu moških!!!
Mene kot moškega tudi štej ven..tvoja večina moških so v resnici reke
izjeme :)))

Jaz prej koščeno spregledam, kot pa kakšno simpatično debeluško… 🙂

xtrm, vsaka čast, da se trudiš za lepo telo; vsak pač najde v nečem smisel in izpolnitev in če ti tako ustreza, ni nič narobe.

Nikar pa, prosim, govorit o nečem, česar še sama ne verjameš. Telesna zgradba (oblika) JE dedna. Tako kot si pri višini ne moreš nič pomagat (kolikor cm ti je dano, toliko jih imaš), si tudi pri teži lahko pomagaš samo do neke mere. Prav tako je npr. nekdo visok in ozek, z ozkimi rameni in boki, nekdo drug pa nizek in čokat. Govorim o obeh spolih.

Res je, da imajo veliko vlogo pridobljene prehrambne navade in priučen življenjski stil (veliko ali malo gibanja itd.), kar človek pridobi v družini – in kar lahko kasneje spremeni, če ugotovi, da mu ustrza nekaj drugega.

Vsekakor pa z voljo moči in s telesno vadbo ne moreš spremeniti višine ali velikosti noge ali velikosti prsi – torej lahko postvo oblikuješ samo znotraj gensko določenih okvirjev.

Zato pa ima indeks telesne mase tako širok razpon – npr. pri višini 165 cm je kar 16 kg med spodnjo in zgornjo mejo normalnega BMI.

Jožica ene ženske so pač tako slepo zaljubljene v svoje telo, da počnejo vse mogoče, da bi si bile same sebi še bolj všeč…in same s seboj niso nikoli zadovoljne in tudi nikoli ne bodo, ker bodo zmeraj našle kakšen kg-ček preveč.

Vsec so ti sportnice…

Za ritko JLo je treba hudo delat na ritki in ce ze delas na ritki, delas verjetno se na cem. Toliko za info.

xtrm,

ko že praviš, da slab metabolizem ne sme “biti izgovor”……:

si že slišala morda kdaj za bolezen “hipotiroza”?: To je bolezen, ko ščitnica ne deluje pravilno in ne izloča dovolj hormonov; posledice: izredno slab metabolizem, zaspanost, utrujenost, aritmije srca, človek se lahko posledično “redi od nič”, ker nima apetita in zelo malo je, metabolizem ne deluje pravilno, zato se kopičijo zaloge…….

men je pa najbolj vsec ritka in prsi moje dolgolase venere, na JLO (jennifer lopez) in PA (pamela anderson) pa se ne palim, preveč umetno, naravno je lepše, čeprav malo povešeno

Lej, problem je v tem, da se veliko ljdui s tem tolaži 🙂 Pa je to zelo redka bolezen. Pa ne naredijo nič Najprej se naj poskusijo pošteno spotit in nekaj naredit. Sicer diagnozo itak zdravnik postavlja.

Sicer nikogar tu ne poznam osebno, ampak, tiste, ki poznam in imajo take težava, lahko takoj povem zakaj (će jih mal opazuješ kaj počenjo in mal isprašaš o navadah)(a je to bolezen ali pa posledica načina življenja). Se takoj vidi iz nejgovega karakterja, navad…

Nisem rekla, da mamo vsi iste možnosti, ko se rodimo. Sam če gre za 30 kg preveč, ti sigurn niso posledica dednosti in je treba vse naredit, da jih izgubiš, ja drugač pa se itak skor sprijazniš s tem, da te bo kap zadela. Itak, da ene stvari podedujemo, sam če maš slabe gene, plus slabe prehrambene navade, pa nezdrav način življenja (cigareti alkohol…), pa da se nič ne gibaš, se ti pol lahk hitro zgodi to… In men se zdi, da se da s spremembami teh navad zelo veliko naredit in dobit celo idealno postavo. Dokaz za to so pač nekateri ljudje, ki jih nekatere tud osebno poznam. Moj sošolec je imel 180 kg, bil je najdebelejši človek, kar sem jih kdaj v živo videla, pa je shujšal, sicer z velik muke, fitnes, aerobni trening (tek, kolesarjenje), prava prehrana…. na na oko ker je velik tam okrog 85 do 90, in to mišice, zdefiniran, lep… Še sama nisem mogla verjet, ko sem še bila tam okrog 17. stara in nisem vedela, da se da v bistvu s sabo naredit kar ti paše, kk je to možno… Pa je. Sedaj je tak, da ženske padajo na kolenapred njim (men sicer ni všeč, ker njegov karakter je še vedno… ne vem, zame nesprejemljiv, vizualno mu pa moram priznat, da bi lahko poziral za playgirl…)In ko sem se z njim pogovarjala mi je priznal, kaj je počel prej, in kaj je počel da je shujšal in kaj počne sedaj. In isto bi rekel potem vsak izmed vas, če bi mu uspelo. In oprosti, ampak ne moreš me prepričat da je ob vseh fast foodih danes, drogam pa alkoholu, večina ljudi debelih od lufta…

BTW sej ne da mi njena rit ni všeč (čist lepa, če hoče ona tako met, sam moja je glih tk velika, sam bi vseen raj drugačno), sam ona ma celulit, pa ne verjamem da ne vem koliko dela za to… Se ji kar fajn maščoba tam nabira, mislim, sej lahk da se trudi al pa tud ne, zakaj bi se, če je pa taka njena rit ful zaželjena. Ja pa no da še to povem, da je drugače ne štejem med debele ali akrkoli, ampak čist normalne, povprečne ženske.

Nisem še videl (resne) športnice s tako ritko, kot jo ima JLo…

Mogoče gledam napačen šport.

A govoriva o profesionalnih ali rekreacijskih sportnicah?

Profesionalke imajo misice poudarjene tam, kjer jih najbolj potrebujejo in ne verjamem, da jih ravno skrbi ritka… Pred casom pa je bila lj polna ritk JLo, ker je bila pac popularna in na fitnesih je veliko zensk delalo za breskvasto ritko.

Za tako rit ko jo ma JLo ti ni treba NIČ delat… Ker njena rit ni mišičasta in brez maščobe, rpavzaprav je precej zalita, sam ma pa pač tako srečo, da je tako oblikovana, da je nekaterim privlačna. To kar pa ti vidiš po Ljubljani je pa po moejm posledica McDonaldsa, ne fitnesa 🙂

Jezus Marija, zdej vam pa že Jennifer Lopez ni več všeč, in trobite, kako, da ni popolna…. Pa a je sploh katera popolna, morda katera od vas na forumu, ko stresate take traparije… JL pa celulit…. A si ga od blizu vidla, al kaj?? Al pa preveč rumenega tiska bereš. Saj se zabavam, ko vas berem tule na forumu, kot bi mački na rep stopila, se mi zdi. Kako uboge ste na duhu, ko stremite po popolnosti, pa se ne zavedate , da je ni !Pa žleht ste tud kar precej, saj je za vas bajsa že vsaka ki ima 5 kil preveč.

Men so pa definitivno všeč mal bolj zalite, me vsaj ne žuljo.Sicer se pa ženske 100x preveč obremenjujete s kilami.

Nimam nč rpti JLo, taka rit ko jo ma ona pač brez celulita skor ne more bit… Če se pa vidi na TV… Logično, če ma pa tam dost maščobe, da ma tud celulit.

Ma kakšna bajsa, ta ma po njihovem že pol tone preveč, za njih ima že vsaka suhcena par kilc preveč… :)))

Moja prijateljica ima ritko JLo in nima nic celulita. Vsaj na ritki ne, ima pa kako vdrtinico na stegnih in trebuhu, ampak cisto odvisno kako se postavi oz pritisne na kozo/misico. V celem tednu na morju z njo sem opazila sledi celulita mogoce 2x.

Ce hoce neka bejba z manjso ritko ali neoblikovano imeti breskvasto, mora kar precej delat na njej.
Verjemi!
Ce ima pa JLo naravno ali predelano me pa prav nic ne zanima.

Sej moja rit je tud velka, ampak res velika, pa niti nimam mal kil, sam celulita pa nimam, sam a veš, to je ne vem, al sreča al kaj… Sam JLo ga ma, pa whatever, sej ga nima velik, zarad takih stvari se jaz sploh nebi sekirala. Dokler ni neka grozna pomarančasta stvar na tebi, se res ni treba sekirat, pa še če si suh pa je, če te pa moti, se pa itak ve, kaj je treba naredit, da se znebiš. Rešitev vsekakor je (zase vem, da veliko migam, pa nikol nisem kadila, pijem pa tud redko alkohol…)

Ker zdaj ne vem kaj si ti pod pojmom breskvasta predstavljaš… Tako,d a ti ne morem rečt. Lahk da isto misliva. Breskvasta mišičasta in čvrsta- ja velik treninga, taka ko jo pa ma JLo, lahk da ona trenira, mislim to verjetno itak, sam očitno ma pač na tem delu težave in se težko znebi maščobe tu, sam ponavadi pa punce s tako ritjo ne delajo nič. Moja je bla večinoma skor vedno iste oblike, tud ko nisem že dolgo nazaj delala nič, pa je bila vedno v osnovi nekako iste oblike, sam z več al pa manj maščobe. Hočem ti pač povedat to, da se mi za ta del telesa glede oblike ni blo treba nikol trudit, ker nikol ni zgledalo grdo. Stvar je sam v tem, kolk hočeš stvari izpopolnit, zarad tega so pa treningi.

jaz mam okroglo ritko, tako polno. Oblikovano v glavnem, nikakor pa nimam likalne deske zadaj. Vsekakor je luškana že sama po sebi, ampak se pa opazi če ne telovadim oziroma če kdaj izpustim obisk fitnesa. Če hodim redno na fitnes je potem pa še boljša :))

JLO mora po mojem ful trenirat ker se vidi, da nima nekega celulita. Pa to ni ponavadi vedno maščoba, kar ima ona, ampak je že gensko tko pogojeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close