Analni sex
Ne morem verjet….res noben ne prakticira analno? Pa to o kakanju v hlače :(((
Meni analno paše, še več, prvi squirt je bil ravno pri analnem odnosu med “tardečo”. Ebi ga, tud taki čudaki smo na svetu.
Je pa res, da ga prvih 1 let spolnega življenja nisem prakticirala, slabe izkušnje, strah pred bolečino….potem pa je en partner to spremenil in končno sem vidla, da lahko tud paše. In ne, z lubrikantom, kondomom in občutkom ni nobenih raztrganin 😛
PS A prst v ritko vam tud ne paše?
kaj dobesedno pomeni frigidnost sem dobila več različnih odgovorov in tebe Robi,ker imaš tudi forum,kjer ste sami strokovnjaki, brez heca prosim za kratko ,jedrnato strokovno obrazložitev.HVALA ti! L.P. tebi in tvoji nežnejši polovici,saj kot sem razumela jo imaš.A pa še to sem te hotela vprašati,če si že oče/starš!
Če bi jaz bil ženska, se s tistimi izpod 25 cm niti ne bi pogovarjal, ker drugače nič ne čutiš, a ne? :)))[/quote]Od tod torej tolikšna nuja, da toliko pišeš po (forumih) cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] živjo, zakaj se vedno najde nekdo , ki začne težit z zdravo in nezdravo , pokvarjeno, bolano itd …
veliko lepše bi bilo, če bi se držali teme in ljudem dali informacijo, ki jo iščejo !
jaz imam stalnega partnerja in v analni sex me je sicer prepričal on. Moram pa priznati, da mi vsekakor ni žal , da sem se pustila prepričati… rada sexam analno … ko sem zelo vzburjena in začutim njegovega v moji ritki je moj orgazem nepopisen. rada bi opisala te občutke vendar ne najdem primernih besed. meni se zdi fantastično …
kdor misli, da je analni sex boleč se moti. Ženska mora biti samo dovolj vzburjena njegovo premoženje pa lepo namazano, da ne pride do prevelikega trenja …
odločitve pa še vedno sprejemate sami in upam , da s svojo glavo.
Forum je zaprt za komentiranje.