Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Analni sex

Analni sex

Živjo, kaj mislite o analnem sexu? Ga prakticirate? 🙂

Ne.

Bi, pa nimam s kom.

Malo si preberite o analnem seksu in posledicah. Ženske bodo potrebovale plenice na stara leta tiste ki to prakticirajo. Moški, ki pa sexajo analno brez kondoma pa lahko dobijo zelo hude infekcije in druge bolezni.

Mati narava je ustvarla človeško telo že tako da je vsaka lukna za svoj namen, in anus ni za seks.

Ne prakticiram. Vaginalni zadosti vsem potrebam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

eh, mati narava je dala tudi dar govora in zmožnost pisanja. Pa tudi ne zato, da pišete neumnosti.

Mi ni všeč. Je veliko drugega bolj zanimivega in prijetnejšega.

Poskusila, ampak ni to to….partner pa navdušen…

lol Kaj te briga! 😀

Možna sta dva oz trije odgovori:

NE
smo tiho, nekam malo je tu opredelitev z NE :)))
napišemo vse ostalo, npr. ‘kaj te briga’ :)))

Vse, kar ni izrecno NE, tudi molk, je pač DA. 😀

Jaz – NE. Se mi pa zdi, da v tem vidijo bolj “špas” moški in nekatere privolijo v to spolno prakso, čeprav jim ne paše, da ne bi izpadle “slabe” v postelji. Enim pa paše, ki ste sedaj tiho…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dragi matjazko, nekateri pač nismo odprte knjige na enem javnem forumu. Zagovarjam pa eksperimentiranje v spolnosti in vecina tu se mi zdi zadrtih ja 😀 Predvsem tista izjavo o namenu luknje… tudi usta so namenjena govorjenju, pa moški tako radi tlačite svoje onete tja haha

Hehe to si zdaj tako napisala, kot da ga je težko tja sparkirat… ccccc
No vsaj tiho nisem bila, da ne bom česa po krivem obtožena…
Am se opravičujem, angela gabrijela ni blo to noč……………….

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Menda ni bil pri kateri drugi…:)

Ja, ampak tisto ni seks, ampak masaža . 🙂

Odlično napisano, sem se nasmejala:). Za matjažka se pa ve, da je še “mlad” in raziskuje, tipa, zato je malce okoren in se ne znajde:).

Mogoče tvojega kdaj pa kdaj razjeziš, ko ženske po nepotrebnem preveč govorite, pa se dečko znajde kot ve in zna, da te utiša. :)))

uhh, ko bi še moj uporabljal taki način utišanja…:)

Ene v jezi grizejo? Mogoče je previden, ker na kocko postavlja vse svoje premoženje. 😀

Ima verjetno druge metode. Morda te objame in stisne k sebi, da ne prideš tako hitro do sape? Potem pa te ne samo utiša, ampak tudu umiri, da si krotka ko muc, ko nadaljuje z božanjem. Ali pa v skrajni sili, ta metoda deluje pri vseh ženskah – ti ponudi veliko čokolado, da so usta zaposlena cel čas. 😀

moj uporablja način ignoriranja, ampak še ni skapiral, da s tem samo povečuje moje govorjenje…mu morem predlaga tvoje predloge…:)

Veljavnost mojih predlogov, ki so zaenkrat zgolj teoretične narave, jih je potrebno potrditi ali ovreči v praksi. Najbolje, da se ti 1x pri meni oglasiš, pa preizkusiva njihovo učinkovitost na lastni koži., pa šele potem predlagaš svojemu ignorantu moje predloge, seveda le, če so bili uspešni pri tebi.

Tretiral bi te po novejši metodi pretapljanja verbalne energije v telesno, tako da bom igral njegovo vlogo in te namenoma ignoriral, potem pa ti samo prideš od zadaj, odskočiš s tal in se mi obesiš okrog vratu ter me s počasnim drgnjenjem podreš na tla. S stegnskimi mišicami in njihovim močnim prižemom učvrstiš v fiksno pozicijo moj vrat, potem pa samo stiskaš, dokler ne pomodrim. To je menda predpriprava za analni seks, ker se sproščajo zadenjske mišice. Ali kako to poteka pri vama? : ))))

Uhh, kako poteka pri nama, skrivnost…:)

Ni to skrivnost. Vsako delo se začne tako, da prvo pljuneš na roke. :)))))
Rokave je potrebno tudi zavihati, da teče delo ko po maslu? 😀

Fuj! Sem si prebral kaj to pomeni. Tista luknja je za praznjenje nepa polnenje.

Ja, ampak tisto ni seks, ampak masaža . :)[/quote]

Jaz temu recem oralni seks in je del seksa, ne spada pod predigro ali masazo ali kaj tretjega cudodelnega.

sem kako bi se temu rekla profiesonalkana tem področju no ni mi ravno tuje.A veste ,da ,če ženska partnerju ,ki je za to malo pred orgazmom porine malo prsta v rit mu bo prišlo ko norcu tam je tista točka.Tako tudi sestra profiesonalno sprazni moda ,če je to potrbno.Moj partner sicer ni zato,oba pa imava rada,normalen analni seks a samo sem in tja ,ker je toliko poz ,ki obstajajo inčakajo ,da bodo uporabljene!

Pri vhodu je največ živčnih končičev, ki kar čakajo da jih moški pomasira in da je korenjak še dobro podmazan, potem v tisto luknjico kar zdrsne. Vsake toliko časa je tudi to lepo eksperimentirat in če je ženska dobro zdražena, se kar lepo odpre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close