Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali verjamete v ljubezen?

Ali verjamete v ljubezen?

Verjamete?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Seveda, vsak dan bolj:)).

A nam sploh ostane kaj drugega … ?

Če ne verjameš v …, potem raje izberi drugo pot. Ne moreš nekaj na silo, ker potem to ni to.

Hmmm… torej po sili prilike?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ti to meni, da ne verjamem …???
Če na tem svetu verjameta vsaj dva, sem jaz eden izmed njiju …

Očitno ste tule gor sami pravniki, ki vsako črko in besedo preverite, če prav in logično stoji in vas vsak malo kompliciran in dvoumen stavek popolnoma iztiri …

Verjeti ali živeti, to je zdaj vprašanje:).

Hvala bogu nisem pravnica, kajti vsak dan ugotavljam, kako so ti ljudje omejeni:).

Sem se takoj oddahnil … ta folk je malo poseben … da ne rečem kaj hujšega .

Ma ni bilo iztirjanja, samo podvprašanje… za boljše razumevanje. 🙂

Samo, da se razumemo – sicer pa opažam, da včasih v prehudi naglici kaj dvoumnega napišem … konec koncev bi mi vmes lahko kdo zbežal spat .

In so res .. zbežali spat namreč .
Tole pa očitno in nedvoumno …

Kako zgleda prehuda naglica?:)))

Ma ne, ne vsi. Sicer je treba tudi spati.

In nekateri ljudje raje vprašamo, da prav razumemo, drugi spet raje razumejo po svoje.

Tako da pisanje prehiteva razsodnost misli .

Za ta forum sploh ne potrebuješ posebno kapaciteto misli in posledično tudi ne razsodnosti, ker je vse na ravni lažjega razumevanja:).

To so po navadi najbolj iskreni odgovori.

Prehuda naglica je tudi to, da ti je žal za napisano že v trenutku ko stisneš tipko “Oddaj”.

1) Ker si jo sploh stisnil
2) Ker si karkoli sploh napisal – bolje bi bilo nič
3) Ker si pozabil vse živo dodati k tistemu kar si odposlal, pa tisto sploh ni bilo bistveno

Včasih se prepoznam v točki 2. Bo treba delat na samokontroli. 🙂

Zakaj bi ti bilo žal?

What?

Čisto preveč si kritičen do sebe, do svojega pisanja. Včasih je naglica dobrodošla, ker bi sicer v času streznitve razmišljal preveč všečno drugim in se oddaljeval od svojih pogledov. Stoj za napisanim. Vedno se da napisati še drugače, boljše…to pa vzameš v zakup:).

Evo, smo že popolnoma mimo usekali – in mi naj bi razpravljali o tem, če verjamemo v ljubezen .
Se pozna pozna ura … oziroma zgodnja, saj smo čez “pozno” šli že krepko čez …

Tudi tako se lahko reče lahko noč. 🙂

Še iz moje strani… jutri je nov dan.

Saj mi ni žal … če bi preveč mislil in obračal besede, bi ven prišel en čisti nič.
Bolj nekaj “peglaš” bolj zna biti “zmečkano” … enkrat je treba nehati in reči – to je to … prej to storiš, bolj iskreno je vse skupaj.

Danes sem hodil po gozdu in nabiral gobe, pa mi je padla na misel ideja za eno pesem … kombinacija dveh kratkih stavkov … ni bilo kaj za kalkulirat in frizirat … doma takoj dokončat in odposlat … da me potem ne prime, da bi kaj dosti popravljal … sedaj je že prepozno … par felerjev je notr, ampak tako je še najboljše …

Upam, da si nabiral v svoji hosti in ne več kot 2kg:). Seveda v to niso vključeni še kostanji:)).

Ma glej, preveč seciraš nepomembne stvari in morda zato spuščaš res tiste vredne tvoje pozornosti. Ljubezni ni neomejeno:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close