Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali se bojite smrti?

Ali se bojite smrti?

Odkar mi je mama umrla, se smrti manj bojim za enih 70-80%

Ne, smrti me ni strah. Me je pa strah bolečine pred smrtjo oz. počasnega umiranja, da si npr. nepokreten na postelji ali umiraš zaradi raka.

Tisti, ki ste skoraj umrli – kako je bilo? Kakšni so trenutki preden se izgubiš?

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 04.02.2022 ob 16:45

Majda1948, 04.02.2022 ob 16:44

Sami ste si krivi, kaj pa nič denarja ne darujete v vaših župnijah. Je treba še pravi čas delat na tem, da pridete v nebesa, potem je vsak strah odveč.

Bog je vsemogočen… ampak z denarjem pa ne zna….

Dnar je za zemeljsko administracijo!

Dindon, 16.02.2022 ob 09:39
    Tisti, ki ste skoraj umrli – kako je bilo? Kakšni so trenutki preden se izgubiš?

Nič zelo posebnega ni bilo; Tako kot sem že pisal – ko je bilo kaj med hitro akcijo, sem samo še utegnil pomisliti… “Ooo, sr***!” in tema – dokler se nisem zavedel/zbudil čez pa sekund ali par deset sekund. Potem sem se nekaj minut davil s kašljem…

Ko sem se pa počasi bližal zaradi bolezni/zdravljenja (res pa nisem bil še čisto tam) pa podobno kot je napisala ena zgoraj – samo postajal sem čedalje bolj utrujen, zaspan in tudi zadet od protibolečinskih zadev – pa čedalje bolj brezbrižen in vse na tem svetu se mi je zdelo čedalje bolj nepomembno in oddaljeno. Potem še bolj pijan in v meglicah… in potem sem se zbudil.

Ja, ker vem, da  bi to nekoga, ki ga imam neizmerno rada, zelo prizadelo.  Drugače, same smrti pa ne.

Ne bojim se smrti. Želim pa čim dlje živet, ker bi mi bilo škoda, da ne bi videla, kako bo svet še napredoval.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close