Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali operete nova oblacila?

Ali operete nova oblacila?

Zanima me, ali vedno operete nova oblačila, predno jih oblečete?

Jaz vedno operem rjuhe, brisače, sp. perilo, vse za otroka, majice, …

Nikoli ne operem (predno jih prvič oblečem, potem že): kostima, finih hlač, najlonk, modrcev, danes sem obula nogavice, pa jih nisem oprala.

Se pa spomnim, da sem enkrat oblekla majčko s kratkimi rokavi in bila po nekaj urah polna rdečih pik. Pike sem imela povsod, kjer se je majica dotikala kože. Imela sem jih kakšen teden 🙂 No, to me je izučilo, da sem bolj pazljiva, čeprav še vedno ne dosledna (glej zgoraj).

Kaj pa ve?

Obvezno operem vse,razen bunde in najlonk.

Vedno vse operem,sploh oblačila ki se dajo ,,probat,,.Nikoli ne vem na kolikih je že bilo.Sp.perila pa se navadno ne probava…ali pač???’
Bi mi bilo prav smešno v kabino z modrcom in ga probat.Toliko pa se ja poznaš-m???

Kako to misliš?A nedrčka nikoli ne probaš in ga kupiš na uč?:)

jaz vse operem, razen bund, jaken in kar je takšnih vrhnjih oblačil…

nekatera oblačila smrdijo po barvi oziroma kislini, že zaradi tega jih je dobro oprati – da ne dobiš kakšne alergije ali reakcije…

JA ,ker toliko se poznam.Vedno ista cifra.Sicer pa se že na oko vidi oz.se da ocenit če je prava cifra.

Blagor tebi:)
Jest moram obvezno probat:)

Se navadiš s časom kupovat brez ,,pomerjanja,,.
.Poiskusi enkrta,..pa mi kasneje lahko poveš če si se ,,uštela,, v cifri…..

Samo brisače, rjuhe in spodnje perilo….

Da nosim vsaj enkrat, če bi slučanjo imelo namen it ob barvo ali se skrčit….hahaha

Ma sem enkrat kupila v Italiji na uč,ker se ni dalo probati,pa sem se uštela:)Velikokrat se mi zgodi ,da je košarica prava,ampak prsa mi ven padajo,če se preveč gibam 🙁

Ne operem nič, razen brisač, spodnjega perila, in posteljnine.
Pa še tega včasih nisem prala.

Majice, hlače, nogavice, srajce……….ne perem.

Lp

Zdaj pa si me nasmejala….prava si….

Pa če je res 🙁
Jest mam stalno te probleme 🙁

Modrce probam, pa ne zaradi številke, ampak zaradi modela.
Operem pa v glavnem vse.

lahko greva skupaj nakupovat,da se v živo malo nasmejim,sam koliko sem opazila si kar daleč od mene doma….

Hehe,ne bi bila prva,ki bi se smejala 🙂
Od kod pa si ?:)

mb

Kar daleč 🙂
Če prideš v Lj,povej:)
Jest hodim v Mb že dve leti:)

to se pa lahko pol kje drugje meniva..tu bi bilo malo zoprno nekaterim…če imaš msn al pa mail…

mam:)
daj ti napiši tvoj msn:)jest ga raje ne bi :)))

anitka2@hotmail.com…..koja je finta ???

Ti povem na msn 🙂

čakam….

Vedno operem vse,tudi bunde.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close