Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali operete nova oblacila?

Ali operete nova oblacila?

Operem skoraj vse oz. vse kar pride na golo kožo (sp. perilo, majice, hlače, nogavice) in seveda posteljno perilo, brisače, kuhinjske krpe… ne perem bund, jaken ipd., na katerem se že tako in tako ponavadi pozna vsako pranje…

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Operem vse, razen bund, jaken in najlonk, spodnje perilo pa obvezno..ravno danes sem si v Italiji v Intimissimi kupila nekaj sp. perila, pa sem vse probala. Tako samo za info, so trgovine, kjer se sp. perilo probava in kjer se ne;) Jaz moram obvezno probati zaradi modelov, sem si samo enkrat kupila na uč, pa ni blo ok.

Vse, kar pride na kožo, razen najlonk.

Vse, razen najlonk, bund, jaken in plaščev.
Spodnje perilo vedno pomerim, seveda čez spodnje perilo, ki ga imam na sebi. Me je izučilo, ko sem vsaj trikrat kupila nedrček iz katerega mi je vse kipelo ven, ker je bil preveč odprt …

Jaz spodnje perilo, brisače, posteljnino, poletne majčke (ki pridejo na kožo)drugega pa ne. Modrčke pa tudi jaz obvezno sprobam, če pa ne pustijo, pa ga probam doma in nesem zamenjati, če ni v redu (v Nami recimo).

Seveda operem… sem imela moznost kot studentka si ogledat nekaj tekstilnih tovarn od znotraj… Ni variante, da bi potem tisto majcko, ki se je valjala vsepovsod kar oblekla na svojo kozo… Brrr…
In posteljnino… uf, seveda se mora oprat…

Modrce pa tudi probam… ker tezko najdem nekaj kar pase mojim… ce ravno ne kupim istega modela istega proizvajalca… Lp! S.

Operem!

ja, tut jaz operem vse, razen najlonk, bund, jaken.

Da, vse, razen kostimov.
In to na roke v mrzli vodi.

Obvezno.

Včasih nisem kake majice in sem potem dobila kožno plesen po dekolteju.

Edino, česar ne perem so najlonke in nogavice, pa kake jope, ki se ne dotika direkt kože. Ostalo vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close