Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali lahko NLB paket, ki sem ga dobila avtomatsko, kako spremeniti?

Ali lahko NLB paket, ki sem ga dobila avtomatsko, kako spremeniti?

Zdravo,
malo pozno sem ugotovila, da bi morala na banko spremeniti paket. Ali kdo ve, se lahko naredi tudi paket po meri? Nekaj iz paketa aktivni mi ne ustreza, nekaj pa paket osnovni nima. Še najbolj bi bil zanimiv paket mladostni, pa imam že malo več kot 27 let.

Kako ste vi to uredili?

Hvala.

Ne vem, zanima pa tudi mene, ali je možen paket po meri. Kdo ve?

Halo? V ponudbi je, kar je. Take it or leave it. Saj poanta je ravno v tem, da vam prodajo več kot rabite, zato jaz čisto verjamem, da ste prisiljeni vzeti dražji paket, ker cenejši “nečesa nima”. Je nalašč tako narejeno.

Meni se zdi, da se da. Moj mož je povedal kaj vse potrebuje in vem, da se je dogovoril za znesek nekje vmes.

Je to res, da so kar avtomatsko spremenili pakete? Na katerega pa? Mene ni nihče nič obvestil, da bo kakšna sprememba.

tako mlad za mladostni, pa sem lahko tega vzel. Bom pa menjal banko, mogoče grem na DH, moram še prečekirat.

Pa saj je veliko zapisanega že v tej temi, poglej malo: https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11156051&p=12786325

Hvala.

ok, jaz nič ne vem o menjavi paketov..imam zlati račun, kaj se bo zgodilo oz se je že? bom plačeval višji znesek na leto ali mesec?
ali lahko to kasneje spremenim?
kaj pa dobim za to?

Kako naj spremenim paket? Moram res osebno v poslovalnico?

Meni so tudi ponudili paket mladostni, čeprav sem že krepko čez 27 let. Menda se samo tako imenuje. Bom pa še razmislil o selitvi na drugo banko.

Tudi jaz razmišljala in primerjala, ampak se mi ne da ukvarjati s papirologijo. Dajte se vi prepričati in javite se z epilogom – enostavno poročajte kako in kaj, saj nimam časa vse to prebirati in se odločati. 🙁

Mene pa zanima, če vzamem nižji paket ali moram biti pozoren, da ne presežem “zakupljenih količin” v paketu? Meni paketi res niso jasni.

Meni se zdi, da ni nujno, da greš v poslovalnico. Menda lahko paket spremeniš preko klepeta v Kliku.

Meni se zdi, da ni nujno, da greš v poslovalnico. Menda lahko paket spremeniš preko klepeta v Kliku.
[/quote]
Preko video klica, drugače ne.

1. Moraš v poslovalnico za spremembo.
2. Ni nujno vzeti paketa. Lahko izbereš osnovni račun in poleg dodajaš storitve po želji.

Simpl.

Da, potrebno je biti pozoren. Storitve nad zakupljeno količino bodo normalno izvedene, a zaračunane po veljavnem ceniku banke.

Kdor ni nič spremenil ima sedaj ta paket za 9,40:

“Poleg vodenja osebnega računa vključuje tudi:
plačilno kartico Mastercard, Visa ali Karanta
mobilno banko Klikin, NLB Klik in NLB Teledom
osnovni limit do 500 EUR**
∞ plačil direktnih obremenitev brez provizije
∞ plačil UPN brez provizije v NLB Kliku, Klikinu in NLB Teledomu*
2 dviga gotovine s kartico BA Maestro na bankomatih drugih bank v Sloveniji brez provizije
SMS-Alarm o uporabi kartice Mastercard, Visa ali Karanta
nezgodno in turistično zavarovanje NLB Vita****
20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta pri vodenju paketa za upokojence in starejše od 65 let***
3 mesece brezplačno vodenje paketa za nove stranke***”

Jaz sem sicer dobil domov obvestilo in sem potem šel do svoje skrbnice na NLB s katero sva pogledala, kaj v resnici potrebujem (KLIK, mastercard …) in sem potem vzel paket za 4 € oziroma par centov manj. Lej, če ti kaj ni jasno je najboljš da greš v svojo poslovalnico in ti bodo vse razložili.

Jest ga ocitno se nimam, ker placujem 2.5 nadomestila… Tisti trenutek, ko se bo pojavil, bom pa pocasi odpeketal stran…

Paket se lahko spremeni kadarkoli. Lahko vam osebni svetovalec pošlje obrazec, kjer se vpiše kateri paket želite in kdaj naj se spremeni. NI NUJNO da imate paket. Lahko imate osnovni RAČUN za 2,60 eur in ostane tako kot je. Če se ugotovi, da se vam to bolj izplača. Samo limita nimate naa osnovnem računu. POZOR… Obstaja tudi osnovni paket, ampak govorim o OSNOVNEM RAČUNU.

A res? Ker meni je bilo rečeno, da ne morem imeti osnovega računa in potem še npr. mastercard kartice. So neke omejitve in osovni račun je res čisto osnoven. Razen če so meni narobe povedali?

Predlagam, da zamenjaš banko. Vse uredijo namesto tebe, samo odločiti se je potrebno.

A so tudi meni določili paket za 9,40? Sem upokojenka. Kje lahko to preverim?

Pakete naj bi postopoma spremeni vsem do konca leta in sicer v takega, ki naj bi se najbolj približal vašemu poslovanju. Meni so dodelili tega za približno 10 eurov. Približno toliko plačujem tudi sedaj: vodenje, klik, mastercard, trajniki, položnice, … to je sedaj vse vključeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close