Ali je komu še težko, ko sin naredi nekaj brez da te vpraša?
Zaskrbljen starš!, 22.07.2025 ob 15:22
Danes me je čisto šokiral, moj 12-letni sin si je sam od sebe spekel jajca za zajtrk. Brez da bi me vprašal, brez da bi mi povedal, brez da bi se posvetoval, kako jih želi. Sam si jih je spekel. Kot da kar ve, kaj hoče jesti?!
Nisem mu rekla ničesar, ampak bila sem res prizadeta. Cele dneve se trudim, planiram obroke, skrbim, da ima vse domače in uravnoteženo, potem pa takole.
Mogoče to zveni pretirano, ampak ali to pomeni, da me več ne potrebuje? Kje je meja med vzgojo in nehvaležnostjo? Iskreno… počutim se izdano.
Dajte si malo podtrešje iredit, no. Pa nima dve leti, ampak dvanajst. In celo jajca si je ocvrl??? Dvanajstletniki zmajo še maraikaj več. Če se joh nauči oziroma se jim dovoli.
moj sin in hči že oba samostojno pripravljata hrano od 10 leta dalje in sedaj pri 12 in 14 znata oba že zelo dobro kuhati. Ker to rada počneta uživata v tem, tako kot jaz. Na začetku sta oba povedala kaj bosta pripravila, sedaj ker že toliko časa obvladata to, mi ne rabita več govorit. Ja prideta v kuhinjo in rečeta si bom naredil nekaj za jest…. to pa je to. Oba tudi večkrat pripravita za vse zajtrk ali večerjo. Hči pa tudi vsak dan med počitnicami skuha kosilo in to zelo dobro. Meni se to zdi odlično, da sta samostojna. Vem, da če me cel dan ni doma, lačna ne bosta in ne bosta jedla samo kosmičev…. ampak si znata pripravit topel domač obrok in tudi zdrav.
Zaskrbljen starš!
leva fašistka uničevka druzine in otroke je le neki skontala. JA TI LUZERKA LEVIČARKA PRASICA UGABNA , IKLUZVINA FEMISNTIKA POFUKANA V UMSKO PRIAZDETO GLAVO.
DA, JA, NISI VEČ POTREBNA PRO VZGOJI ŽE 7 LET. ker do 5 leta vzgaja mamica nato prevzame vzgojo ata. njegovp ravi ata. in mamica se umakne na stran kot svetovelc, pomočnik OČETU. uboga očeta – svojega moža. čati boga v svojem možu. zasvojega moža j najbolj peverzna kurbetina, kuharca in čistilka. ki brez ugovoarjanja nastavi pizdo rit in njen ugabn gobec.
ja?? to jeresnica tisvinja levičarska.
Anonimno 3469, 21.08.2025 ob 14:03
Zaskrbljen starš!
leva fašistka uničevka druzine in otroke je le neki skontala. JA TI LUZERKA LEVIČARKA PRASICA UGABNA , IKLUZVINA FEMISNTIKA POFUKANA V UMSKO PRIAZDETO GLAVO.
DA, JA, NISI VEČ POTREBNA PRO VZGOJI ŽE 7 LET. ker do 5 leta vzgaja mamica nato prevzame vzgojo ata. njegovp ravi ata. in mamica se umakne na stran kot svetovelc, pomočnik OČETU. uboga očeta – svojega moža. čati boga v svojem možu. zasvojega moža j najbolj peverzna kurbetina, kuharca in čistilka. ki brez ugovoarjanja nastavi pizdo rit in njen ugabn gobec.
ja?? to jeresnica tisvinja levičarska.
Prišparaj si norenje! Ni nobena ženska, ampak blesav Kokoši, ki take zgodbice dnevno producira.
Sicer je pa drugače po blesavih komentarjih podobna tebi. Komot bi bil ti lahko alter ego od Kure.
Forum je zaprt za komentiranje.