Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je komu še težko, ko sin naredi nekaj brez da te vpraša?

Ali je komu še težko, ko sin naredi nekaj brez da te vpraša?

Danes me je čisto šokiral, moj 12-letni sin si je sam od sebe spekel jajca za zajtrk. Brez da bi me vprašal, brez da bi mi povedal, brez da bi se posvetoval, kako jih želi. Sam si jih je spekel. Kot da kar ve, kaj hoče jesti?!

Nisem mu rekla ničesar, ampak bila sem res prizadeta. Cele dneve se trudim, planiram obroke, skrbim, da ima vse domače in uravnoteženo, potem pa takole.

Mogoče to zveni pretirano, ampak ali to pomeni, da me več ne potrebuje? Kje je meja med vzgojo in nehvaležnostjo? Iskreno… počutim se izdano.

Ja super, kaj je narobe z jajci?

Ooooo madona,ti se počutiš izdano…

Sej ne morem  verjet,kaj vse zemlja nosi.

Ti si velika čudakinja. Pusti otroka da si sam pripravlja jedi. Morala bi biti ponosna ne pa tvoj zgrožen opis.

ma daj lazes ko ps tece.

Odgovor na objavo uporabnika
Zaskrbljen starš!, 22.07.2025 ob 15:22

Danes me je čisto šokiral, moj 12-letni sin si je sam od sebe spekel jajca za zajtrk. Brez da bi me vprašal, brez da bi mi povedal, brez da bi se posvetoval, kako jih želi. Sam si jih je spekel. Kot da kar ve, kaj hoče jesti?!

Nisem mu rekla ničesar, ampak bila sem res prizadeta. Cele dneve se trudim, planiram obroke, skrbim, da ima vse domače in uravnoteženo, potem pa takole.

Mogoče to zveni pretirano, ampak ali to pomeni, da me več ne potrebuje? Kje je meja med vzgojo in nehvaležnostjo? Iskreno… počutim se izdano.

Nad seboj in znanjem jezika? Brez,da bi=   ne da bi !

Seveda, tudi ko bo delal samomor, te ne bo nič vprašal.

Ob taki mami…

Tudi sicer si prizadeta! Jaz sem pri teh letih kuhal namesto mame!

Odgovor na objavo uporabnika
zaskrbljena?, 22.07.2025 ob 16:00

Nad seboj in znanjem jezika? Brez,da bi=   ne da bi !

brez da bi-   ohne dass

Izmišljena zgodbica.

Ja Mojca. Veš da.

Eh, se delaš norca iz sodobne,  helikopterske , permisivne vzgoje anede…?

Verjamem, močno, verjamem, da je to izmišljeno.

Na žalost pa poznam tako mamo…. Sin pri 30 pa ni sposoben sam funkcionirati.

Glupača.

Na srečo sin ni podedoval tvoje možganske kapacitete.

on bi 4 jajčka z ocvirki na putru. Ti si mu 2 na pol žličke olivca v glavo našraufala. Zmagala si. Edin kaj bo, ko bo prvič sexal?

NEDOPUSTO, kaj mulc misli, da je. Takoj po napotnico in k psihiatru, pa odločbo mora dobit.

Too much, pri 12. si je šel sam zajtrk narest… grozno.

Jaz to ne bi mogla preživet, najboljš it kr pod vlak….

Nic takega, naš 3 letnik sam odpre hladilnik potisne stol zraven in si vzame! Nic ni narobe s sinom, hvalabogu, da je tako! A misliš, da ti bo pri 50-tih še joške cuzal? S tabo je nekaj narobe!!! Poišči si pomoč!

Ti si pa tak prizadeta če nea pises kar nekaj v tri dni. ?‍?

helo to pa  pa je ena taksna ki dwla socialnega invalida, mamin sincekkk, ki odrasca in hoce pac kaj sam postorit. nekatere mame pa si direkt privezejo otroka nasssse. cudakinje. grozaaaa.

Pusti mulca naj živi! Ne naredi še enega mentalnega invalida iz njega!

Smotana dokonca bodi srečna da si je nekaj že sam skuhal

Ni dobro da ste tako posesivni in obupno potrebni pozornosti . To da si je sin spekel jajca ni nič narobe se mu je pač zlustalo jajc in si jih je hotel sam narediti. Saj si želite sposobnega otroka a ne? Ne pa odvisnega.
Če vas je to prizadelo imate hudo težavo sama s seboj in sin bo bežal od vas.

Glupača!!! Namesto da bi bila vesela da se znajde in poskrbi zase si užaljena. Gotovo ga nisi pohvalila?Ali si ga mislila imeti samo zase.Kako šele bo ko bo čez par let pripeljal punco? Verjetno  te bo kap.

si fukjena ali se delaš fukjeno?

danes vse ženske delate iz vaših sončkov hendikep brez, da to dejansko so!!!

12 je že skor ded-butara. sramota kaj pišeš, provokacija čeprav še ni petek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close