Ali in kakšen nakit nosite?
Ne vem ne vem :))[/quote]
Seba111, saj ne živimo več v tistih časih, ko so dve osebi skup spravljali. Sicer pa jaz nisem tako navdušena nad košarko, da bi s Poetom skup pasala. :))) Pa tudi ne zanimajo me (niti v virtualnem smislu) oddani moški.[/quote]
Morda bi te morali : )
Seba111, saj ne živimo več v tistih časih, ko so dve osebi skup spravljali. Sicer pa jaz nisem tako navdušena nad košarko, da bi s Poetom skup pasala. :))) Pa tudi ne zanimajo me (niti v virtualnem smislu) oddani moški.[/quote]
Morda bi te morali : )[/quote]
@seba111— en hint … pusti jo 3 njene objave pri miru … boš na ZS fasal tako ponudbo, da je ne boš mogel odreči ☺
Nosim nakit iz belega zlata in obožujem prave kamenčke, ki se svetijo:). Občasno tudi nakit, ki se smatra kot kič, ker nima nobene večje vrednosti.
Uro obvezno, ampak kot modni dodatek. Z mojo uro si ne moreš kaj dosti pomagati, ker ima dva kazalca in dve drobni črtici pri 12 in 6, tako da lahko samo okvirno določam, koliko je ura:)).
Zdajle sem se…..čim si omenila poroko…:))))[/quote]
Dragi Poet, jaz bom preskočila obred in bom šla kar v sobo, da bo poročna noč čim daljša. :)))
P.S.: Upam, da me tvoja najdražja ne bo jutri za lase vlekla od jeze. :))[/quote]
Sliši se mamljivo! Moja najdražja ve, da rad lajam naokoli, grizem pa samo doma…tako, da nima vzroka za ljubosumje….pa saj sva čisto pridna…dosedaj:)))
Tudi meni je belo zlato ljubše od rumenega. Moj poročni prstan je iz belega zlata in ima tudi nekaj pravih kamenčkov. K temu se potem ne poda kakršenkoli nakit. Zato imava z mojim še en par prstanov iz titana. Predvsem njemu je takšen prstan bolj po godu kot kakšne svetleče variante in večinoma nosi samo tega.
Morda se čuti kemija med nama, ampak jaz sem visoka 174 cm samo z visokimi petami. :))[/quote]
V šoli sem imel raje biologijo kot kemijo…kolk visoke pete pa nosiš..20cm?[/quote]
Za to višino potrebujem 9 cm petke. :)) Jaz sem imela v šoli raje kemijo (anorgansko).
Ampak ti se glede mene ne predaš. :))
V šoli sem imel raje biologijo kot kemijo…kolk visoke pete pa nosiš..20cm?[/quote]
Za to višino potrebujem 9 cm petke. :)) Jaz sem imela v šoli raje kemijo (anorgansko).
Ampak ti se glede mene ne predaš. :))[/quote]
No, potem pa si glih taprava…:))) Jaz, da bi se predal? Kje pa, boril se bom do zadnje kaplje….:)))
Bil je Cosmopolitan tek, ne DM:). Jst sem šla le mimo, itak se ne bi prijavila, ker mi ni fora, da bi tvegala resno poškodbo.
Pa kje si našel plavanje v kopalnem plašču:)))….to bi šlo za utapljanje:).
Tek za mano?:)) Misija nemogoče.[/quote]
A ker sploh ne bežiš? Takoj počepneš :)[/quote]
Počepnem ravno ne, lahko pa hodiš z mano v štric:). Ne vem zakaj in pred kom bi bežala?:)
Predvsem nosim srebrni nakit, ker je relativno poceni, pa še odporen je proti koroziji..
lp
Forum je zaprt za komentiranje.