Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali in kakšen nakit nosite?

Ali in kakšen nakit nosite?

Antilopa vem da se čudno sliši ampak iz postov se čuti kemija med vama. Čestitam :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne vem ne vem :))[/quote]

Seba111, saj ne živimo več v tistih časih, ko so dve osebi skup spravljali. Sicer pa jaz nisem tako navdušena nad košarko, da bi s Poetom skup pasala. :))) Pa tudi ne zanimajo me (niti v virtualnem smislu) oddani moški.[/quote]

Morda bi te morali : )

Seba111, saj ne živimo več v tistih časih, ko so dve osebi skup spravljali. Sicer pa jaz nisem tako navdušena nad košarko, da bi s Poetom skup pasala. :))) Pa tudi ne zanimajo me (niti v virtualnem smislu) oddani moški.[/quote]

Morda bi te morali : )[/quote]

@seba111
— en hint … pusti jo 3 njene objave pri miru … boš na ZS fasal tako ponudbo, da je ne boš mogel odreči ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nosim nakit iz belega zlata in obožujem prave kamenčke, ki se svetijo:). Občasno tudi nakit, ki se smatra kot kič, ker nima nobene večje vrednosti.

Uro obvezno, ampak kot modni dodatek. Z mojo uro si ne moreš kaj dosti pomagati, ker ima dva kazalca in dve drobni črtici pri 12 in 6, tako da lahko samo okvirno določam, koliko je ura:)).

Zdajle sem se…..čim si omenila poroko…:))))[/quote]

Dragi Poet, jaz bom preskočila obred in bom šla kar v sobo, da bo poročna noč čim daljša. :)))

P.S.: Upam, da me tvoja najdražja ne bo jutri za lase vlekla od jeze. :))[/quote]

Sliši se mamljivo! Moja najdražja ve, da rad lajam naokoli, grizem pa samo doma…tako, da nima vzroka za ljubosumje….pa saj sva čisto pridna…dosedaj:)))

Tudi meni je belo zlato ljubše od rumenega. Moj poročni prstan je iz belega zlata in ima tudi nekaj pravih kamenčkov. K temu se potem ne poda kakršenkoli nakit. Zato imava z mojim še en par prstanov iz titana. Predvsem njemu je takšen prstan bolj po godu kot kakšne svetleče variante in večinoma nosi samo tega.

Morda se čuti kemija med nama, ampak jaz sem visoka 174 cm samo z visokimi petami. :))

Jaz pa ne nosim nobenega nakita. Imam pa tako ‘prijazne’ ljudi okrog sebe, ki jih to očitno moti in mi kupujejo nakit in jaz ga seveda ne nosim. Njim pa ni jasno, da ga preprosto ne maram in ga še naprej kupuejjo, da bi me polepšali.

Morda se čuti kemija med nama, ampak jaz sem visoka 174 cm samo z visokimi petami. :))[/quote]

V šoli sem imel raje biologijo kot kemijo…kolk visoke pete pa nosiš..20cm?

nobeden nakit, ker ni potreben!

Morda se čuti kemija med nama, ampak jaz sem visoka 174 cm samo z visokimi petami. :))[/quote]

V šoli sem imel raje biologijo kot kemijo…kolk visoke pete pa nosiš..20cm?[/quote]

Za to višino potrebujem 9 cm petke. :)) Jaz sem imela v šoli raje kemijo (anorgansko).

Ampak ti se glede mene ne predaš. :))

V šoli sem imel raje biologijo kot kemijo…kolk visoke pete pa nosiš..20cm?[/quote]

Za to višino potrebujem 9 cm petke. :)) Jaz sem imela v šoli raje kemijo (anorgansko).

Ampak ti se glede mene ne predaš. :))[/quote]

No, potem pa si glih taprava…:))) Jaz, da bi se predal? Kje pa, boril se bom do zadnje kaplje….:)))

V soboto je bil Cosmopolitan tek v petkah, je kera šla?:)

In potem bi si kakšna zlomila nogo in gremo na bolniško (če je zaposlena).

Ta tek mi je pa res ena neumnost… 🙂

In potem bi si kakšna zlomila nogo in gremo na bolniško (če je zaposlena).[/quote]

Frka ja. In pol manjkaš kakšne pol leta…men bi se odrolal:).

Ta tek mi je pa res ena neumnost… :)[/quote]

Na keri tek bi pa ti šel?:) Oz. na kakšne pametne zadeve hodiš?:)

Ne mislim tek kot tek, da je neumnost. Samo tale v DMov v petkah. Ta pa prav kliče po poškodbah. Ok saj je dober znat tečt tud v petkah, če je treba bežat :), to mi je tako noro kot tek v pancarjih. Ali plavanje v kopalnem plašču..
Na tek za tabo? 🙂

Bil je Cosmopolitan tek, ne DM:). Jst sem šla le mimo, itak se ne bi prijavila, ker mi ni fora, da bi tvegala resno poškodbo.
Pa kje si našel plavanje v kopalnem plašču:)))….to bi šlo za utapljanje:).
Tek za mano?:)) Misija nemogoče.

Bil je Cosmopolitan tek, ne DM:). Jst sem šla le mimo, itak se ne bi prijavila, ker mi ni fora, da bi tvegala resno poškodbo.
Tek za mano?:)) Misija nemogoče.[/quote]

A ker sploh ne bežiš? Takoj počepneš 🙂

Tek za mano?:)) Misija nemogoče.[/quote]

A ker sploh ne bežiš? Takoj počepneš :)[/quote]

Počepnem ravno ne, lahko pa hodiš z mano v štric:). Ne vem zakaj in pred kom bi bežala?:)

Hodit vštric je fajn, super pravzaprav, vendar je fajn žensko tud v rit gledat.. in ne sam takrat ko je na vseh 4 ko glanca tla 🙂

Ja kaj ima pa sedaj višina tukaj veze? 🙂

Mene pa zanima kaj menite o Swatch bijoux prstanih, jih nosite,kakšne izkušnje imate z njimi…
In kakšen se Vam zdi tale prstan:

Predvsem nosim srebrni nakit, ker je relativno poceni, pa še odporen je proti koroziji..

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close